Zpětná vazba Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak v noci v práci jsem opět vyzkoušela přes mobil a bylo 2x video,jinak přes den nic moc nebývá

2. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Kino už má vianočnú dovolenku>:( a ad-blocker sa prihlási, keď ukončím farmu:sleepy:

3. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Myslíte si sousedé farmáři že nastane někdy doba že bude kino jednou za čas nepromítat a ne jako nyní že jednou za čas promítá?

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já si myslím, že vzhledem k nezájmu o vložení reklamních promítání už ani to kino nebudeme mít za čas kde hledat...

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ad -blocker vesele z monitoru vyskakuje dál jen promítač se nechce ukázat:sleepy:

6. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Mně po opravě už ad-blocker nevyskakuje a promítač asi schválně bere jen noční služby, protože za ně jsou příplatky. Přes den se mi chytit reklamu ještě nepodařilo, chodím pro ni okolo jedné v noci, například teď jsem jsem zkoukla 3 za sebou.

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak nevím, asi u mne je letní kino a to má zavřeno, promítač do letní sezóny má dovolenou a já tak vůbec nevím, co je dneska IN !!! Ale kino je OUT a to vím přesně!!! Pěkný předvánoční čas! ;););)

8. rolland64

rolland64 Pilný autor

lidi co blázníte jsou vánoce tudíž zima a tam je napsáno "letní" kino tak u mne též 0 bodů :cry:

9. samec

samec Magnát fóra

Reklamy vánoční už asi nejsou v kurzu--dle zdejšího kina ..... RT si myslí,že je už asi po vánocích!Vycucali nás hrbem ze SK a už ani kino nedají--jsou opravdu štědří k letošním vánocům

10. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Kino má dovolenku, buď sviští na lyžiach, alebo je v teplých krajinách a užíva si leto, teplé krajiny by som brala aj ja, tak by mohlo dať aspoň raz za deň 15 KB len za to, že chcem sa kúpať v mori a užívať si slnko a byť s ním a mu závidím, že si to môže dovoliť:D:cry::oops::D

11. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Tak hold,je to letní kino.Ale nasrštvaná jsem hodně!!!!!;)

12. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Kino zamrzlé,reklama žádná a od studené sedačky jsem chytil vlka. Takže cestou domů ho pustím do lesa a doma si pustím televizi tam budou pro změnu možná mezi reklamami dávat nějaký film.

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes zase nic :(:(:(

14. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

U mne stále nic

babina51 a dana9494 tohle ocenili.
  15. rolland64

rolland64 Pilný autor

• Nepiš prosím písmem větším než je velikost 5
    Lidi hurá u mne změna !! nenastala 0 KB

edit: upravena velikost

Naposledy upraveno moderátorem: 21/12/16
    babina51, petaM2001 a Apachie1 tohle ocenili.
  16. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak u mě se zásadně vysílá jen a pouze v noci a většinou tak 2x video

17. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Je to napínavé když to načítá bude,nebude,bude,nebude,bude,nebude do pr.... zase nic!

18. šebejda

šebejda Veterán fóra

Hurá, vrátil se mi milovanej ad blocker. Nehurá, kino si ani neškytne.....

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Zase nic :(:(:(

20. babina51

babina51 Hrabě fóra

Nejede a nejede je to k vzteku.