Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lomnička

Lomnička Rádoby autor

Také jsem, po velmi dlouhém čase, snad 2 měsíce, marného klikání na kino, dnes chytla "píchání do panenky" a dokonce 3x za 15 bodíků. Díky za ně. Velká radost zavládla na farmě Lomnička! :)

2. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

Tak to máte fajn ,ja som už tiež veľmi dávno mala funkčné kino,držím palce nech sa darí a ja budem skúšať ďalej

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja som včera s kina zobral 6 florénov lebo som mal niekoľko KB v rezerve.Ale to je to len kvapka v mori proti tomu koľko za florény platíme.Ale aj tak keď neprší nech aspoň kvapká.Teraz určite zase dlho nepôjde ako býva zvykom.Však uvidíme čo to urobí.

evainfo a lacrima tohle ocenili.
  4. evok3

evok3 Zelenáč fóra

kino jede :eek:))))))))))))))

pajaable tohle ocenil(a).
  5. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Zdravím, i mě kino jede, sice mi dalo jen 1x5b, pak 3bod a 2body, ale hlavně že něco vypadlo, třeba to zítra bude lepší :p.

----------------------------------------------------------------------------------------------
    trh AM

pajaable a evainfo tohle ocenili.
  6. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem, včera v noci jsem si také "odskočila " do kina . Po vyplnění ankety mi předložili kurz základů voo-doo
    a dnes , asi pro zdokonalení , rovněž .
    Tak tedy ubližuji tomu chlápkovi tak jako vy ,KB se připisují k mé velké spokojenosti, jen by mě zajímalo , co se stane ,
    když někdo v zápalu vypíchávaní očí , zapomene , že má klikat myší a bodne do monitoru nějakým ostrým předmětem (?) :p:D

danda-vnovis, pajaable a evainfo tohle ocenili.
  7. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Málo bodů ti to připsalo, protože nově se 15 kb připíše až po 24 hodinách, nikoli druhý den "po půlnoci".

To Lacryma: Nejvíc si to užijí hráči, kteří mají dotykový display a používají stylus :p

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

tak se mi také podařilo dvakrát kliknout oči :) ... za chvilku budeme dělat áááá .. prohlížet mandle a z našeho kina se stane poliklinika xD [​IMG] ... pokud bude dávat "body" proč ne :p...

karolinka120484 a pajaable tohle ocenili.
  9. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

no, ja teraz musím vydržať až do večera, aby som šla vyklať tie okále znovu, ak mi bude umožnené, za plný počet bodov. Nesmiem sa pomýliť, ako minule, keď som zabudla, že treba tú 24hodinovú pauzu a miesto vytúžených 15 som dostala len 2 body.

10. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

vvanilko a ty si pamatuješ, v kolik hodin jsi včera zíslala po 15 bodech? A já už to taky vím, vždyť jsem o tom včera večer psala !!!

11. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

• Nepíš prosím viac príspevkov pod seba, ak chceš niečo dopísať, použi u svojho príspevku volbu upraviť,Ďakujem
    majce30 aj ja to viem tak približne práve vďaka tej správe

tak dnes ma pustili do kina len 2x, ale aspoň kvapká, keď neprší

Naposledy upraveno moderátorem: 22/5/15
  12. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Mně dneska promítali jen jednou. Včera jsem se namlsala a myslela jsem, že to tak bude pořád a zřejmě ne. Ale třeba ještě něco dají, noc je ještě mladá....

13. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, pokud potřebujete vědět, kdy jste včera začali s prvním sběrem KB, koukněte se do logu na farmě spodní lišta zelená s bílou šipkou uprostřed.

Zápisy o KB tam jsou.
    Danda

14. gazela52

gazela52 Aktivní autor

V kině je teď jiný druh označování než včera, nevíte co s tím?

15. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj gazela52, ak si mala toto:
    tak tu len musíš označovať na pravom obr. podľa toho kde ti to bliká na ľavom obr. Po každom označení klikneš na tú šípku v modrom, kým sa nedostaneš na koniec. Potom už len Submit, ešte raz a počkáš, kým ti poďakujú a zavrieš X.
    Kino bodíky by mali byť doma :).

pajaable tohle ocenil(a).
  16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Fajn, bodíky jsou doma. Ale trochu nechápu, k čemu je toto označování dobré o_O

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zase vypíchnutý voko, akorát tentokrát to nějak nechápu a háže mě to ERROR! :oops: Píchnul jsem jej 6x do oka a bylo to špatně!xD
    Sem to zkoušel už 3x a furt nic!:oops:
    Tak stále nic,a to sem se snažil přesně jak to blikalo! Zlatá auta!!:eek:
    Kašlu nato, možná kdyby tam byla fotka někoho jiného ,šlo by to lépe!:music:

Naposledy upraveno: 23/5/15
    skalara.v, pajaable a evainfo tohle ocenili.
  18. evainfo

to ERROR mi udělalo brzy ráno několikrát :oops: ... jsem postoupila několik dvou a ještě více jedno bodů ... to moc nebaví :eek: .. no alespoň nějaká chvilková náhrada na to, aby nám na chvilku RT zavřelo pusinky a ... :) však víme ...

-Kuteno-, pajaable a kaolín11 tohle ocenili.
  19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Já nemám zase nic , prý někdy příště a mám klid . xDxD

-Kuteno-, evainfo a kaolín11 tohle ocenili.
  20. evainfo

tak nám ukázali pár reklam na "zdravotní prohlídku" xD a konec? ... no se s tím moc neukázali :sleepy: na naše odezvy to určitě nestačí .... zkouší, ale hodně nápadně :D ... já bych to kino "zbourala" a zasadila třeba jesličky na "florenový stromečky" .... tu frontu bych stála hodně ráda xD ....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.