Zpětná vazba Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. igráček

igráček Pisálek fóra

ahoj,pustil jsem si kino,zadařilo se 2 x,ale bohužel žádne body se nepřičetli,stalo se to už více krát.

dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

dneska zatím 15 kb tak uvidíme jináč jedu na opeře a jde to;)

dana9494 tohle ocenil(a).
  3. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím ell1956, pokud ti výše zmíněné rady nepomohou, kontaktuj herní podporu. Tvůj problém vyřešit dokáže.

prima hru danda

4. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Evoku, přidávám se k souhlasu s napsaným, zejména u GChromu se opětovná instalace vyplácí a je bohužel celkem často i nezbytná, sdílím zkušenost i s Dandou ohledně IExploreru, i když tedy nezatěžuji tolik hrami (hraju jen Farmeramu), ale IE má potíže téměř s každou aktivitou, ten je bezproblémový zřejmě pouze jako nikdy nerozkliknutá ikona na ploše.
    Píšu ale proto, že ohledně videa posledních dní, kdy se objevuje pouze černé okno bez jakéhokoliv vodítka, oč se jedná, mi přeinstalace nepomohla. Dělala jsem ji po návratu z dovolené, mám starší noťas a v místě dovolené byly potíže způsobené sice nejspíše kvalitou wi-fi připojení, nicméně přeinstalaci jsem vyhodnotila jako rozumný pokus. Na zmíněné video to nemělo vůbec žádný dopad, bohužel. Ale od včerejšího večera jsem už měla opět 3x auta, takže zřejmě zmíněný černý čtverec obtěžuje teď nějaký jiný server.

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, samozřejmě že problém s černým čtvercem to nevyřeší, za to mohou výpadky na cestě po internetu, proto je video nedostupné. My potřebujeme v danou chvíli, aby problém byl globální a ne lokální a pokud bude globální, pak ho již doufám někdo odstraní.

danda :)

6. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahojky, díky moc, ale problém je zřejmě v tom, že jsem přešla z Windows 7 na 10 a od té doby, se objeví nějaká nedokonalost, psala jsem i na podporu a taky mi to potvrdily, samo, že jsem zkoušela jiný prohlížeče, ale ani omylem, dokonce jsem se nedostala ani na hru, takže fofrem odinstalovat, hlavně, že mohu hrát farmu, ostatní se většinou nějak vykompensuje .......(jako nákup pomocníků,florenů a mlýna), to už jde, sice jen doma (na zahradě ani ťuk).....kino ovšem ani doma. Možná to za čas půjde.:)

dana9494, danda-vnovis a petaM2001 tohle ocenili.
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dando a Sovinko - IE už mám delší dobu nefunkční a už ho nebudu ani zprovozňovat, s tím nejde udělat vůbec nic ale u ostatních prohlížečů, které jako tak šlapou, tak přeinstalace se vyplatí, já čistila PC stále dokolečka a měla jsem na farmě spoustu chyb a přeinstalace pomohla na vše. Jak uvidím jen náznak toho, že něco nejde, jdu do toho znovu, bo opravdu se tou hrou značně zaneřádí a rozhodí a žádné čištění nepomůže
    ;)

dana9494, pezt a petaM2001 tohle ocenili.
  8. rolland64

rolland64 Pilný autor

HURÁÁÁÁ :D pán bůh není doma. 2X 15kb porovnávání autíček. Doba temna ustupuje :pradujte se :)

dana9494, charlie.b46 a petaM2001 tohle ocenili.
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Teda dámy, řešíte zajímavé problémy, ale v japonštině. Já se vždycky kouknu a řeknu si: Nejde mi kino. V češtině.:p

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Šup šup do kina HRAJE SE:)

petaM2001 a dana9494 tohle ocenili.
  11. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Už vyše týždňa, ani kuk, po čiernych štvorcoch a bla-bla-bla v jazyku cudzojazyčnom, mi to dnes zase dalo hlášku v jazyku zrozumiteľnom "Momentálne nemáme bohužiaľ k dispozícii žiadne video. Prosím skús to neskôr ešte raz.", ale to neskôr je vo hviezdach.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  12. Bunny-cz

Bunny-cz Rádoby autor

Ahoj všem prázdniny se pomalu končí,léto taky a letní kino u mně mnělo dovolenu a co pak v zimě ?

13. Japtiška

Japtiška Pisálek fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    No, vážení... já mám pocit, že tahle diskuse je mimo mísu. když ve ,,štábu,, nechcou, kino nehraje. Čekejte prosím, to je už obehraná písnička. Čistit stále jako ***** taky není o ničem. Vyčistíš a VŽDYCKY kino naskočí? Asi se v české lokaci málo kupují floreny a tak to kino prostě pokazíme a je to! Oni změknou... tak jsem naprosto přesvědčená, že tohle je štábní strategie!

ta zpětná vazba... to je jako že si toho někdo všímá? Tak to budu psát každý den, když kino nehraje. :)

Naposledy upraveno moderátorem: 19/8/16
  14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

dnes plochý a strmý střechy asi 6x;)

dana9494 tohle ocenil(a).
  15. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:oops: dnes opět "přijď později"

petaM2001 a dana9494 tohle ocenili.
  16. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Ja už ani neskúšam. Možno sa spamätá, dala som celej farme dovolenku, tak aj kino bude spať. Pápá a fajn hru všetkým.

17. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak bohužel dneska kino ani prd asi jsem včera vybral na tejden dopředu;)

18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes v kině zase nic :(:(:(

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p myslím, že pokud je akce (nákup čehokoliv za floreny), tak kino nepromítá - alespoň u mne to tak funguje ...

rolland64, kiki2305 a petaM2001 tohle ocenili.
  20. šebejda

šebejda Veterán fóra

Domnívám se, že akce kino omezí, ale nezlikviduje.Chce to zkoušet. Jsou okamžiky, kdy se dá vybrat 4x15+1x5 (dál mne to nebaví a končím). Za posledních pár měsíců žádný den nejdu pod 3x15 a jsem za to moc rád. Pamatuji podstatně horší časy. Nejsem počítačový expert. Připojuji se přes chrome, cca.jednou týdně vyčistím PC ccleanerem. Zhruba 1x za měsíc smažu komplet historii prohlížení, nic jiného nedělám a fakt nemám problémy.......Pro mne jsou poslední, co já vím, 2 měsíce s kinem úplně suprový......píšu to pro inspiraci, nechci se chlubit.
    PS: Žiju na chatě, připojení nic moc......

dana9494, petaM2001 a blondmary tohle ocenili.