Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

tak jsem tam dnes koukla a naťukala jsem 2x prvoky za 30KB ... a potom mi to dalo "zdravotní prohlídku" a po ní bylo fiasko xD s errorem ...

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mne nepremieta nič asi nemajú sponzorov na pichanie do očí a nehlásia sa ani takí čo by sme im mohli určiť diagnózu na tie ľadvinky či čo to je.Na nič som neprišiel čo to vlastne bolo ale mne je to jedno čo to je len aby to fungovalo.

evainfo tohle ocenil(a).
  3. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Když už tu má být kino, tak ať alespoň funguje jako kino. Původně se tady mluvilo o reklamách sponzorů a my se na ně měli dívat, za to nám mělo být umožněno získat pár Florinů jako odměna. Co má za smysl něco jako počítání stále stejných aut na silnici nebo teď ty buňky, o tom geniálním dotazníku kde stačí cokoliv a jakkoliv vyplnit ani nemluvě. Pokud by to mělo být nějak užitečné pro zpětný sběr dat od uživatelů, chápu, ale tohle přece žádný užitek přinášet nemůže. Jako reklamu bych klidně snesl jakoukoliv stupiditu která se ukazuje při přihlášení do hry po delší pauze a má možnost po 5ti sekundách přeskočit reklamu, to taky nemá smysl, nikdo to déle než těch 5 sekund na obrazovce nenechá, tady v kině by alespoň měli sponzoři jistotu, že jejich reklama doběhne k uživateli celá když bude motivace za shlédnutí.

evainfo tohle ocenil(a).
  4. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

Já mám dnes s prvoky, nebo co to je, problém, jsou schovaní v pravém dolním rohu a nechtějí se roztáhnout na celou obrazovku. Ach jo, tak když už konečně kino jde, tak zase tohle.

EDIT: Tento problém jsem měla poze v IE, v Google Chrome to šlo normálně ;)

Naposledy upraveno: 29/5/15
    pajaable tohle ocenil(a).
  5. Preceja

Preceja Mistr fóra

Tak už mně neběží ani breberky, jen mi to ukáže přehled toho, co jsem označila, ale dál se nedostanu, body za to nejsou žádné.

6. samec

samec Magnát fóra

RT si z nás dělá srandu? Oči nahlášené od úterý, že pořád hlásí ERROR, je sobota a jsme na tom stejně! Kdybych měl takový přístup v práci k problému, tak jsem již dávno vyhozen na dlažbu--ale v RT je to v pořádku! Aneb, když si s tím neumí poradit, tak konkrétně ty oči nebudu pouštět do oběhu--včera jsem se s nimi trápil asi 6x a dnes jsou tady opět bez účinku na KB! Jsem pro to aby toho člena v RT, kdo je za to kompetentní vyhodili na hodinu a přizvali si experta, kterých určitě stojí za branami podniku několik

karkulka007 tohle ocenil(a).
  7. mico5252

mico5252 Rádoby autor

Ahojte tak ja som si na tie potvorky posvietila a len tak som klikla ani neviem na čo lebo anglicky neviem čo robi problem asi viacerim no a štastlivo sa mi podarilo vydolovať 4 floreny ja som spokojna aspon raz za tyžden ked sa takto zadary.A prečo hned kričite že "zodpovedneho "za neuspech vyhodiť na dlžbu.Nikto nie je dokonali to by bola otrasna nuda.

pajaable a evainfo tohle ocenili.
  8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Letní kino mi stáááále nejde:(:(:(

pajaable a ldivacka tohle ocenili.
  9. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po dlouhé době jsem klikl na kino a překvapivě se rozjelo :). Nějaké barvičky, křížky atd..., ale hlavně, že to dává kino BZ :D.

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak mě potěšili výletem do Dubaje. Ale musela jsem si to odpracovat s mikroskopem, pozorování jakýchsi baktérií. No, nic není zadarmo, že jo ;) Bodíky jsou doma :D

11. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Buňky odklikány, dostala jsem 4×15 KB.
    Kéž by to tak šlo každý den.

12. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Tak já opět nic.Stále mám asi ještě promítače na dovolené,anebo má nemocenskou.

13. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Kino na farmě funguje stejně špatně jako u nás na vsi. Taky tady žádný nemáme ....xDxD

14. karkulka007

karkulka007 Rádoby autor

Ahoj,

máte taky někdo problém s klikáním buněk dle Hlášené chyby?
    Prosím, připojte se, nebo prosím poraďte, kde dělám chybu.
    Předem děkuji

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj karkulka007,

co tak zmenšit zoom okna a kliknou na tlačítko DONE. Protože na základě tvých screenů si myslím, že máš nastaveno jiné zobrazování než 100% nebo případně zobrazit vše. Viz. náhled

16. karkulka007

karkulka007 Rádoby autor

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Pajda361
    **** odstraněna zbytečná citace.

Ahoj,
    Děkuji za radu.
    Problém je v jiném scénáři, který zobrazuji.
    Mám 4/4 kroků.
    Co popisuješ, fungovalo, když mi to šlo.
    Poprosím o porovnání mnou nafocené situace s uváděnou ;)
    A nemám co naklikat, NELZE bohužel :cry:

P.S.: Obrázky mám v tomto případě vždy na 100% totožné

Naposledy upraveno moderátorem: 31/5/15
  17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Právě, že se to u tebe zobrazuje podstatně jinak než u ostatních, tak bys měl začít hledat chybu v nastavení svého prohlížeče.

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Mám tutéž situaci ... kino si prostě dělá co chce a kinobody se hodily, nu což, mám smůlu ... třeba příště ;)

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Před chvílí jsem měla v kině anketu za 30 KB.

-wiolan- a kaolín11 tohle ocenili.
  20. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky, třikrát za sebou video s očima a ani jednou body nedalo :mad::cry:

Pavlahan a samec tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.