Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Basted23

Basted23 Perspektivní autor

ja ani len to video, ani anketu. Uz niekolko mesiacov stale ten isty napis

2. švestinka

švestinka Velmistr fóra

U mně taky nic a nic (ani anketa, ani reklamy), hóóódně dlouho, řekla bych tak 4 měsíce. Takže když "letní kino" nejelo v létě, co čekat od zimy? .-((

ezzra tohle ocenil(a).
  3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jde mi kino, zkuste ahoj:D

4. heidi6661

heidi6661 Perspektivní autor

Mne nejde :( už asi 2 mesiace alebo 3

5. davidson00

davidson00 Baron fóra

Tak mě také jde, 15 bodíků dobrých, jen jednou a dál zase nic, jsem trh AC, zdravím,

6. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné poledne.
    Aníž bych četla diskuzi o kině, zkusila jsem to a opravdu mi kino fungovalo.
    Za chvíli to zkusím znovu. Mnoho štěstí všem.
    Madulka_cz

7. Verense

Verense Stálice fóra

Taky se mi podařilo shlédnout video - opět Awakeners, 15 KB doma. Předevčírem nebo kdy jsem chytla i upoutávku na Warcraft, ale za tu jsem dostala velký kulový, a jak jsem četla diskuzi, tak nejsem jediná. Zřejmě někde soudruzi udělali chybu... Takže se kino chytnout občas dá, ale je to tak jeden úspěšný pokus z padesáti. :(

8. dododo53

dododo53 Expert fóra

Podle toho, co jsem vysledovala, za Awakeners schytáte body jenom jednou.

9. Verense

Verense Stálice fóra

dododo53 - já už je viděla minimálně 3× a pokaždé jsem body dostala.

Edit: dododo53 - jo takhle, tak to jo. Já jsem většinou tak na větvi z toho, že se mi nějaký video ukázalo, že už to dál nezkoumam... :-D

Naposledy upraveno: 30/9/14
  10. mariekvacova

mariekvacova Zelenáč fóra

Já jsem vyplnila anketu už asi 4x. Kde nic, tu nic. Po prvním nezdaru jsem psala i na podporu, kde mi zkontrolovali zcela cizí účet a ještě vyhrožovali porušováním VOP. Pak se sice omluvili a teď už téměř týden kontrolují "prý" můj účet a mám vyčkat na zprávu. Tak čekám. Měla bych dostat 120 kinobodů, ale nic se neděje. Asi nebyli spokojení s mým hodnocením.

11. dododo53

dododo53 Expert fóra

verense: špatně jsem se vyjádřila. Awakeners spustíš jenom jednou za určitou dobu, pak už nespustíš, až zase další den.

12. -Ivanička-

-Ivanička- Rádoby autor

Tak ani ťuk. :mad:
    Už asi 4 měsíce je pravidlem, že momentálně není k dispozici.........

13. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Tak u mně taky už několik měsíců v kině jen nápis "bohužel....." - ale dnes
    ANKETA, a body se mi za ni připsaly. Neuvěřitelné !!!

14. pardalka

pardalka Pisálek fóra

Tak kde nic, tu nic.....Ani v tuto ranní hodinu, kino se nespustí. Hlavně, že se psalo v anketě, že mají mít všichni hráči, stejné podmínky ke hraní......:mad:

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nojo, zlatý časy skončily. Už ani v noci ten jedinej spot nepromítají.:cry:

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Beru to tak, ze z ankety jsem za 30 bodu ziskal, ze Awcosi reklamy 15 bodu taky a ted mame vsichni stejny podminky = zadny filmy ani pro nocni nespavce...
    jasne ze kazdy spis ceka, ze budou pres den, ne ze vubec...

17. -pechfógl-

Pro to, že teď nejsou reklamy vůbec nabízím vysvětlení: Brzy budou TS - co kdyby si někdo neustálým prohlížením videí xD na jednu či dvě vydělal, tím pádem floren nekoupil.... No a ta anketa má taky průkaznou hodnotu. Tvůrcům musí být jasné, že z lokalit, kde kino dlohodobě nepromítá a tudíž do něj nikdo nechodí, příliš odpovědí, natož kladných odpovědí, nedostanou. Ale asi o ně ani nestojí.:sleepy:

frybka a Mikeš tohle ocenili.
  18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Včera anketa a už zase nic :(

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj -pechfógl-,

myslím, že vymýšlení těchto teorií je zbytečné. Nemyslíš, že kdyby to bylo, tak jak se tu snažíš tvrdit, tak že by ty reklamy odstranili v ekonomicky a hráčsky silných komunitách a ne v komunitě, která tuto hru rozhodně nevytrhne a ještě ke všemu má nejlevnější floren široko daleko?

20. -pechfógl-

Za prvé nic netvrdím, jen tak spekuluji a domýšlím si - podle mého pozorování tomu tak vždycky bylo - floreny zadara prostě před akcí přestávají padat. A pomyšlení na to, že jsem v kategorii hráčů druhé kategorie, kteří tuto hru nijak nevytrhnou (takže není třeba se s jejich stížnostmi mazat), se mi nějak nelíbí.

k.vitek a Mikeš tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.