Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jupííí, kino už frčííí jak mááá xD.
    Už mám zpět tu oblíbenou hlášku. Věřila jsem, že to dají do kupy :D. Nezklamali ;)

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

U mně kino nepromítá už 3 dny:cry:

3. janinka165

janinka165 Znalec fóra

To tu ešte nebolo najprv biela plocha a potom "Čakaj prosím". A ja čakám,čakám, čakám......a nič minúta, dve, vydržala som čakať 10 minút a potom som kino vypla. Som zvedavá čo bude nabudúce. :sleepy:

lacrima, pajaable a čertík.11 tohle ocenili.
  4. spuntka

spuntka Magnát fóra

Kino už třetí den nefunguje. Chybí mi i ta hláška Litujeme..............

lacrima, pajaable a čertík.11 tohle ocenili.
  5. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

tak na mé farmě kino zakleté prostě nejde a nejde

lacrima, mirae a pajaable tohle ocenili.
  6. Grace007

Grace007 Pisálek fóra

Já mám takový dotaz nechcete Letní kino radši zrušit buď nejde nebo není co promítat akorát jste navnadili všechny hráče na floreny a stejně to nejde taky myslím, že kdyby ve městě nebylo tak by to snad při tomto programu co tam je nebyla ani škoda.
    >:(

19janoti60 tohle ocenil(a).
  7. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

zkuste si ty floreny přepočítat za 120 Kč mám 300 florenů´= 1floren =40 haléřů a pokud mám pro 1,2KČ strávit 10 minut v kině s minimální nadějí na úspěch tak si je jednou za čas radši koupím

8. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,tak u mě už kino taky nejde a vždycky šlo.Napíše to tam čekejte a tak čekám a čekám a nic,pouze se objeví čísté plátno,ani nenaskočí ta hláška,že litujeme,ale momentálně kino není k dispozici.Asi bude chyba jinde a ne u nás.:eek:-.-

lacrima a pajaable tohle ocenili.
  9. ell1956

ell1956 Komisař fóra

taky mi kino už asi 14 dní nepromítá, no někdy na něj zapomenu, tak se asi promítač naštval.........:wuerg:;):)

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

mija.kecka - pravdu díš :D, ale tady jde maličko o princip. Proč někomu kino dá i několikrát za den, a někomu ani nudli měsíce ;). Mě to taky štve, že mi nepromítají. To jsou ty stejné šance ve hře. To máš jako s BB, s tajemkama. Proč má někdo permanentě kliku na přeskoky a druhý i kdyby několik balíků superka koupil, musí si to lepší pracně vydřít. A chlívky? Jeden dostává samé plívy, druhý má novinky i několikrát, růžovky a nevím co ještě. Stejně to máš s tím kinem. Prostě ti co nemají, jsou naprdnutí a myslím, že právem. Úspěchy těm šťastnějším přeji , ale taky bych chtěla, to je jasné ;)
    Jo a tu hlášku Litujeme...blabla už tam zase nemám. Pro mě za mě, klíďo můžou celé kino zrušit, bo ta anketa jednou za měsíc mě fakt nevytrhne a nejspíš ty výsledky stejně nikoho nezajímaj :p

11. Dandarka

Dandarka Rádoby autor

Kino nejde už třetí den. Ale pochopila jsem, že promítač má asi dovolenou :p.

12. Basted23

Basted23 Perspektivní autor

Dandarka, buď rada, že ti kino nejde tretí deň. Mne už kino nejde niekoľko mesiacov a možno aj rok. Takže tvoj problém by bol u mňa dôvod pre radosť.

13. Hajas

Hajas Pilný autor

Kino nejede a nejede:cry:. No co se dá dělat kvůli tomu přece nepřestaneme hrát farmuxD.
    Fa90, Ba178, Pe5, Spa4, AO

ell1956, lacrima a pajaable tohle ocenili.
  14. -Tonda1-

-Tonda1- Rádoby autor

No, jo. Vždyť se nesmíme divit, že kino nejede. Přece je to "Letní kinoooo"......:DxD:D

15. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Milý navštěvovatelé letního kina...:)
    jak by kino k tomu přišlo, kdyby promítalo své reklamy v době BZ dnů.. a my si přišli při jeho shlédnutí a pohybu florenů ke 100%....???
    Určitě si mnozí z vás "starších hráčů" pamatujete na chvíle, kdy ještě kino nebylo zavedeno, ale Cash for Action měl sem tam nabídky za shlédnutí videa v podobě jednoho florenu bonus a při dni BéZetek se dal lehce získat....:) Kdo by nechtěl jej mít o 100% navýšené na 24 hodin....?
    Bohužel je jiná doba, vše se posouvá směrem nahoru.....I když ten žebřík začíná být fakt dost vysoký....:)
    Cash for Action již videa v podobě zisku jednoho florenu nenabízí ani po dobu BéZetek pro tento den a kino v době před a po nejede už jenom ze zásady výdělku.
    Nebojte, ono se zas objeví...určitě někdo bude mít možnost se do něj podívat a získat pár KB...:) a jistě písne zprávu, že kino funguje...:)
    Já jsem optimista a věřím tomu.....Ještě pár dnů a v kině se reklama objeví .....I já číhám..:D:D:D

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dneska v kině promítaj nějaký nový video.Připsáno ihned po shlédnutí 15 KB!:) Pak již jen opět bílý plátno!xD

17. mirae

mirae Perspektivní autor

U mne v kině už pár dní jen Čekej prosím, a pak bílo. Teda nažloutlo, ať jsem přesná. Tak čekám - až to opraví.

18. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj, já měla teď v kině dotazník a za něj jsem dostala 30KB. Tera:)

19. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    také hlásím dotazník. Body připsány.

Bagíra77, lacrima a skalara.v tohle ocenili.
  20. Lomnička

Lomnička Rádoby autor

Hurá! Nápis "Žádné video není momentálně..." se mi vrátil! Už nemusím čekat na NIC, (po nápisu čekej prosím :) což bylo dost ponižující...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.