Zpětná vazba Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Čo sa kina týka, zlaté predvianočné obdobie. Môžeme len dúfať, že ide Veľká noc a niektoré markety sa znovu objavia. No a premioetač bude mať po dovolenke.

2. (Monte)

(Monte) Rádoby autor

Mám stejnou zkušenost, kino nejde od předvánočního času. Argument RT, že nikdo nezadává reklamu pro ČR u mně neobstojí. Ať mi nikdo netvrdí, že si někdo zadal např, hledání objektů na satelitních snímcích, nebo ty jiné úkoly, které s reklamou nijak nesouvisí. Jinde to funguje, ale na nás RT kašle zvysoka.

3. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak mladá si vyrazila do kina,doufám,že aspon ona bude mít štěstí a něco uvidí :p

4. kytka50

kytka50 Velmistr fóra

Také jsem omylem zavítala do "letního"kina.Nehrajou,prý ještě není léto at přijdu až bude teplo :cry:

5. jajka11

jajka11 Pisálek fóra

kino nehraje?nejsou reklamy?

6. šebejda

šebejda Veterán fóra

Jaké kino??? Farmerama má nějaké kino??? Možná v jiných lokalitách ano, to doopravdy netuším. Ale v Čechách jsou to již 3 měsíce, co jsem nezískal ani 1 kinobod. Tlak na peněženku je stále větší, odezva od RT na bezplatné získání florenů je nulová. Zrušte tu budovu v městě. Potom si zanadávám pouze jednou a nebudu několikrát denně klikat na něco, co tam není a bude klid.

7. pompo68

pompo68 Znalec fóra

U mně pořád Pripjať.

8. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Už by jste to "KINO" měli zrušit:p není Vám to trapné? Vždyť už to nefachčí několik měsícůo_ONa co to tu je, když to nefunguje?:eek:

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Odpověděla bych, ale asi bych dostala přísný trest :D

10. karbar

karbar Baron fóra

Se na to asi vypr...u a zajdu si do reálného kina.
    Třeba mi tam něco pustěji a aj ten nějakej kino bod mi tam daji. Akorát nevím jestli fungovati bude.
    Do kina vlezu každý den i několikrát za sebou a nic.

11. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

karbar - já tam lezu i několikrát nočně a taky nic už několik týdnů. Při takový nečinnosti zareznou všechna ozubená kolečka a bude vymalováno úplně. Naděje prý umírá poslední. Asi to tak bude, proč bychom tam jinak stále zbytečně lezli? 8)

12. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Dobrý den všem já jsem hledala jak ste na tom vy ostatní farmáři,žádne kino body nepadaj nestačí vám nabítky od RT za realné peníze na floreny,nemusíte klikat na různe reklamy a zbýrat body,které pak floren po florenu zmeníte na tú očekávanú kopu co potřebujete.

13. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

-popelka1- tvůj příspěvek je dotaz nebo jen konstatování? Moc nerozumím co tím chceš říct. Zlobíš se že v kině nepromítají nebo na hráče kteří si kupují floreny za reál?

milostivas a petaM2001 tohle ocenili.
  14. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Ahoj nezlobím se na hráče a ani na RT,asi to bude jak říkaš konstatování ponevač bylo v neděli tak krásné počasí stvoření na to letní kino.

Prepperka a petaM2001 tohle ocenili.
  15. Bety808

Bety808 Rádoby autor

Zítra má začít pršet .... :p

16. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

A ty doufáš že když můžou z nebe padat trakaře, čerti či žáby, že nám tady spolu s deštěm spadne i promítač? Kdyby ho to nasálo jinde a tady pustilo..... hlavně aby byl pracovitější než ten co tam byl dosud -.-

17. Boty

Boty Magnát fóra

Ještě jsi zapomněl florenovníky stačil by jeden :p

18. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Florenovník bych taky brala.Ti co ho mají by se asi dali spočítat
    na prstech na rukách a nohou.Do kina občas zabloudím,ale od vánoc NIC!!!
    ;)

19. (Monte)

(Monte) Rádoby autor

Kino mi nejde už 4 měsíce, víte co znamená "momentálně"? To je o 1 den méně, než nikdy.

petaM2001 a milostivas tohle ocenili.
  20. MajkaH123

MajkaH123 Aktivní autor

Včera mi šlo dvakrát kino.Už jsem ani nevěřila,že ještě funguje:)

petaM2001 a milostivas tohle ocenili.