Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Dnes jen 1 x 15KB aspoň něco ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Taky dnes jen 15 kinobodíků, snad budou zítra zase ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  3. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem;) tak kino má asi dovču :pi když stále zkouším jestli se někdo nenašel na záskok.. místo aby byl u vody:cry: snad se dočkám i já a kino poběží..;)

evainfo tohle ocenil(a).
  4. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Nesmím si to zakřiknout!!!!!;)Já poslední týden mám pokaždé kino a to denně za 60 KB.

evainfo, Madulka_cz a pajaable tohle ocenili.
  5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Právě v kině buňky za 45 KB.

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem vběhla do kina a ukázalo mi to necelý úkol (chyběla možnost počtu buněk) a mi tam hodili přes celý plakát [​IMG] , ale po druhém pokusu to už šlo a 2x 15 KB :p

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

30minut po půlnoci v kině označování chodců za 15KB a buňky za 15KB.

evainfo tohle ocenil(a).
  8. kori1

kori1 Pisálek fóra

No a ja dnes jen prehravam ...to jde ale za odmenu mam ...zadne bodiky.:)))) Proste se nepripisuji. Tak snad pozdeji.

evainfo tohle ocenil(a).
  9. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

ahojte, takmer kazdy den zabehnem do kina, niekedy aj viac krat, kliknem na spusti film, otvori sa mi obrazovka, hore napise Prosim cakaj, v dolnej casti mam napisane Pozri si video až do konca a potom klikni na tlačidlo (X), ktoré sa nachádza vpravo hore. Následne získaš svoju odmenu..... a to je vsetko, nic viac, ziaden zaznam, ziaden film. Poradi mi prosim niekto?

ale mne praveze ukazuje prosim cakaj, a nie, ze ziadne video nie je k dispozicii.... a trpezliva zatial som...hehe, skusam... alebo oni mna....

Naposledy upraveno: 28/8/15
    evainfo tohle ocenil(a).
  10. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj duna.duna1, ak u teba kino nepremieta a ukáže sa ti tento nápis
    tak tam nie je veľa, čo radiť. Len sa obrniť trpezlivosťou a skúšať, možno sa niekedy zadarí;)

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes zase nic

evainfo tohle ocenil(a).
  12. evainfo

Taky jsem to koukla několikrát, ale je jasné že je doba "nakupování" a lítá vzducholoď :) tak nic nečekejte, teď je kino odstavené :D

ostrásekačka tohle ocenil(a).
  13. ostrásekačka

ostrásekačka Rádoby autor

Já se toho kina snad nedočkám :(.

14. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Kino se mi teď spustilo 2x :D 30 KB je doma

15. evainfo

Ahojky .. kino i před ním je úplně prázdné :sleepy: se tam nikomu nechce čekat, jestli někdo dojde a bude promítat :D

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Heleme se, kino objevilo se ! Tak jsem štěstím bez sebe ...15KB , něco jsem měla,
    takže se mi připsal floren. Na to, že jsem od pátku utratila asi 570 FL , to je štědrá
    odměna. xDxDxD

Hagerr tohle ocenil(a).
  17. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes 15 bodů,nic moc

18. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

To prý - čekej. Já naivka čekám, pak se objeví šedá plocha, na které se točí pořád kolečko a je tam slabý nápis kontrola. Tak čekám a nic...

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Před chvílí kinobuňky za 15KB.

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes kino nepromítá :(:(:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.