Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Pořád nic,asi už jsou letní prázdniny :(:(

evainfo, Bagíra77 a kaolín11 tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

By jste snad chtěli našeho promítače sedřít! Snad má také nárok, si jednou začas vorazit!!:eek:xD

jaji, evainfo a Johnny tohle ocenili.
  3. JMJH

JMJH Znalec fóra

hmm, nějak se voráží už moc dlouho.. :(
    To můj strejda na vesnici, když jsem byla malá, tak v létě promítal u koupaliště snad každý den.. A jako děcka jsme tam se sestřenicí (jeho dcerou) mohly chodit na pohádky pokaždý zadarmo - když jsme se vyřádily v koupališti..
    :)
    A pokud vím, tak letní kino promítá právě v létě.. Nebo aspoň promítávalo, když jsem tam kdysi v minulém století a tisíciletí chodívala..

4. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Ahojky zdravím,včera jsem vyplnil anketu 30 kinobodů připsáno,to potěšilo,jinak se nepromítá,zatím.;)

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Bagíra77 co jsi jim tam napsal, že tě už nechtějí pustit dovnitř? Jestli něco podobného jako já, tak se nediv - taky už mám kino zavřené xD

jaji, babioli a Bagíra77 tohle ocenili.
  6. -judy66-

-judy66- Zelenáč fóra

Jestliže jsme se v zimě divili, že kino nepromítá proto, že je letní,tak ted už nevím čemu se máme divit,když léto začalo a pořád stejně nepromítá,tak je tady akorát jako inventář schované v řádku

jaji tohle ocenil(a).
  7. Lomnička

Lomnička Rádoby autor

Tak jsem chytla 2x reklamu na nějakou hru. Díky za bodíky. Letní kino se konečně probouzí? :)

babioli a evainfo tohle ocenili.
  8. Simík21

Simík21 Znalec fóra

já měla anketu :)

babioli a evainfo tohle ocenili.
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

U nás také reklama na hru!:)

jaji a babioli tohle ocenili.
  10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Kino mi jede - 2x buňky, body připsány ;)

evainfo, jaji a babioli tohle ocenili.
  11. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

U nás kino nefunguje premietač asi išiel na dovolenku. :cry:>:(
    Vnúčatám, ktoré nekupujú floreny za Eurá, pri spúšťaní hry stále ide nejaká reklama.
    Neviem prečo ju nemôžu dať do kina. Takto ju každý preskočí okamžite ako sa to dá,
    v kine by si ju pozrel pekne až do konca, už by si to RT mohol uvedomiť.

evainfo, jaji a babioli tohle ocenili.
  12. JMJH

JMJH Znalec fóra

Tak jsem po dlouhé dodbě byla opět v letním kině a - jak jste tu psali - taky jsem tam měla buňky. Tak aspoň mi 3 FL přibyly po dlouhé době.. jsem ráda.. díky..

charlie.b46 - Taky jsem si to myslela, že by ty reklamy mohli dávat do kina a nevím, proč to nedělají. Ale nekoukala bych se na ně ani tam - pokud by nebyly opravdu pěkné a zajímavé.. Stačí tam nechat je doběhnout až do konce - dívat se na ně nemusím.. Jen nezaspat konec..

evainfo a charlie.b46 tohle ocenili.
  13. jaji

jaji Vévoda fóra

už dlooooho dloooouuho tomu, co jsem něco viděla v kině, napsledy to byly buňky a to už je tak dávno, že si to nepamatuji... ani tu anketu už mi nedávají... asi zjistili, že to se mnou nemá cenu, ať udělají co udělají, porád reptám....

evainfo a charlie.b46 tohle ocenili.
  14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

K večeru anketa za 30 KB, teď 3 x videoupoutávka na hru BLIZZARD – HEROES OF THE STORM ..3 x 15 KB.

evainfo tohle ocenil(a).
  15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Asi se nemá cenu se ke kinu vůbec vyjadřovat:D, pořád stejná písničkao_O Chtělo by to nějákou systémovou změnu:p

16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kino nepromítá a nepromítá:(:(:(

evainfo tohle ocenil(a).
  17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Opravdu se přimlouvám za jeho zrušení. Floreny stejně nedává (to by se RT fakt v hrobě obrátil, kdyby něco ukáplo zadáčo). Nakonec ho stejně čeká osud toho Cash for Action, které už dost dlouho spadá do kategorie šmejdů.

kaolín11 a evainfo tohle ocenili.
  18. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

Tak jsem právě v kině měla reklamu na hru :)

evainfo tohle ocenil(a).
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak u mě kino, kromě ankety už dlouho nic o_O

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

dneska anketa už mě nebaví tak ju cvakám cik cak;)

evainfo a kometak96 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.