Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Já osobně si myslím,že úmysl.-.-

evainfo tohle ocenil(a).
  2. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak jsem dnes narazila po dlouhé době v kině na anketu, dobrých 30 KB

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já tam nemám nic :(.
    No, ono než to k nám na horský venkov také dojde, to chvíli potrvá, že jo ;)

4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes jsem kino zkoušel asi 10 x a pořád nic :(

evainfo tohle ocenil(a).
  5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem si dnes řekla, že mám chvilku a zkusím se zase nechat "nachytat" .. no mě to předešlo o_O s tím, že ".. žádné video není momentálně .. k dispozici ... " Podle mého je u nás "kino" další a zbytečný faktor v této hře a když na to milý RT nemáte, to vyhoďte pryč :cry: ... ale víme všichni, že to neuděláte, protože v jiných zemích to jede a máte z toho jasně něco, co u nás neprosperuje, či propadá :mad: .. jen mi za to nemůžeme :oops: .. to nějak vyřešte .. a neoblbujte stále naši hráčskou komunitu .. taky platíme hodně reálem :wuerg: .. se zde omlouvám, ale mě flegmatismus - možná už i výsměch v naší důvěru, či naivitu - ( asi nejen vůči nám) docela vytáčí >:( ..... no páni [​IMG]se mi fakt ulevilo xD:D jdu si dát dobrý oběd [​IMG] a večer si vyjdu s přáteli .. se těším :p a je mi teď vážně lépe xD ;) ... jinak jsem vyplnila anketu, která je dobrá jen na KB ..

Naposledy upraveno: 9/6/15
  6. gwyn

gwyn Zelenáč fóra

hraje tu niekto z británie na českom serveri?
    kina je dosť, ale polovica z toho nenačíta body.
    keď napíšem na podporu, tak sa mi vyhrážajú banom, pritom iba oznamuje nefunkčné pripisovanie bodov z kina (aktuálne tampax a nejaký šampón TRESemmé).

čo s tým?

vyčistenie, reštart a pod. nepomáha.
    zelené tlačítko nie je.
    poďakovanie nie je.

gwyn

ps: ak niekto viete, ako na to, prosím, ozvite sa mi do pošty.

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já bych to tak nehrotil! Není tak není! Myslím si ,že bez kina nám bylo lépe! Akorát je tedy zajímavý,že neplatící hráči maj reklamu než se jim načte hra pořád! To sem do dneška nepochopil! Takže když jde cpát reklamu neplatícím hráčům, mohla by sem tam jistě dát i do kina za kinobody všem!! Těch pár FL by jistě RT nezruinovalo!!:p

-Kuteno-, evainfo a drakobyk tohle ocenili.
  8. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Ja som do hry nedala ešte ani cent. Kino ide málokedy ale reklamy po načítaní hry idú stále a tak ich vždy po pár sekundách vypnem, ale ak by mi išlo kino aspoň pár krát do mesiaca obetujem sa a reklamy si pozriem celé ;)

9. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Jupííí.Teď jsem zrovna jednou chytila kino.Ale vysílalo jen jedenkrát a už šel promítač opět asi na pivčo.:(

skalara.v tohle ocenil(a).
  10. kaolín11

V kině nám dávaj novej film " Kdo s koho" ! Jen pro silné povahy!:pxD

skalara.v a tydýtková tohle ocenili.
  11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

U mně ani ten " nový film " není:(:(

12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

....ve skutečnosti se nejedná o kino, ale elektronickou variantu hry Člověče nezlob se xD

EDIT: Casey27 ber to tak, že tato strategická hra nás navíc učí i trpělivosti a sebeovládání - i když bych si tipla, že řada hráčů si v rámci různých událostí na farmě především rozšířila slovní zásobu xDxD

Naposledy upraveno: 12/6/15
  13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

čarodějka007: Jo takhléééé, takže oni nám vlastně nabízejí víc než co slibují. Několik her v jedné a s překvapením.... takové kinder vejce. A to si dnes navíc budeš moct poplácat krtka a to vše zadarmo ,-) Teda pokud se to po údržbě vůbec rozjede a v 15:00 to nezkolabuje.... pak bude celá farma člobrdo a nejen kino :-D Jinak u mě už několik týdnů/ měsíců pořád stejný film s názvem: "Žádné video není bohužel momentálně k dispozici. Zkus to prosím později." ,-)

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Cesey27: tohle není kinder vejce, ale pořádná matrjoška.

15. kaolín11

Tak teď už vážně! Dneska jsem shlédl nějakou novou reklamu za 15 KB! Nějakej Bllizard či co!:)

16. čarodějka007

kaolín11 tak u mne promítají akční seriál Zkus to později xD

17. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Kaolín má prostě kliku, s tím se nedá nic dělat. Zase stát celou noc ve frontě na film a pak je to reklama na lyže v létě, no nevím .... :p

18. kaolín11

čarodějka007 Tak ten taky znám! Náhodou je nejlepší, dávaj ho každý den !xD
    bbowling To víš, to je za zásluhy!:eek:

bbowling a čarodějka007 tohle ocenili.
  19. čarodějka007

kaolín11 jaký zásluhy, prostě se přiznej, že tam máš známosti a ovečka tě pustí i k sobě na deku na piknik a nemusíš do žádné fronty...

evainfo a kaolín11 tohle ocenili.
  20. Lomnička

Lomnička Rádoby autor

Dnes dotazník. Jinak nic, letní kino nepromítá ani v červnu.

evainfo a Johnny tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.