Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

evainfo - moc dobrý nápad postavím se za tebe :). Kino je k ničemu , měsíc nejde a potom pár reklam a zase dlouho nic

2. samec

samec Magnát fóra

To je síla--když se konečně nněco objeví v tom ubohém kině,tak mi to háže samý ERROR-- a KB ani náhodou! Ač označím to správné oko-- RT na nás chrlí angličtinu,jako kdybychom nebyli v Čechách ale někde v pandžábu--opravdu vstřícné a milé po několika měsících ničeho

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Já v kině nemám ani tu angličtinu :cry:

Farmerama 96+ *** Bahamarama 242+
    farmařím od 5.10.2010

evainfo a michalka59 tohle ocenili.
  4. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Také mi to neustále hlásí error,i když ro označuji pečlivěji než včera. Moje trpěpivost přetekla.

samec a evainfo tohle ocenili.
  5. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak mě se stalo už po několikáté,že odklikám oko,dám submit,pak se mě točí bílé kolečko na šedém podkladu a pak mě to napíše ERROR a bodíky nikde.Takové kino nech si strčí někde.Jeden den to jde a pak nic i když je tam to píchání do očí. Vážně mě to už nebaví.

charlie.b46 a evainfo tohle ocenili.
  6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

To mně dělalo včera taky.
    Dnes mi šoupli anketu. To neměli dělat. Jsem jim to tam spočítala zase xD
    A napsala vše, co jsem měla na srdci...Bylo toho dost ;)

7. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Taky jsem po ránu našla v kině anketu.

evainfo tohle ocenil(a).
  8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

mě ji raději nedali :) .... ale věřím, že jim to vysvětlíte i za mě xD

Mikeš, tydýtková a skalara.v tohle ocenili.
  9. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

dnes skoro ráno ma dvakrát oblafli s errorom>:(

charlie.b46, Mikeš a evainfo tohle ocenili.
  10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mne v noci pustili 1 reklamu a koniec.Ja som ešte nemal ani raz anketu.Z duše by som im do tej ankety všetko načmáral čo si myslím.Čo na srdci to na jazyku.Nie je nikto kto by ma chcel presvedčiť o opaku.Urobil som si mienku a nič nebudem na tom meniť. Boja sa skrátka že tým pádom na nás nezarobia na drahé bavoráky a dovolenky a tie sa rýchlo blížia.Kde by na to všetko zarobili keby nie na nás?Mali by tým pádom únik peňazí a to si oni nemôžu dovoliť.

-wiolan-, babioli a evainfo tohle ocenili.
  11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Parkrat jsem udelal ocicka, ale pak uz jen :
    502 Bad Gateway
    nebo podobny hlasky...

charlie.b46, -Kuteno- a evainfo tohle ocenili.
  12. bajajaja

bajajaja Rádoby autor

Mne nyní překvapilo, co má RT reklam, ale zadarmo - bez bodů xD. Moje vnučka si nyní založila farmu a pokaždé, když se přihlásí, tak jí naskočí reklama a musí počkat, než jí to dovolí tu reklamu přeskočit a naběhne úvodní strana farmy:(. Jasně, že je to bez bodové odměny!
    V kině to pak hlásí, že momentálně není nic k dispozici! :mad:

-wiolan-, charlie.b46 a evainfo tohle ocenili.
  13. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Taky mám v kině oči s chybou. Jestli to není chyba tak nějak... zásadní :)

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Snad by si RT mohl sáhnout do duševních rezerv a vyřešit takové nepatrné problémečky jak jsou třeba kino nebo mentoři.... Místo toho pořád přidávají blbiny, které hru brzdí a jsou automatickou dojičkou hráčů...
    To si ti manažeři fakt neuvědomují, že podřezávají zlatou slípku, která je konec konců živí?
    P.S. Pamatuji ještě doby, kdy reklama na Farmeramu běžela německou televizí - dneska už by ji asi nikdo nezaplatil. Možná, že i původním majitelům a tvůrcům hry je dneska líto, za jak levno ji prodali.

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem si dneska konečně odklikla anketu a divila jsem se, kolik se tam toho vážně vejde při konečném vyjádření: "Proč nebo co?" 8) Stejně si myslím, že to snad ani nečtou ( nebo jim to vyhodí nějaké % a s tím počítají) a je to jen "blaf" :wuerg: , abychom si mysleli, že se tím určitě něco změní. :oops: Asi je zajímají jen "platící hráči", ale je jich vážně tolik, že s problémy nic nedělají a jen přitvrzují? 8)

-wiolan-, -Kuteno- a Julinka11 tohle ocenili.
  16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tie blbosti čo dávajú do kina na to potrebujú sponzorov?Napríklad s tými očami ha-ha-ha.Tam je inde pes zakopaný a to že nechcú prísť o kšefty.Kino dajú 1 x za 1/2 roka a by nám zatvorili ústa lebo sa tešíme že konečne niečo dajú ale oni neustále niečo ponúkajú aby sme kupovali a toho je za 1 mesiac až-až.A my dostaneme za 1/2 roka s kina 2 florény.To teda je pre nás výhra.

evainfo, -wiolan- a skalara.v tohle ocenili.
  17. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte, u mňa v kine práve značenie zreničiek. Zdá sa, že to opravili;).
    Príjemné označovanie a zbieranie kino bodíkov.

18. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

u me anketa za 40 kinobodů a následně zpráva, že zadne video není k dispozici :)

19. spuntka

spuntka Magnát fóra

Včera anketa a dneska stále nic.

20. samec

samec Magnát fóra

Oni opravili oči---zreničky--? Kde? Pořád ---EROR!--To je horší než ta otřepaná věta--jsem u toho přes půl hodiny a nic!A čas jsou peníze--tady ani floren! Pak nám dají jeden floren za další vstup do nového levlu kde jsou desítky milionů BZ zdolávány několik měsíců--to je výsměch od RTxD -hold nejsme němci, ale bohužel češi, tak po hodině věčných erorů,jsem konečně získal 45 KB---to je dřina.....

Naposledy upraveno: 26/5/15
    evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.