Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

po tom, ako vyznačíte krížik na zorničke treba vpravo dolu vyznačiť, či tú zorničku vidíte (zaškrtnúť yes alebo no) a prejsť na druhú zorničku a potom submit

2. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

taky mám konečně něco v kině, zorničky označeny, odsouhlaseno, ale submit nejde odkliknout, co dělám špatně?

evainfo tohle ocenil(a).
  3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Díky upozornění vvanilky mám 2x 15 KB. Chlapíkovi jsem označila kukadla hned 2x za sebou.

[​IMG][​IMG]

zvoneček ... přesně jak to popisuje vvanilka v příspěvku nad tebou , to funguje.

4. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Video v kině - najdi zorničky

Klikněte na START

Dále podle obrázku se musíte rozhodnout, zda můžete nebo nemůžete označit obě zorničky a podle toho volíte buď YES (ano) nebo NO (ne)
    Pokud zvolíte YES (ano), musíte je i označit a pak potvrdit SUBMIT

a když se s tím příliš dlouho hrabošíte jako já, tak se vám ukáže
    vypršel časový limit

Pokud je vše ok, zobrazí se
    X ukončíte a body připsány

I když sem jednou provařila, tak mě to nechalo udělat 2x bez problémů a body připsány.

Tak držím pěsti danda

Naposledy upraveno: 21/5/15
  5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Hurá, konečne aj mne premietalo, vlastne nepremietalo, ale nechalo ma to označiť zreničky. Dokonca 4x! Bodíky pripísané, vymenené za floreny. Bodaj by to takto bolo každý deň. Ale to je len zbožné prianie:p

lacrima, evainfo a pajaable tohle ocenili.
  6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A pustilo mě to zase 2x , takže dohromady 4x 15 KB. To se mi moooc líbí.

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Označování zornic - skvělé, než jsem přišla na to, jak na to, chjo. Ale body připsány (3x15, za čtvrtý pokus prd)). Tak nám zase udělali radost a nachvilku zavřeli hubinky, že jo ;)

8. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

marketka47

treba len trochu trpezlivosti. A Danda to celkom fajn vysvetlila. Nehádž flintu do žita! Za tie bodíky, ktoré sa objavia takto len málokedy, to stojí.:oops:

lacrima, evainfo a pajaable tohle ocenili.
  9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) jé 4 x 15 kinobodů, ale toho klikání než se to metodou pokus-omyl povedlo ... a přitom by stačilo si to tu přečíst xD

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Včera anketa a dnes také oči. Splněno 3x15 a 1x5 !:)
    Auta se mně zdála krapet jednodušší!:)

11. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

tak se mi konečně podařilo, naštěstí mě to ještě do kina pustilo, já označila oko, ale pak jsem křížkem hned zavírala, proto mě to nepustilo na submit, tak sláva, 4 krát 15 bodíků, a jednou 5, tak děkuji za radu

12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky,ještě,že jsem se sem šla kouknout a už je doma taky 60 bodíků.Tak doufejme,že to bude častěji. :)

13. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahojda, aj u mě 60 B doma. Supéér a kuju. A Hlavně - eštééééé pls. :-D

14. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Můžete mi někdo poradit co s tím videem? Díky.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

gazela52 ... čti na této straně příspěvek danda-vnovis , je tam i foto , jak postupovat.

16. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Už jsem na to přišla, hurá

17. zalov

zalov Zelenáč fóra

Tak já jsem naprostý truhlík, neboť když dám start a označím, že zorničku vidím, tak je vše pořád stejné a dál s tím nejde nic dělat, děkuji za popis pro negramoty:cry:

18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Letní kino je to problém,ale body jsou doma

lacrima, pajaable a evainfo tohle ocenili.
  19. Pavlína

Pavlína Pisálek fóra

Dnes po dlouhé době připsáno 3x,nějaké "pichání" do očí, když je ten chlápek otočený bokem, tak to druhé pichnutí bylo do nosa.

20. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

Jé tak poprvé od doby, co běží kino, jsem tam na něco narazila :D a už mám první bodíky na farmě ;). Také jsem musela chlápka píchnout do oka :)
    Podruhé mi to ale nešlo, protože byl chlápek zasunutý v pravém dolním rohu a nechtěl se roztáhnout na celou plochu, asi ho to první píchnutí zabolelo xD:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.