Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Já nemám v kině stále nic

pajaable tohle ocenil(a).
  2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A já se stále divím, že i když si vezmu brýle, dokonce přinesu i lupu, že to kino stále nevidím ... jsem to přece trubka , on by to spravil hadr a sprej ...xD

3. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

Vyplnila jsem anketu a body jsou připsány ;). Tak asi zas v dalším čtvrtletí xD

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nebuď te hamouni a pošlete mně také anketu ! Slibuji, že zaškrtnu jen to nejlepší a hru doporučím minimálně dalším deseti lidem!!xD

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte rychle šupky dupky do kina, krásně funguje a ani se nemusíte na nic dívat. tak než nám na to přijdouxDxDxD

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Kaolíne, já myslela, že už máš nasysleno o_O ;)

dasa1143 - taky jsem si sosla xD. To byl fofr :D. Jen tak dál. 15 bodíků doma a dvakrát za sebou :inlove: ( tak už třikráte)
    opravuji - 5x a dál nesosám, nechám ostatním, bo po 1 bodu ta to kukám xDxDxD
    Mám radost jak malé dítě. Něco jsem dostala zadarmooo :D
    ( to bude tím, že jsem vyčistila PC. A nebo má RT slabší chvilku xD)
    A teď mi šupli ještě anketu :D

Naposledy upraveno: 18/3/15
  7. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Ahoj zdravím,v kině jsem dnes měl třikrát reklamu,nestačil jsem jí ani shlédnout automaticky se ukončila ale nevadí kinobody jsem obdržel,:)45KB a ještě 30KB za anketu.;)

Tak ještě jednou reklama 15KB,celkem dnes 90KB.

Naposledy upraveno: 18/3/15
  8. puska54

puska54 Pisálek fóra

Tak já koukám jako blázen,na všech farmách jsem dnes získala 68 bodíků a na jedné dokonce 80 !!! Tohle se mě ještě nestalo.:D

9. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

V kině nastoupil nový promítač,který dává bodíky zdarma.Tak honem do kina,než se to naučí.:D

pajaable, skalara.v a samec tohle ocenili.
  10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ano, přesně tak, kino jede...najede černý rámeček a hned na to poděkování , za 2 vteřinky je vyděláno, tak šup do kina...

11. samec

samec Magnát fóra

Koukám jako blázen\\dostal jsem šok\\, i já dnes získal kino body za asi 6 reklam\\černých děr\\,když to šlo předtím jen jedněm a těm samým hráčům nějaký ten měsíc---že by se v RT hnulo svědomí?? A pak, že to nejde...... A hlavně, jak dlouho to vydrží. když se mi letos po prvé nadělilo mimo anket

makaronetone, pajaable a skalara.v tohle ocenili.
  12. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Tak už to típli. Moc se to rozkřiklo ...

skalara.v tohle ocenil(a).
  13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Reklamy do teď a hned po nich anketa . Chce to ale znovu kino rozkliknout, když to napíše, že nic není a zkoušet to ...

14. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Mě to píše stále žádné videoo_O, ale anketa byla:D

15. Basted23

Basted23 Perspektivní autor

Jááá pako. Keby som bola vedela, že pôjde kino, tak nepôjdem do práce. Takto som to prepásla. A zasa môžem pol roka čakať kedy pôjde. Ostáva mi len veriť, že nie počas mojej pracovnej doby. FŇUK:cry:

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak mně nahoře někdo vyslyšel a poslal mě také anketu.Vše jsem velice pečlivě vyplnil a 30 KB je doma !Teď ještě najít těch 10 lidí!xD
    Nevím jestli je to náhoda, ale na Mozille nic a na Google hned anketa!:music:
    By mně tedy zajímalo,kde máme naši oblíbenou dálnici,nějak mě začíná chybět!Sice jsem absolutně nechápal voco de, ale sypalo to dost KB!:)

17. Johnny

Johnny Polobůh fóra

U mně kino asi zbourali,pořád nic, černé okno :cry:

Naposledy upraveno: 19/3/15
    evainfo, ldivacka a pajaable tohle ocenili.
  18. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Tak kino už zase NEfunguje. Místo filmu se opět zobrazí pouze černé okno a NIC ... ovšem tentokrát bez KB ...

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  19. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Náhodou černá obrazovka je dost dobrý signál k brzkému promítání kina.... Ještě chvíli, než vše sladí, dohodnou se s producentem na gáži a budeme časem sbírat KB i my...:D

20. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No u mě je jen černá obrazovka a na chvíli nějaké kolečko uprostředo_O asi černá díra:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.