Zpětná vazba Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Člověku se až zasteskne po tý protivný otlemený Kláře, co?:p

2. aljanu

aljanu Aktivní autor

A ni tady mi kino nehraje :(

3. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Ani kuk>:(. Len je zaujímavé, že ad-blocker vyskakuje pri prihlásení na farmu a potom pri odhlásení a farma, až po nekonečnom čakaní po prihlásení, funguje perfektne, trošku je spomalená, ale to je určite samými zvieratkami na baha. Ad-blocker nemám nikde, t. j. nič nemám zablokované, mám nové PC, takže údržba systému - :D:D:D (v histórii je iba farma a pošta) nie je vôbec opodstatnená:). Trvalo mi totiž asi tri dni, než som si to ponastavovala, aby ma nič nebrzdilo a okrem pošty a farmy som nemala ani čas ísť na nejaké ďalšie stránky. Takže zase niečo medzi nebom a zemou :oops:

hanynkach, petaM2001 a Apachie1 tohle ocenili.
  4. šebejda

šebejda Veterán fóra

Mno. Jestli páni majitelé s celým svým RT nedokáží sehnat nikoho, kdo by si na Farmeramě zakoupil reklamu, ať to kino dají do háje a postaví tam domeček na zisk třeba holubů z nosu. Bude to domek na úplný houbeles, ale alespoň při svých klikáních získám pár zbytečných šušnů. Kde jsou ty "krásné" časy, kdy neschopnost dealerů byla kompenzována nezáživnými satelity, auty, buňkami a podobně.:wuerg:>:(:(-.-

5. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

šebejda - souhlasím s tebou ve všem kromě toho, že nedokáží sehnat reklamu. Místo slova "nedokáží" je myslím výstižnější "nechtějí". Proč by nás nechali shánět si floreny zadarmo? To přece není jejich priorita. "Myslím ekonomicky, šebejda!"

6. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Obyč kino není v módě.. třeba nám chystají 3D a proto se nepromítá :-D

7. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Připadám si jak poslední zoufalec, co pořád rve za kliku u kina a ................. velký třesk.

8. petrík31

petrík31 Rádoby autor

:pZdravím ,kam to spěje kupovat FLORENY ? NEEEEEEEEEEEEEEEEEE !Nejsem blázen mám chudé konto ,tak si hraji jen pro sebe ,než s tím praštím ,ach bývaly to před 6 lety lepší časy ,jsou to jak to slušně říct ......... . P.S. KINO NEPROMÍTÁ ,ŽE SE JIM TO NERENTUJE ,NIC JEN TAK , MOŽNÁ AŽ BUDE V 3D TAK ZAČNOU,jinak nevím .:cry::wuerg:

Naposledy upraveno: 6/1/17
  9. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Už mě to neba......Proč to raději nezruší a zbytečně nás nenasí....,neštvou!!!!!!

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kino pořád nic :(:(:(

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nevěřím, že by se reklamy pro kino nedaly sehnat. U jiných her i v české verzi jich je hafo. A o umístění na Farmeramě by jistě zájem byl, stačilo by jen inzerenty oslovit. Že by museli vyklopit pár florenů týdně? To přece nestojí za řeč. Zisky z reklam by to bohatě zamázly. Takže souhlasím s Prepperkou: Nechtějí.

12. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Však je to letné kino, hádam nechcete, aby premietač prechladol a ochorel.
    To by potom nefungovalo kino ani v lete. xD ;)

Možno premietač zamrzol, alebo ho sneh zavial.

13. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Kino mi nejede už přes měsíc a jak čtu tak nejede více farmářům ale vyjádření RT jsem nikde nenašel ale tím netvrdím že nikde není. Já osobně bych byl raději kdyby tam byla louka kam bych dal ty nová a nová zvířata a stromy co se na nás valí a jestli tady chtějí pro zisk zavést celou faunu i floru tak se s toho víte co.

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak já už kino moc nezkouším a je jasné, že se něco ne/děje hodně dlouho :oops: Se ale kouknu na pechfoglovic kocourka honící myšku, zasměji se a mám po kině :p .... vážně hezké.

15. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

evainfo - je pravda, že by nám Astridka mohla na ty podpisy dát nějaké supr odměny za zhlédnutí xD

Abych nebyla úplně MT (mimo téma), tak mi kino už od Štědrého dne taky nejede, a jak píše evainfo, už ho ani moc nezkouším. Před tím jsem ho chytala jen v noci, asi když na české hře bylo málo hráčů, ale teď už ani v té nejhlubší tmě nic.

16. Pavca42

Pavca42 Perspektivní autor

Já už jsem neviděla kino víc jak měsíc :(

17. martas1991

martas1991 Perspektivní autor

Neblázněte,v takových mrazech chodit do letního kina,to by jeden umrz xD:D

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No ale evidentně tam rozdávají divákům šály a kulíšky - tak možná i teplé prádlo :p

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Zase nic :(:(:(

20. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Nějak nám to kino zamrzlo,ani se nedívím,venku je taky-.- hrozná klendra