Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Mně se právě objevila po delší době opět Anketa, tak přibyl jeden floren na konto. Jsem z toho v tranzu:eek:

kaolín11 a evainfo tohle ocenili.
  2. ell1956

ell1956 Komisař fóra

U mě taky anketa, ale neudělala jsem ji......hlídám vnuka, tak nebyl čas, jinak ani po vyplněný anketě se žádný video neukazuje, kolikrát i víc jak měsíc.:(

evainfo tohle ocenil(a).
  3. -šmudla2004-

-šmudla2004- Pisálek fóra

mě nejde kino víte proč :(

evainfo tohle ocenil(a).
  4. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj -šmudla2004-, momentálne ani mne a to už pekne dlhú dobu. Ak nie sú sponzori kino nepremieta, no občas ako náplasť dostanú poniektorí anketu, kde po vyplnení získajú bodíky. Ja k tým šťastným nepatrím a nejak mi to ani nevadí.
    Ak sa objaví v kine reklama, určite to tu niekto z hráčov napíše;).
    Peknú hru prajem

petaM2001, evainfo a terkacheerka tohle ocenili.
  5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ria30 to kino kde sa klikalo na oči a podobe aj na to bolo treba sponzorov?Tak tomu nerozumiem.Nám dajú reklamy raz za 1/2 roka alebo aj dlhšie to im je ľúto dať za tú dobu 2 florény?Ale od nás každý mesiac by RT chcel aby sme kupovali aj 15 x za mesiac čo nám ponúkajú.Či su to balíky SK,pomocníkov,turbomlyn,TS,TCH,hnojivá atď.Tí čo chcú nech si kupujú ale ja už kupovať nebudem nič.Nebudem do Dunaja vodu nosiť.Staré dobré porekadlo:Ako sa do hory volá tak sa z hory ozýva.evainfo ty myslíš že keď ide kino 3 dni za 1/2 roka a niekedy nejde aj dlhšie že kúpim 4 TS?Ja som si to odsledoval za 1 deň keď išlo kino dostal som 3 florény a 3 x 3 =9 tak to mám na 1 a 3/4 sadenice lebo na celú mi bude chýbať 1 florén.

Naposledy upraveno: 26/6/15
    petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

-Kuteno-: si myslím, že těmi "prohlídkami očí" nás jen chtěli udržet v naději, že se nějaká stálá reklama časem ukáže. moc tomu nerozumím, ale buď nemohou najít vhodné partnery na jejich reklamy (kdysi zde byl ohlas, že dané reklamy nejsou vhodné pro mládež v této hře), nebo jsou pro RT dosti drahé, nebo ty firmy nechtějí svoji propagaci ve "virtuální sféře" :sleepy: ... no nikdo neví, co brání kino spustit 8) ... ale určitě těch "pár" FL z kina nepomůže tolika akcím ( když denně uděláš třeba 2-3FL) máš za měsíc na čtyři TS ... no kolik hráčů může celý den klikat kino od 15KB až po 1KB? (1KB je asi 5x?) :sleepy: ... a myslím, že hráči, co na to kupují floreny budou dotovat i nadále, protože je to sakra málo a "tito" hráči udržují finance pro ty nahoře. Je to jen můj názor, také občas koupím (pravidelně pomocníky a premium).
    Takže RT chce! .. a snaží se něco najít, nebo nechce! .. a blbnou nás něčím, co bůhví, kde sebrali 8)

petaM2001 a -Kuteno- tohle ocenili.
  7. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak dnes v kině po dlouhé době anketa,body nedala,na podporu psát nebudu, ,,screen nemám" ,1Fl mě za to nestojí.

evainfo tohle ocenil(a).
  8. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

Teď mi pustili reklamu na Bouři, body připsány. Zkuste to taky ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak "bouře" je akorát na mé farmičce :Da všechny zvířátka chtějí počítače ... si tam prý pustí, co se jim líbí :p a na kino kašlou xD

skalara.v tohle ocenil(a).
  10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak já nevím proč,někdo kino má a někdo kino nemá :(

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Johnny je to podle serveru, na kterém jsi....jednak je obecně málo reklam a jednak: každá reklama má předem daný počet shlédnutí a pokud jsou zrovna na tvém serveru hráči, kteří je vyklikají i za jeden kinobod, máš prostě smůlu, protože na tebe už nezbude :(

kaolín11 to je ale jiný typ reklamy, za kterou nejsou floreny a je jen otravná...naštěstí se s ní nesetkávám. Ale s tou za floreny taky ne, seriál Zkus to později kinobody nedává

Naposledy upraveno: 28/6/15
    evainfo, nanyblacks a skalara.v tohle ocenili.
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jak je tedy možné že neplatící hráči mají reklamu vždy, při načítání hry!!! Asi tedy velice protekční server či co!xD
    Mně se spíše zdá,že nás tady někdo tahá za nohu! A pes to nebude!o_O

čarodějka007 Asi su teda blbej,ale ať nám teda daj tu "jinou" reklamu do kina!:eek:

Naposledy upraveno: 28/6/15
    skalara.v a petaM2001 tohle ocenili.
  13. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

Právě jsem měla v kině anketku :)

skalara.v tohle ocenil(a).
  14. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Právě jsem měla v kině po delší době úkol :)

čarodějka22 tohle ocenil(a).
  15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Teď v kině, 3x za sebou píchání očiček....3x 15 KB....ukazuje to pusinku,
    ale vypichovala jsem očička.

16. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Tak po dlouhé době jsem měla 2x za sebou teď úkol v kině :)

Janké861 a čarodějka22 tohle ocenili.
  17. čarodějka22

čarodějka22 Pisálek fóra

Díky za info o kině, bodíky připsaný po dlouhé době :)

18. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak také jsem bodovala v kině, díky

Janké861 tohle ocenil(a).
  19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Po dlouhé době v kině 15 bodů;)

pajaable tohle ocenil(a).
  20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zase opichování víček a 1x bodíky.

Stav vlákna: