Zpětná vazba Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

V jiných lokacích, než ta naše, se provoz kina asi vyplácí, kdyby tomu tak nebylo, jistě by činorodý RT nahradil pro blaho hráčů tuto zbytečnost něčím přínosnějším - pro hráče i pro svou kasu.

2. martas1991

martas1991 Perspektivní autor

Kino běží? tak jsem udělala očistu počítače a ono nic, jenom věrný ad-blocker opět naskočil :pasi je větší kamarád, než promítač :):)

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes kino zase nic :(:(:(

4. libakos

libakos Titán fóra

Hezké ráno ,asi nám nahradili kino reklamou při přihlášení těch je tam dost a tak nezbývá čekat až se nějaká asi nevejde:(

5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ó, to je ale velmi nemilé. Ceny narovnány, ale kino ne?
    :DxD

6. šebejda

šebejda Veterán fóra

Mám návrh. Narovnám Vám ceny a jestli chcete kino, tak zaplaťte. Například: 4 kino lístky= 1 floren. :p

7. blondmary

blondmary Magnát fóra

Ja už po tej kinovej kultúre priahnem ako po mliečnej čokoláde. O chvíľu sa od zúfalstva budem škriabať na stenu a budem ochotná dať aj majlant za kinolístok :p:D;)

8. kytka50

kytka50 Velmistr fóra

šebejda to nedává smysl. 4 lístky 1 FL. To si koupím,pokud budu chtít, FL bud v bance nebo při nějaké akci.
    A vůbec na kině by měl být nápis "Dnes se nehraje" Nebudeme se obtěžovat kino navštěvovat:cry:

9. šebejda

šebejda Veterán fóra

kytičko padesátá....já to myslel ironicky, ale špatně jsem to napsal. Měl jsem na mysli koupi kinobodů za 1 floren a ziskem po všech shlídnutích by byl zase 1 floren.....

milostivas, blondmary a petaM2001 tohle ocenili.
  10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ještě jsem kino nerozdejchal asi jdu ve špatnej čas;)

11. kytka50

kytka50 Velmistr fóra

šebejda tak to by se mi líbilo,to by potom hezky přibývalo
    Jo písmenka jsou někdy zrádná ;)

petaM2001, milostivas a šebejda tohle ocenili.
  12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kino pořád nic :(:(:(

petaM2001 a milostivas tohle ocenili.
  13. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Počítač čistý a kino taky. Pořád stejná obrazovka, žádní video. :cry::cry::cry:

hanynkach, milostivas a petaM2001 tohle ocenili.
  14. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

-pechfogl-RT nahradil kino,nebo tuto zbytečnost jak píšeš vyhodnímá balíčky florenů.

milostivas a petaM2001 tohle ocenili.
  15. martas1991

martas1991 Perspektivní autor

Dnes mi kino promítalo poprvé od prosince-ale-po půl druhé v noci :cry::cry:
    To jestli promítaj v tuhle hodinu,tak to hodně dlouho budu bez kina :( :(

16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kino zase nic :(:(:(

17. Čokoláda7

Čokoláda7 Pisálek fóra

To já taky dlouho bez kina jsem. :(:(. Na políčkách dřu:cry: od rána do večera a pak užívám zasloužený spánek. Teď bych mohla 50 fl. koupit za mince, ale spočítala jsem, že raději plody stromů prodám, a plody stromů - novinek jako je růžová albízie - si koupím. Nebudu tedy kupovat celý balíček stromů + jednu novinku. Mám nakročeno do klubu stovkařů a musím se ohánět, aby postupové body přibývaly :D. Jinak forenů z kina je škoda. Občas jsem si vypomohla, když mi chybělo SK pro dokončení hry atd.:)

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zřejmě jsme si zasloužili jen narovnání cen.
    Kino je pro jiné hráče.
    :D

19. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Mně se tuhle v noci (1:30) podařilo kino spustit 3x. :p Jak už jsem zvyklá vídat jen "žádné video není bohužel k dispozici...", tak jsem z toho měla oči šejdrem. o_O Ale teď už zase dva dny nic. -.-

20. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Mám návrh pro RT......

Co takhle přejmenovat Letní kino na Celoroční čekárnu ?????;)
    Už ani nepamatuji kdy se u mne naposled promítalo.....:cry: