Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojda, kino se rozjelo 3x 15 a 1x5 bodíků. Tak snad bude pár dní fungovat :p

pajaable a evainfo tohle ocenili.
  2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Dnes sú 4 florény pripísané tak super.Len aby to nebola len krátka radosť ako minule že potom bolo dlho-dlho nič.

-wiolan-, pajaable a evainfo tohle ocenili.
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

To snad není ani možný!!! Nyní mě za oči připsali 65KB!:) Ale to jsou ty jednodušší,kde stačí jen označit jestli je oko vidět!;)

4. lustr2

lustr2 Pisálek fóra

Ahoj,
    mam dotaz ohledne kina s reklamou. Co mam delat s reklamou na DUBAI? Mam ji tam cca 5 minut a kdyz ji zavru, nic se mi kino body nenactou. Kdyz na ni kliknu, tak mne to nekam presmeruje (kdyz se mi to nahodou neotevre misto farmy). Zadny zeleny buton jako tam byval driv s napisem Sucess tam neni. Scrollbary zkousim posouvat az do kraju a nic. Ani na te reklame neni zadne spusteni (sipka - play). Diky za radu

daaana11 tohle ocenil(a).
  5. karkulka007

karkulka007 Rádoby autor

6. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Zlaté bodání do oka !! Teď tam mám nějakou změť buněk, či co to je, zlobně klovu, kam se dá, nakonec připsalo tedy 2x 15 bodíků, víc nic, ale princip jsem nepochopila

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  7. dododo53

dododo53 Expert fóra

Já taky ne - jak tedy na buňky, bakterie nebo co to je za vši? Já klikám na červené plusy a když se mi rozsvítí submit, kliknu na ten.

pajaable, evainfo a majce38 tohle ocenili.
  8. Bohunka123

Bohunka123 Zelenáč fóra

V kině právě teď anketa za 30 kino bodů.

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

u mě zdravotní prohlídka skončila a ukázalo se mi toto [​IMG] .. tak jsem klikala podle předlohy tři podobné věci a dalo to 3x 15 KB .. pak nic, ale i to potěšilo :D

pajaable a skalara.v tohle ocenili.
  10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

ahoj diváci...u těch buněk je potřeba trefit střed, to úplně stačí - jo a podívala jsem se na to podrobně, NENÍ to histologický preparát jater s cirrhosou, takže to asi nevzniklo v RT xD

evainfo, pajaable a skalara.v tohle ocenili.
  11. Margziam

Margziam Stará škola

Tak já už jsem v kině nic nedostala, ani nepamatuju.. Několikrát tam byly ty oči, ale ať jsem klikala, jak chtěla, nic z toho nebylo, a když jsem to zavřela, tak taky nic. Té jejich angličtině vůbec nerozumím, takže jsem mohla jen odhadovat - a asi špatně..
    Pak zase dlouho nebylo nic, pak se mi objevily ty mikroby, nebo co, tomu taky nerozumím a ať klikám jak chci, je to zbytečné a taky nic za to.. Zajímavý, že když "žádné video momentalně není k dispozici", tak to napíšou česky. Ale když tam dají cosi, na co máme klikat strašně složitě, tak to česky být nemůže a je to jen v cizím jazyku, kterému nerozumím ani zbla.. Nedostanu za to nic a jen jsem tím otrávená.. :wuerg:

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  12. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Margziam

netreba rozumieť...sú tam krížiky,dáš start, na červené klikneš, a z modrých niečo vyberieš. Ako náhle sa ti rozsvieti !submit!, končíš. Dáš krížik a máš bodíky pripísané

evainfo tohle ocenil(a).
  13. Margziam

Margziam Stará škola

Jenomže mně se tam toho moc neukáže. Start tam nevidím, asi modré křížky vidím akorát ve vzorku u očí a jinde nic, klikat můžu jak chci, submit se mi nerozsvítí a když jsem z toho marného klikání unavená a dám křížek nahoře vpravo, tak nemám žádné bodíky připsané.. Prohlížeč mám My Internet Browser... :eek:

evainfo tohle ocenil(a).
  14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hm je to jedno furt něco mačkejte až naskočí submit a pak je to cajk:p

-wiolan- a evainfo tohle ocenili.
  15. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Margziam

ak ide oči , pozri príspevok 1436 od ria30. Mohol by ti pomôcť. Môj návod je na baktérie - či čo to je.

evainfo tohle ocenil(a).
  16. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky, nebuď smutná, když si projdeš diskuzi trochu dozadu, najdeš tam návod jak na to, mrkni na stranu 71 nebo 72.

17. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak kino mi opět jde, dalo mi 45 bodíků, díky, zkuste to také

evainfo tohle ocenil(a).
  18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kino mi dalo jen 22 bodů,ale aspoň něco

19. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Někomu jde,někomu ne.Jako obvykle.

matička3 a Lyzarka tohle ocenili.
  20. Radoslav-Vrabel

Radoslav-Vrabel Rádoby autor

Zdravím.Mne kino nefunguje.Bol to len krátkodobí ošiaľ.Zase aspoň rok nepôjde lebo už nikto si nedá pichať do očí.Ak nájdu iných tak pôjde čo neurobia keď už nemôžu hľadieť na túto farmu ako pomaly a isto stráca efekt.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.