Zpětná vazba Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kino zase nehraje :(:(:(

petaM2001, milostivas a axamík tohle ocenili.
  2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No to je teda novina, mi už nehraje tak 3-4měsíce :oops:prostě ani ťuko_ONevím proč to radějí nezruší úplně:music:

3. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Tak jsem na tom taky tak. Kino čisté 3 měsíce, asi zamrzlo a jarní sluníčko svítí ještě málo.

4. šebejda

šebejda Veterán fóra

Mno...a dle oficiálního oznámení bude fungovat ještě méně. Výborně. Takže si vynásobíme nic krát absolutní houbeles. Výsledkem bude, že ti nevyskočí hláška, ať to zkušíš příště. Rovnou ti napíší: "Co sem lezeš, když víš, že nic nedostaneš, akorát zahlcuješ svojí aktivitou servr, jdi si raději zasadit mrkev a nepruď tu".

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím šebejda, není to přímo o tom, že by to bylo ještě méně, ale že partneři upraví a zabezpečí své reklamy. Snad nebudou pohodlní a učiní tak.
    danda

petaM2001, hanynkach a milostivas tohle ocenili.
  6. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Já taky zkusila kino po půl druhé,něco mi tam naskočilo,ale stejně ať jsem se snažila - a moc jsem chtěla,nešlo mi to otevřít,aby jsem se podívala,co tam vůbec dávají.Je to k vzteku.:cry:

petaM2001, Apachie1 a milostivas tohle ocenili.
  7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kino pořád nic :(:(:(

8. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Ahoj, zkuste kino. 60 KB je doma :)

9. mamba54

mamba54 Stará škola

jj kino jede ;), ale jen 45 KB

Naposledy upraveno: 18/2/17
    petaM2001 a milostivas tohle ocenili.
  10. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Jojo promítají olympiádu

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jak komu :(

petaM2001, tydýtková a milostivas tohle ocenili.
  12. X-mole

X-mole Znalec fóra

Jupí, jupí!! :inlove: Můj promítač dneska v noci dorazil,zasněžený, ale s batohem plným reklam na olympijský kanál xD 68 KB doma. :inlove:
    Doufám, že zakotví a dlouho zůstane xD
    Přeju ať i váš promítač najde cestu domů :inlove:

petaM2001, skalara.v a milostivas tohle ocenili.
  13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes v noci kino 65 KB ;)

14. satelit

satelit Hvězda fóra

Vymetl jsem pavouky a kino zase jede - otázka jak dlouho?;)

65 KB doma.

15. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Úprava, která se prováděla, má spíš kinu pomoct a měla za úkol odstranit nevhodná videa s obsahem pro dospělé, což byl problém především v Německu. Každopádně kino se stále sleduje a pokud nebude fungovat, předáme dál.
    danda

16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

U mne tedy nepromítají, zřejmě probíhá rekonstrukce. Ale počkejte ta smršť KB, až ji dokončí ;)

Dando, ty jsi jedna anebo se pod jménem danda-vnovis skrývá více entit? Ptám se proto, že mám pocit, že jsi tu 25 hodin denně (ta +1 hodina je přidaná, že nechodíš ani na obědy :D)

17. mamba54

mamba54 Stará škola

Když to tedy Dando sleduješ...tak já to taky sleduju, nechci žalovat, ale nahlásit to musím;):D, včera v kině mi pustili 3 filmy a zase zdrhli ..asi k Neumětelům-.-;):p

Naposledy upraveno: 18/2/17
  18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Že já jsem tam tydýt zase lezla... opět, jakožto po celé poslední 3 měsíce nic...
    pardon, jen tato hláška
    Žádné video není bohužel momentálně k dispozici. Zkus to prosím později.

petaM2001, milostivas a skalara.v tohle ocenili.
  19. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Můj promítač asi šetří na barák, chodí jen na noční, asi za ně má nejvíc příplatků. A nemůže přijít už chvíli před půlnocí, že bych si promítla pár sekcí ještě v minulém dni a pak i po té půlnoci, on chodí vždy jen na 1:30, kdy už tu zase nebývám já. No teď mně napadá že to dělá schválně, on doufá že tu už v tu 1:30 nikdo nebude a bude si tak moct pěkně pospat a ještě za to dostane zaplaceno. Ale já ho aspoň občas načapám a donutím něco pustit. Sice ten materiál dost nezáživný, ale neberte to při tak skrovném promítání.
    Komu kino dlouho nejelo, zkuste to okolo té 1:30, to je skoro jistota.

20. dencice

dencice Stálice fóra

Ahoj, v poslední době mě v kině vyskakuje upozornění na Ad-Blocker, takže mi kino nefunguje. Ale v prohlížeči Chrome nemám Ad-Block vůbec nainstalovaný. V čem je tedy problém???