Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Včera kino promítalo, nasbírala jsem zase nějaké kinobody a dnes mají na programu nový barevný film s názvem Deset černochů v tunelu. Ten už jsem v poslední dny viděla mnohokrát.
    Chtělo by to nějakou premiéru, co říkáš, RT?

2. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable - moc ti to sluší, jsi nádherná, tak nějak jsem si tě představoval.
    xDxD
    Jen jestli to nechce růžová sklíčka, abys v tom kině viděla místo tmy něco růžovějšího.
    :D

Naposledy upraveno: 27/3/15
  3. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Dnes u mě tma, snad něco naskočí a nebo jsme všechnu vodu už vypili :sleepy:.

lacrima a pajaable tohle ocenili.
  4. Simissek

Simissek Pilný autor

U mě už dlouhou dobu tma tmoucí - akorát včera na mě vyskočila anketa (alespoň ta) :D
    Ovšem pak se na promítacím plátně zakroutilo kolečko a setmělo se :wuerg::cry:

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky, kino nejni a zřejmě nebude , tak co mi zbývá , musím doplnit paysef konto.... jsem čekala, jak si tu nahrabu a nene, uhlobaronku ze mě nehodlají udělat xD.
    Mikeši, děkuji, ale příště si musím pro lepší efekt zajít k holiči xD... brýle nevyměním, v těchhle mi to sekne.

Naposledy upraveno: 27/3/15
  6. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím všechny vespolek, přeji hezké odpoledne ,
    ahojky Mikeš , hele kocourku, dala jsem na tvé rady ohledně brýlí , vyzkoušela jsem jak růžové, tak dokonce led růžové
    a pořád je černo .

[​IMG] [​IMG]

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Po dlouhé době u mně v kině anketa 30 bodů doma ;)

pajaable tohle ocenil(a).
  8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A.. -wiolan- ty jsi asi RT ukecala, chtěla jsi místo černoty změnu...nu, prosím , zde je xD.

9. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Ahoj,je to asi 2 dny,co jsem kino vychvalovala,jak perlí s vodou pro všechny,ale s tím,že to dlouho nevydrží,dnes je to aspoň s tou dispoziční hláškou,ale kdosi počká ten se někdy dočká.Čus:)

samec, Simissek a pajaable tohle ocenili.
  10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Že by přetrhli Jiráska o_O? A já se tak těšila na další díly :eek: Takhle do příště zapomenu, co bylo v tom předchozím :cry:

11. Lomnička

Lomnička Rádoby autor

Voda nám perlila 3 dny a konec. Včera dotazník a teď už zase stále "Žádné video..." To už je vážně výsměch hráčům. Přímo do ksichtu. Radši to kino zrušte. Stejně ze "záhadných" důvodů nikdy pořádně nefungovalo víc, jak pár dní. Že tu na fóru hráči o kině statečně vtipkují, ještě neznamená, že je to legrační. Není. Je to ponižující.

samec tohle ocenil(a).
  12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nás to také štve, ale stejně s tím nic neuděláme. Tak to prostě bereme s nadhledem. Nenech prchlivost cloumat svým majestátem.
    A navíc dle vědců smích prodlužuje život a já tu chci být do sta :wuerg:(bo třeba za tu dobu to kino zprovozní :D)

AsDYxC a pajaable tohle ocenili.
  13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kino zase nic :(:(:([​IMG]

pajaable, Basted23 a nanyblacks tohle ocenili.
  14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Kino u mě také NIC...Ono že to asi bude tím, že...
    Teorie a praxe
    Teorie je, když víme, jak na to, a přesto nic nefunguje...
    Praxe je, když všechno funguje, jak má a my pořádně nevíme, jak je to možné...
    U nás na farmě ale máme teorii pěkně provázanou s praxí: Nic nefunguje, jak má a nikdo pořádně neví, jak je to možné.

Dnes 30.3. jsem se už těšila, že kino jde, a ne...naskočila černá obrazovka, párkrát zablikala, pak na zlomek vteřiny video s ženštinami a zase blik a bílá obrazovka. Není šance video zachytit (play), problikává a BZ samo nedá. Takže opět porucha ?
    Buď ohlásí "čekej" nebo je v poruše. Já bych staré kino zbourala a postavila nové..xDxD

kaolín11
    Ty lumpíku, nedělej si ze starých, nastydlých lidí šprťouchlata xDxD, mě to nejdééé, jen blik černá, blik video, blik bílá obrazovka a fl to nedá. A PC vyčištěné...ledaže bych ho ještě vzala savem xDxDxD.

P.S. kaolín...zlatíčko, tys to očaroval..už mi to frčí...a on bude duben, že , čarodejnice budou mít prééé a jedna je na fialovo nabarvená v reklamě. xD

Naposledy upraveno: 30/3/15
  15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

V kině běží reklama či co to je, za 15 KB !
    pajaable Když už to rozjedu aji já, na té své stoleté vraždě , tak to snad musí jít každýmu!xD

Naposledy upraveno: 30/3/15
    pajaable a Ria30. tohle ocenili.
  16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky mi dalo (15 KB). Cosi tam probliklo, tak jsem chvilku počkala, co z toho jako bude, nebylo z toho sice nic , ale odměna se dostavila. Další pokusy zbytečné...

kaolín11 a silviec tohle ocenili.
  17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, taky sem potkala reklamu v letním kině a podělím se s vámi :D

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Právě jsem vyplnila anketu, KB připsány
    ( napsala jsem jim tam vše, co jsem měla na srdci >:(). Hmm, stejně si nemyslím, že by to kdokoli četl. Ale klíďo ji budu vyplňovat i několikrát denně, jen tak dál ;)
    (Je zajímavé, že už hned na začátku je splněno 16% o_O aniž bych začala bodíkovat)

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také jsem právě zodpovědně vyplnil anketu a zjistil jsem , že v kolonce věk nejde zadat větší číslo jak 99! Není to náhodou diskriminace našich seniorů??:eek:xD

AsDYxC a skalara.v tohle ocenili.
  20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Po anketě,která byla před 5 dny pořád nic:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.