Zpětná vazba Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. satelit

satelit Hvězda fóra

Verup - pokud tam máš toto...

...tak je to v pořádku,bohužel video není k dispozici a červenou hlášku o Adblocku ignoruj.Už jsem Ti to psal jednou příspěvek č.568

Naposledy upraveno: 16/11/16
  2. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

Verup - mám to samé jak píše Satelit a kino mi stále nejde už delší čas a to dřív šlo celkem dobře netuším čím to je jak je možné že někomu jde a někomu ne to není spravedlivé :cry:

3. šebejda

šebejda Veterán fóra

Zaseklo se to totálně. Mně fungovalo slušně i s ad-blockerem, stačilo se pokoušet o spuštění. Cca. 2 dni ani Ń :wuerg:

4. -frida1976-

-frida1976- Pisálek fóra

U mne také kino fungovalo poslední dobou docela slušně. Sice to chtělo zkoušet několikrát denně, ale nějaké ty KB z toho byly. Posledních pár dní to ale mohu zkoušet kolikrát chci a ani ťuk :mad:

5. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Momentálne ..... dva dni veľká 0, chyba určite nie je v našich PC, to počasie má vplyv aj na kino - krvinkám je zima, tak sa schúlili a krv tuhne, autá po nočných mrazoch sa nechcú rozmraziť a satelity sa sa vydesili z mesiačika v splne, ktorý síce nevidíme, lebo sa nebíčko mračí a leje a leje a desivka je v nedohľadne:cry:>:(:oops:

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

i já se přidám 2 dny aní ťuk natož kinobod promítač jel na floridu asixD

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

i u mne se promítač v posledních dnech neukázal - jestli někde neuklouzl na ledovce a neleží ve špitále se zlámanou haksnou xD

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jestli se urychleně nevrátí, bude mít zlámanou i tu druhou xD

9. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

mám dotaz ....když budeme pouštět ten film, co nabízí údržba hry, dostaneme kinobody? :pxD

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Čarodějko,

body ti nezaručím, ale pokud by to spustili 5 minut po začátku akce a bez ohlášení, tak můžu zaručit u pár jedinců infarkt.

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Přidávám se k těm, komu kino třetí den nefachá, ač se to stává celkem pravidelně, tak většinou tu ostatní píší počty získaných kb, dnes se to zřejmě rozlezlo po více serverech, tak asi vyrazím za kultůrou jinam, místní skauti se zdají spolehlivější a zatím zdá se pořadatel nikam neemigroval :).

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes kino nepromítá :(:(:(

13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

zatím ani ránu :music:

Apachie1, dana9494 a pompo68 tohle ocenili.
  14. pompo68

pompo68 Znalec fóra

RT 100% vystihlo název opravdu se tady promítá jako v letním kině.

petaM2001, Apachie1 a dana9494 tohle ocenili.
  15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

V kině pořád nic :(:(:(

16. satelit

satelit Hvězda fóra

Já mám v kině titulky už nějak dlouho. xD

petaM2001, Apachie1 a dana9494 tohle ocenili.
  17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Děcka, stejně byste tam v téhle slotě dlouho sedět nevydržely:D Dyť je to o zdraví ;)

18. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Tak mě po měsíci nechali 2x promítnout, za pár hodin ještě 2x - ale tehdy už body ani po "pomoci" podpory nebyly připsány a teď už jedu zase další týden bez kina... Zajímavé, že reklama při údržbě běhala mooooc pěkně... Upozorňuji, že od srpna mi to běhalo slušně viz ještě asi 800 nepřevedených kinobodů... Pak jsem se asi dostala na "Blacklist" a další promítání nebude a nebo bude až na vánoce nebo příští léto?!?
    Co kdybyste mi to kino radši odstranili z plochy? Pořád tam chodím, nedá mi to, a je to na draka a akorát jsem naštvaná!
    Myslím, že tady takhle nespokojených hráčů je povícero :)

19. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

také se hlásím, kino prostě zamrzlo, lepší už to nebude

20. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Aj premietači musia mať dovolenkuxD, tiež ani kuk>:(