Zpětná vazba Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Už jsou to tři týdny, co marně zkouším kino - asi jen ze setrvačnosti. Předtím to šlo docela dobře. S počítačem jsem nic nedělala, nic nepomáhá. Tak už nevím, co mám pro to udělat?

dana9494, danielka0000 a petaM2001 tohle ocenili.
  2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jak psal šebejda ono sice stačí počkat (čekal jsem cca 15 min a naskočili krvinky)ale s restartem to frčí rychlejc tudíž dnes 65 kb;)

3. rolland64

rolland64 Pilný autor

svatá pravda proč čekat "F5" a 65kb je doma během okamžiku :)

petaM2001, dana9494 a satelit tohle ocenili.
  4. .macca.

.macca. Dozorce fóra

no mě teda restart nepomáhá ale mám na to 24 hod. abych si kb vybrala každý den mívám 68 kb

5. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Jupí, ale radovať sa treba skromne, tak som to skúsila a čuduj sa svete, bez problémov 15 KB pripísaných :) Len tak ďalej :D

6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak u mne žádná F5 nefunguje, prostě jedna (tatáž ;)) krvinka a šlus. Čili 15 KB, ale nestěžuji si, dokud jsou :)

7. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

xD xD
    Začala akce a ad-blocker je zpět - resp. hláška o tom, že vidím text, protože mám aktivní ad-blocker.
    Kino mě pořád zlobí, stále stejné jedno "krvinkové" video, body mi připisuje správně, ale poslední dny výrazně méně často, jeden den se promítač nedostavil vůbec, jinak 1x denně.

EDIT: Tak sem se velmi vyplácí napsat. Po týdnech problému se v jednorázovém náporu vybečím z emoce a hned při dalším pokusu v kině, před chvílí, je vše v pořádku - objevil se satelit a dnes tedy 30kb - paráda.

Naposledy upraveno: 2/11/16
  8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak dnes jen 60 kb nemůžu ten 5 nějak vydolovat:p

dana9494 a skalara.v tohle ocenili.
  9. mituli

mituli Polobůh fóra

No mě nic neukazuje už nejméně 2měsíce,co stím ????

petaM2001, dana9494 a Apachie1 tohle ocenili.
  10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já tam vlezla hned ráno, bo ještě nebyl takový nával. Pustila jsem promítači žilou a 65 kb je doma. Sice furt ta samá krvinka je otravná, ale lepčí než nic. A musela jsem i restartovat.
    Mitulko - jedu přes Mozillu ( nevím, jaký to má vliv o_O)

11. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Ráno som vybrala 15 KB a teraz "momentálne nemáme .....">:(:oops:

Apachie1, petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  12. blondmary

blondmary Magnát fóra

Po nekonečných transfúziach dnes 2x satelit = 30 kb :)

13. felis01

felis01 Rádoby autor

Mituli a nemáš spuštěný ten ad-blocker? Já ho měla a divila se, proč mi kino nepromítá, pak jsem ho zkusila nespouštět na těchto stránkách, to taky nic moc, teď ho vždycky na chvíli pozastavím a konečně mi kino hraje prakticky pokaždé když to zkusím - poslední dobou už i porovnávání aut, hledání budov...

Jedu přes Chrome.

dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  14. mazurec

mazurec Stálice fóra

Nevim zda tě to uklidní,ale ani já už hóóóódně dlouho nic a dle slov z podpory jsem pochopila že než dojdu já do kina tak všechna videa jsou již vybraná.Tudíž to chce chodit hodně hodně brzo,tipla bych si tak třeba kolem páté ráno,jenže to většinou ještě spím a nebo jsem v práci

felis01 myslím že na to nemá vliv v jakém prohlížeči koukáš ani ten ad-blocker,o tom už je někde tady psáno

mituli, dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes 30 Kb,aspoň něco ;)

dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Hm tak dnes jsem si ani nevrzl:music:

17. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dnes som to skúsila 3x, výsledok - "momentálne nemáme ....." - stará pesnička a to neviem spievať:D

Edit - asi som zaspievala, ak keď falošne, ale satelity nakoniec dali 15 KB.

Naposledy upraveno: 3/11/16
    petaM2001 a blondmary tohle ocenili.
  18. šebejda

šebejda Veterán fóra

Lidičky, neblázněte. Fakt netuším, proč někomu kino vůbec nefunguje. Ale těm ostatním, kterým se občas spustí, stačí to zkoušet. Je to dost velká otrava, ale ty floreny za to stojí.

petaM2001, blondmary a dana9494 tohle ocenili.
  19. dana9494

dana9494 Analytik fóra

šebejda - veľká pravda a ďalších 15 KB doma, dnes končím, ale 1,5 Fl mám :D

Už som to chcela zabaliť a ísť pod perinku, nedalo mi to, a oplatilo sa ďalších 15 KB, tak dnes je z toho 22,25 Fl :D, ale inak tam mám na výmenu 10 Fl.
    Dobrú nôcku a pekné kino-sníčky;)

Naposledy upraveno: 3/11/16
    šebejda, petaM2001 a blondmary tohle ocenili.
  20. MajkaH123

MajkaH123 Aktivní autor

Tak mě kino nejde od té doby co se objevil nějaký dotazník,který jsem nevyplnila.Nevím už ani o co šlo.Do té doby bez problémů kino běželo.Takže už asi dva až tři měsíce nemám šanci-vlastně šlo asi dvakrát-reklama ke dni soukr.podnikání či co.