Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -fannylove-

-fannylove- Aktivní autor

Já bych kino zavřel úplně a bylo by, každou chvíli někde čtu že s tím má někdo problémy a nefunguje tak jak by mělo... Dřív jsem tam také chodil pro par bodů a pak vybíral floreny (když to šlo).. Ale teď už vůbec, párkrát mi to nešlo a to mě odradilo. Chápu hráče, který si třeba tak často floreny nekupují, nebo si prostě chtějí jenom navýšit svoje florenové konto a takhle je můžou získat vlastně zadarmo jen tak, a poté si něco koupit. Kdyby kino fungovalo na 100% jsem tam 4x denně. Ale takhle je to akorát otravný..
    Doufat/věřit jestli půjde, nebo ne a pak být kvůli tomu "naštvaný, otrávený" to už ne.. Je to furt dokola...

2. vrku1990

vrku1990 Pisálek fóra

Asi po 3 měsících se včera objevila anketa, která slibovala 30 bodů. Za anketu poděkovali, ale body nikde. Předpokládám, že do konce roku už zas v kině nic nepůjde, takže kino můžou klidně zbourat a málokdo to opláče.

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Také jsem tam měla anketu a body se připsaly bez problémů a okamžitě...

4. miminka1270

miminka1270 Pisálek fóra

ja žiadnu anketu nemám, a dlho kino nula bodov a pritom je reklám až až...predtým šlo každý den,len mám pocit, že BP prišiel na to, že výhodnejšie bude kupovať floreny za real peniaze ako z kina získavať floreny

5. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Souhlas s -fannylove-, takže kino zavřít až do odvolání, včetně tohoto tématu a poté případně provést adaptaci celého provozu -.-. Na kinobody se musí najít česká firma ochotná do tohoto investovat .... myslím, že to bude veliký problém. Toto není tak lukrativní pračka na peníze, aby se to vyplatilo.

6. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

• Prosím, necituj příspěvek, který se nachází nad tvým postem. Místo volby "Odpovědět" použíj editor, který nalezneš dole pod vloženými příspěvky. Přečti si a dodržuj pravidla fóra.
    Nadbytečná citace odstraněna.
    tak som radsej svoj prispevok vymazala,nechcela som sa nikoho dotknut

Naposledy upraveno moderátorem: 3/10/14
    jana563 tohle ocenil(a).
  7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dneska jsem vyplnil anketu a připsalo se okamžitě 30 bodů.:)
    Souhlasím,ale s ostatními hráči - kino neprodleně zavřít a bude pokoj.o_O

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Taky zmizíkuju - a nic ve zlém. Promítá kino? Nepromítá. A to je ten problém, ne?:music:

k.vitek a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  9. form22

form22 Rádoby autor

Dnes promítalo ve 4.52h.Dost děsivá doba8)

10. dododo53

dododo53 Expert fóra

Dřív začínávali aspoň ve 2.00, v pět ráno jsem už zase pod sedativy.... není to diskriminace? :-D

11. QuentinzMontargis

QuentinzMontargis Rádoby autor

Ne že by kinopromítalo, ale nastala přece jenom změna. V souvilslosti s výpadkem hry se mi teď mistí hlášky, že bohužel...atd., objevuje, že toto spojení není důvěryhodné. Inu výsledek je stejný: Kinobody v pytli.:music::music::music:

12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já teď zhlédla dvě videa ,ale bodík za ně ani jeden.:sleepy:

13. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

ahoj. V kině je známá hláška o nepromítání filmu. Snad někdo jinej bude mít víc štěstí.

Zdravím.

14. marie1876

marie1876 Zelenáč fóra

Ahoj, jde mi kino už jsem zhlédla dvě reklamy ale body mi to nepřipsalo:eek::cry:

15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ahoj kino mi zase nejde :(:(:(

farma 94 - bahama 204 - trh BC
    listopad 2010

16. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Zdravím všechny...já po dlouhé době vlezla do kina...vyplnila anketu,připsalo mi to 30 bodů,pustilo jednu reklamu a od té doby dost...2x mi to napsalo,že video nebo reklama neni a také už tam nechodím...myslím si,že kino zbytečně zabírá ve městě místo...úplně ho přehlížím jako kdyby tam nebylo a nemusím se stresovat,že mi nic nechtěj pustit:(

17. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahoj.Tak dnes v kině bílá stránka,ale po odkliknutí zelených políček bodíky připsány.Šlo to pouze 4x,ale 3 fl doma.Chce to jen trošku trpělivosti a vždy chvilku počkat.

18. -Ilonka61-

-Ilonka61- Perspektivní autor

U mne přesně to samé jako u Monča***

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Já 3x,ale aspoň něco + 1x ;)

Naposledy upraveno: 6/10/14
  20. -petka-

-petka- Pisálek fóra

Po dlouhé době jsem si zašla do kina,vyplnila anketu a 45 bodíků je doma mohlo by to být častěji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.