Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. heidi6661

heidi6661 Perspektivní autor

Mne 2x išlo ateraz zase nič.

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Byla jsem v kině, nahnali mě do laborky k mikroskopu, a hurá, 4x15 bodíků je doma. Děkuji :inlove:

3. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Kino je funkční-sice s přestávkami,nejede hned po sobě,ale i tak jsou už 3 den doma vždy 3 fl. Jen aby nám ty mikroorganismy dlouho nechali.

skalara.v tohle ocenil(a).
  4. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

Tak ty jsem měla asi taky, ty mikroorganismy, zrovna jsem přemýšlela co to mohlo být xD. Něco jsem tam odklikala a ejhle, body připsány a to jsem původně ani nevěděla, co s tím dělat :).

5. miroslavhesko

miroslavhesko Pisálek fóra

huraaaaaaaaaa dnes ide kino mnohych dnoch. je tam dnes odpadova uloha. spozravom vsetkych Mirec

6. satelit

satelit Hvězda fóra

Kino dalo pár KB ale potom opět chyba

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

U mně také breberky! Sice jsem to vůbec nepochopil,ale to není vůbec podstatný!xD 3x15 KB je doma!:)

skalara.v a ldivacka tohle ocenili.
  8. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

triafanie do stredu buniek bolo úspešne honorované, ale potom sa vrátili očká a výsledok bol ako u satelit:oops:

skalara.v tohle ocenil(a).
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Opět po ránu 15 KB za mikroorgamnismy. Pak mně to dalo oči a je po srandě.:oops:

10. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, také mikroorganismy 3 body, zkoušejte to

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Opět po ránu nic :(

12. fikus027

fikus027 Zelenáč fóra

HA - nějaká anketa v kině! - zaradoval jsem se... Vše jsem poctivě vyplnil a najednou nějaká chybová hláška, že to mám zkusit příště. Samozřejmě že v zápětí tam už bylo jen hlášení, že žádné kino bohužel ke shlédnutí není...
    Takže na florenky mohu zapomenout... :cry:

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dostala jsem 5 kb, tak to zkusím později, bo si nepametam, kdy jsem tam včera byla ...
    - (á, tak až odpoledne, soudě dle příspěvku v této debatě). Po jednom to vyzobávat fakt nebudu :D

14. samec

samec Magnát fóra

Opět jsou oči na scéně--ovšem ty co nesou -ERROR! A pak že jsou nahlášeny k opravě.....xD--proč se zase vrátili?;)

15. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Tak tam nelezte pořád, já už tam nechodím vůbec...

16. samec

samec Magnát fóra

Lukyn---to jako kdybys neměl lézt na např. na Bahamaramu--tak jsi to podal! Anebo-Ty si něco pořídíš a když to nepůjde,tak se s tím smíříš a ten krám necháš ležet jen tak...--To je řešení?To by jsme mohli tu hru rovnou nechat ladem,když se to tady na farmě poslední dobou přímo hemží samýma poruchama:D;)

ldivacka tohle ocenil(a).
  17. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Čauky, tak mikroorganismy bodíky dali, ale pak přišli oči a je to v ..... Očička prostě nejdou, asi se jim nelíbí to šťourání -.-.
    Chceme zpátky breberky !!!

kaolín11 tohle ocenil(a).
  18. čejka

čejka Pisálek fóra

poraďte jak na mikroorganizmy,zkouším klikat sem a tam a nic. Systém kam kliknout nechápu. Dík

19. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj čejka, myslím, že je nás takých viac;). Skús kliknúť doprostred tých mikroorganizmov

u mňa to stačilo kliknúť len 3x a už sa mi na pravo rozsvietil Submit, klik naňho. Ešte raz vyskočí Submit v zelenom, poďakujú a zatvoríš X.
    Kino bodíky by mali byť doma.

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No ja bodnu do vseho tmavyho ale pokazdy "jiny" clovek neco o milimetr to opravi - teda kdyz se prihlasim po case, vidim muj stary a zeleny-zluty-cerveny krizek... zatim se drzim s jednou zmenou, ale stejne nevim, podle ceho se urcuje v tom patvaru stred... nekdy jsou stiny pres sebe, jen se neda rict, zda jsou to dva tvary...
    Ale body to dava, jen se nesmi moc dlouho cekat, ale doma mi to hazi chybu, tak zas az v pondeli...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.