Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Jsem na tom stejně očička žádné body nepřipsalao_O

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

....to už máte na farmě všechno hotové, že lezete do kina? xD Stejně tam nic nedávají, tak holinky, vidle a makat...xD

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Premietačkám za zadrhol film preto nepremietajú a keď niečo ukážu tak zase neplatia tak pozeráme do blba.čarodejka007 a ty máš v stajniach už vygruntované?Teba sa to tiež týka.Najskôr práca potom zábavaxDxD.Však aj ja sa v kine zastavím keď niečo ponúknem na trhu treba nejaký grajciar zarobiť.Mna aj pustia občas do vnútra ale nakoniec mi nahodia error.

Naposledy upraveno: 7/7/15
    babioli tohle ocenil(a).
  4. čarodějka007

-Kuteno- já do kina nechodím...leda když jdu z trhu a mám pár krejcarů, tak nakouknu - ale asi mám těch krejcarů málo, vstupenku mi neprodají a odpoví: zkus to později xD.
    A moje farma už je zase estetická a voňavá....všude kytky a stromy a dobytek v arestu v liště....

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Film mně nepromítli, popkorn neprodali, nikde nikdo :( Jdu chrupat. Třeba nám zítra něco pustěj (minimálně žilou za superko).
    Mohli by nám promítnout naučný film "Jak vyšlechtit zlatou husu" xD

6. čarodějka007

skalara.v pokud jde o naučné filmy, tak si myslím, že by se mohl ujmout nápad na "naučné reklamy" typu - co všechno si můžeme koupit za floreny xD.
    Je toho docela dost a promítat v kině každý den upoutávku na jednu věc, zabere to dosti času - a nastane životadárný koloběh: farmáři budou spokojení, že jde kino a RT bude spokojen, protože farmáři floreny následně utratí za něco pěkného z těch upoutávek.
    Anketa už je ohraná, tak by nám mohli nachystat nějaké pěkné pokoukání o tom, že si můžeme koupit SK, hnojiva, řemeslné přísady, recepty, pomocníky.....jéje toho je ....

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Jsem na farmě skoro celý den do kina chodím několikrát denně a pořád nic.:(:(:(

Farmerama 96+ *** Bahamarama 254+
    říjen 2010

mamča50 a evainfo tohle ocenili.
  8. kytička62

kytička62 Aktivní autor

Před chvílí jsem měla po dlouhé době anketu

mamča50 a evainfo tohle ocenili.
  9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

skalara.v aj ja by som rád videl taký film ako vyšľachtiť čo najlepšie zviera nie len genetiku.Myslíš že by ti taký poučný film ako vyšľachtiť zlatú hus ukázali? RT by bol potom sám proti sebe a nikto by SK nekupoval.Neboj uvidíme ak bude BB dajú ponuku na SK a my kúpime tie naj balíky a bude aj zlatá hus ale nie pre nás ale pre tých čo nám ho ponúknu.

pajaable a skalara.v tohle ocenili.
  10. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Tak já už nemám ani to:Žádné video momentálně není k dispozici........Ale nevadí stejně ani z jednoho nezbohatnu.

pajaable a evainfo tohle ocenili.
  11. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Tak právě jsem měla v kině anketu a 30KB :)

pajaable a mamča50 tohle ocenili.
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

V kině nekonečnej seriál! Body prej budou připsány později!Nezapomeňte skouknout!!o_O

13. bajajaja

bajajaja Rádoby autor

Je zajímavé, že zadarmo je reklamy dost xD. Asi před měsícem si vnučka založila novou farmu a pokaždé, když se na ni přihlásí, tak ji nejprve naskočí reklama, která ale nejde odkliknout a musí počkat až doběhne a pak může pokračovat dál. Jasně, že bez bodů :(. Tak to člověku rozum nebere:cry:.

skalara.v a pajaable tohle ocenili.
  14. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Kino zaklel zlomyslný rarášek a někde skrytý, potají nás pozoruje a má z toho obrovskou švandu, když vidí jak se někteří jedinci vztekají nebo jsou smutní... Chtělo by to hon na něj a chytit ho....;):music:

pajaable tohle ocenil(a).
  15. heidi6661

heidi6661 Perspektivní autor

Ani anketa, ani video :( načo nám ho dávali keď nešlo ani mesiac :(

pajaable tohle ocenil(a).
  16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Já taky žádné kino asi jsou prázdniny :(

pajaable a mamča50 tohle ocenili.
  17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Promítač si vzal celoroční dovolenou, protože nové filmy nedovezli, anketa je stále stejná a nic se nemění, tak proč by tam hnil, když může trávit čas určitě nějakým příjemnějším způsobem!!!Nebo odjel asi na Baharamu, ale marně hledá cestu!!! Krásný den ! Třeba bude lépe.;););)

Zrzinka11, pajaable a Janké861 tohle ocenili.
  18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Copak jen dovolenou, ale za ta vypíchaná očka ani nedal BZ, která nám dluží !
    :p

Zrzinka11 a mamča50 tohle ocenili.
  19. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Krásný podvečer přeji.
    Právě jsem měla v kině anketu, body připsány.

20. čarodějka007

kaolín11 který díl teď u tebe promítají? Já už nějak ztratila přehled a taky ten děj mi připadá pořád stejný xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.