Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ať klikám ráno nebo večer tak tam mám jen "zkuste to později". Jak je možný že někomu jde a jiným ne? Anketu jsem tam měla a body se připsaly.

2. Silwin

Silwin Rádoby autor

Tak i u mě se konečně anketa objevila. :music:

3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jj předpkládám, kvůlivá obsahu ankety, že každému proběhne 1x... takže zkoušejte, narazíte na ni...

...a od té doby opět "Žádné video není bohužel momentálně k dispozici. Zkus to prosím později." 8)

4. -Ivanička-

-Ivanička- Rádoby autor

Googleen- No, mělo by dávat body k výměně, ale zatím je k zlosti...........xD:wuerg:xD

5. dododo53

dododo53 Expert fóra

A kdo si přivstal, chytil anketu za 30 a kino za 20 - krásných padesát bodíků. To stojí za to vstávat a užod tří žít plným životem, co?

6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

dnes jedna reklama 15 bodů

farma 94 - bahama 203 - trh BC
    listopad 2010

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

I já jsem v šoku -anketa proběhla zcela bez problémů,taktéž i připsání bodů.Jen se bojím,že z mých odpovědí moc nadšení nebudou...nakonec,neměli provokovat takovými otázkami,že áno?

evca190 tohle ocenil(a).
  8. house

house Rádoby autor

Ale Báro, copak oni si z tebe něco dělají?xD Jinak mám pocit, že anketa se mi objevila i víckrát, ale body se připsaly jen jednou.

9. Basted23

Basted23 Perspektivní autor

Žiadna anketa, žiadne body, proste už niekoľko mesiacov úplne nič. Radšej keby na mieste kina bolo niečo, čo hráčovi niečo prinesie. Toto iba nervy. V žiadnu dennú ani nočnú hodinu nič. Už to vyzerá, že niekto má zmysel pre trápny humor.

10. julinka64

julinka64 Rádoby autor

Jak je vidět tak asi v této situaci na nic,bohužel:(

11. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

Ahoj. Včera jsem chytla anketu a bodíky se připsali a dneska žádná anketa. Škoda, tak zas někdy snad něco pustí.

Zdravím.

12. dododo53

dododo53 Expert fóra

Anketa i reklama byly od 2.00 do cca 6.00 ráno. Krásná doba. Asi někdo chce o hráčích opravdu něco vědět. Jako že třeba v noci spí.;)

Kikina tohle ocenil(a).
  13. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Jak tady čtu,tak kino jede snad jen v noci,no nic jiného mi nezbývá,než si klasicky natáhnout budíka,
    skusit štěstí,snad nějaký ten florének padnexD

14. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

pár dní v týdnu jsem vždy v Německu, jo. No a tam si pěkné koukám na reklamy, krásně se mi připisují body. za první 4 reklamy mam 15 bodů (to je jasný). No jenže za pátou reklamu mam 5 bodů, za šestou 3 body, 7 a další mam 2 Kinopunkty. Samozřejmě, že mě nebaví koukat na reklamy za 2 body, ale sem tam to stejně zkouknu. Ale ta paráda, že se člověk vzbudí a nenapíše mu to: "Bohužel..."

mam zrovna přes 400 KinoPunktů a až budu mít tisícovku nebo i víc, koupím si něco na sebe ;)

15. liliana3211

liliana3211 Perspektivní autor

mne kino nejde, predtým šlapalo každý den,škoda

16. bebga

bebga Rádoby autor

Právě jsem vyplnila anketu, takže jde i přes den. Škoda, že Německo je od nás daleko, hned bych koukala na reklamy, i za dva kinopunkty, šetřím na recept na mrkvo-jablečnou směs :)

17. Johnny

Johnny Polobůh fóra

kino zase nejde :(:(:(

farma 94 - bahama 203 - trh BC
    listopad 2010

18. Otami59

Otami59 Pisálek fóra

Kino zase nejde? Kino, skoro pořád nejde.........:mad:

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Jedno video a zase nic 15 bodů ;)

20. bludička49