Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Kino zase šlape naprosto v pořádku, video na vodu je pěkné a pro mě určitě k zamyšlení, zda by nebylo dobré nějak pomoci, tam kde voda chybí.

Naposledy upraveno: 26/3/15
  2. samec

samec Magnát fóra

Dobrý den--kino konečně funguje jak má--konečně nemusíme číst věčné povídání dokola, že nejsou sponzoři, že jsou multiúčty, někdo to vysosává, že není vyčištěné PC atd... Když se to spustí, jak má tak to jde všem bez rozdílu! Pak ,že to nejde- v RT možná konečně přečetli dotazníky a udělali nápravu;)

pajaable, evainfo a lacrima tohle ocenili.
  3. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Ahoj všichni,již druhý den kino funguje bez závad a tak jsem rád.

Mějte se fajn....

pajaable a lacrima tohle ocenili.
  4. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Jen mě dneska překvapilo, že jsem si spustil kino, shlédl film a dostal 2 (slovy DVA) kinobody. A to jsem dneska spustil film poprvé !!!

Děje se to jenom mě nebo i ostatním?

EDIT: Díky lacrima [​IMG]

Naposledy upraveno: 26/3/15
    pajaable, evainfo a lacrima tohle ocenili.
  5. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky Kulasec04 , přečti si příspěvek od BA danda-vnovis , výše . Píše tam, že po půlnoci se provádí restart a 15 KB získáváš vždy
    po 24 hodinách, od předešlého vybrání KB.

Například já jsem vybrala kolem cca 70 KB včera v noci, takže do kina se vypravím dnes v ten samý čas , jako jsem tam byla včera .
    Takže teď si dám kávu a v noci vodu.

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Asi dělám něco špatně ! Unás na Moravě se promítá pokračování filmu Černočerná tma!xD Anebo že bych špatně vyčistil monitor?:music:

7. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

a na Slovensku ide kino, no to sa mi ani veriť nechce, rýchlo to oskúšajte

lacrima, pajaable a danda-vnovis tohle ocenili.
  8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Krkonoše také hlásí Jiráska. Ale budu zkoušet dál, mě neodradí ( ani RT ani Jirásek)

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Vrátila jsem se domů ze zlaté matičky stověžaté teprve před nějakou chvílí a hle, místo kina černo...opět ničevo. Asi jste to všechno vysosníkovali xDxD.Tak jdu na kávu...

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

tak dneska mě kino taky nezklamalo .. :p ... od 15 až po 1KB ... "Béďa kožich" je skvělý .. jsem mu donesla domácí medík (jsem ho dostala), ale nedejte ho za FL xD .... snad se to nebude střídat .. dva dny kino a dva týdny tma :wuerg:

11. Basted23

Basted23 Perspektivní autor

vvanilka - hoci som tiez na Slovensku, ja mám v kine len čiernu tmu. :cry: kino mi fungovalo "až" dva dni

lacrima, pajaable a -Kuteno- tohle ocenili.
  12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mě stále nic, černota. jen se tu hezky všichni vypište, ať vím, kdo mi bodíky vysosnul, když jsem byla pryč xDxDxD.

13. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Jestli ono nezáleží také na čísle trhu (rozuměj serveru) ... možná je to důvod, proč to některým hráčům jde a jiným ne ...

Já jsem na trhu AL a kino mi ještě před chvílí šlo ...

lacrima, evainfo a pajaable tohle ocenili.
  14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Když vyčerpám jakousi předem danou kvótu, objeví se známá hláška... po
    kinobodobraní mi to tak ani nevadí, těch pár hodin počkám. Zvlášť když mám rozpěstováno na 1. úkol.;)

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte predvčerom a včera kino išlo dnes už je zase tma.Dlho sme sa teda netešili že nám pribudnú troška floréniky aspoň na 2 sadeničky.Tak asi zase budeme čakať večnosť,kým nám zase niečo pustia.Alebo nie sú už voľné miesta na sedenie?Však ja si sadnem aj medzi tých dvoch čo už čakajú kedy to zase pôjde.

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Kino stále nic, jen nekončící černota. A že jsem vytáhla i velké brýle, abych pořádně viděla nejen na případné kino, ale musím si proštudovat ty sosálky, kolik si nasosálkovali xDxDxDxD.

17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Neměl by promítač v rámci politické korektnosti zvolit i jiný barevný odstín?

Nebo to snad má být futuristická vize - Farmerama aneb Kam se to řítíme?

No - já bych to neviděl zas až tak černě. Tedy pokud budu moci spatřit i něco jiného...

Mimochodem - před chvílí na ČT byla reportáž o člověku, který se ráno probudil a zjistil, že zčistajasna nevidí nic. Doufám, že to není náš (bio)případ...

Všem spoluhráčům přeji mnohá shlédnutí zajímavých filmů, pakliže se promítač rozhodne se přece jen vrátit do zaměstnání.

Kino je prostě ve hvězdách. Bohužel ani ty hvězdy nejsou v kině vidět...

18. -Tonda1-

-Tonda1- Rádoby autor

Á, to už tady dlouho nebylo......tma......

lacrima, pajaable a Julinka11 tohle ocenili.
  19. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

3 dny kino fachčilo bez problémů a už je to tam kde vždy, v guanovém hájio_O

20. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Přeji hezký den...:)
    černo jest i u mě. Možná se blíží opět nějaká mini akce před víkendem a kino musí jít stranou...

lacrima a pajaable tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.