Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pěkný den všem farmářům ... no tento systém promítání v kině jsem sama nepochopila o_O několik dní to dává (kdykoli na to kliknu) od 15 KB-1 KB :p.... a z toho
    dva, tři dny nic :oops: ... mám brblat, nebo slíbit nějakou dotaci v další akci? xD každopádně se vždy nějaká akce blíží, kdy je kino zavřené :) ....

2. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    tak promítač má asi brigádníka, ale ten to moc nezvládá. Objevily se mi v kině dvě posunovací lišty. Můžu s nima hejbat, ale obrázek ani video žádný :( takže ani KB. Doufejme, že tam někde má manuál, aby to zvládl.

3. matička3

matička3 Perspektivní autor

evainfo-se máš, tobě koukám nikdo nevyčítá že sosáš i 1bodovky. Ale ke kinu, dneska se ukáže jen bílá obrazovka, žádný nápis přijd příště, to je ještě větší opruz, než když promítač vůbec nepříjde. A vůbec , celá farma už začíná být pěknej vopruz, když nesypeš.

4. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Taky jsem se dnes chtěla radovat, že bude video, ale ukáže se jen bílé plátno ( asi 3x), tak to bylo snad ještě větší zklamání, než když tam čtu že dneska nic nebude :cry:.

5. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Že by inovace ?? V kině mi napsali jen "čekej prosím..." a bílá obrazovka, čekala jsem 2 minuty /uvařila jsem si kafe/ a nic. To snad byla lepší hláška, že video není, aspoň jsem to odklikla a nečekala. Výsledek je stejný, žádný KB

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No já už se lekla, že je chyba na mém přijímači. A koukám, inovace zřejmě dorazila všude. Čekala jsem jak pitomec, zda se nebude něco na plátně dít, abych o to nepřišla a ono ne.
    evainfo - jsi hrozný sosálista xD. Nechceš si radši pustit telku? Tam je reklam, bys koukala. A občas to proložej i kouskem nějakýho filmu ;)

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky všem. Celý den jsem se flákala u sousedů za hranicí , trochu je vykoupit, když oni k nám jezdí vyžírat každý den xD a koukám , že se mi za to asi pomstili ...zírám jak praštěná do hlavy , vratama od stodoly ...

A protože, co byste čekali od staré ježibabky - mě těší, že v tom nejsem sama. xDxDxDxD

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

U mně v kině není taky nic,asi mají jarní prázdniny;)

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

to bílé plátno mám dneska taky ... třeba se konečně pustili do opravy kina, aby jelo stále a pro všechny :p

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Chichi, tak to jsi mě pobavila xDxDxD Děkuji, super vzpruha po dnešní lopotě :inlove:. I ty jedna iluzionistko :p.
    Ale kéž bys pravdu děla, já vůbec bych se nezlobila ;)

11. VitekFrydek1970

VitekFrydek1970 Pisálek fóra

V kině je zřejmě nový promítač a asi otočil promítačku kdesi jinde.

12. lboza

lboza Pisálek fóra

tak prosím -vratíte mě cedulku s nápisem ZKUS TO POZDĚJI někdo mě ji ukradl Váš promítač

13. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak už se mi nezobrazuje ta hláška s omluvou!!!
    Bohužel na plátno svítí jen lampa a promítač zapomněl vložit kotouč s filmem... :p

pajaable tohle ocenil(a).
  14. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

také u mě kino nefachčí tak jak má, floreny se hodí čím dál více a kino se seklo, vyčistění počítače nefunguje ;)

pajaable tohle ocenil(a).
  15. -Tonda1-

-Tonda1- Rádoby autor

Proč by mělo kino fungovat, když potřebují, aby si hráči (nadšenci), floreny draho kupovali do akcí. To RT nepotřebuje, aby jsme si něco uškudlili.

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Kino mi také nejede , je sice pravda, že pravidlem je, před akcí kino nejde, ale na druhou stranu si nemyslím, že těch pár florenů , co kino usmrkne , by RT nějak poškodilo . Spíš si myslím, že " něco" s kinem zase vymýšlejí a vrtají se v něčem , protože stále chybí hláška - zkus to později.

AsDYxC ...díky, žes šťouchnul , jsem bába slepá xD, asi jsem se uhmátla...budiž mi vzhledem k mému věku odpuštěno xD.

Naposledy upraveno: 13/3/15
    makaronetone, evainfo a čertík.11 tohle ocenili.
  17. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj pajaable,
    tak hláška už se zase vrátila. Jen to píšou se "s": Zkus to prosím později :p
    Promiň, jsem od přírody rýpavý.

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  18. Lomnička

Lomnička Rádoby autor

U mně také zmizelo plátno. Dřív bylo aspoň černo. Pak se už jen zobrazovala omluva - "Žádné video k dispozici..." A teď NIC.
    Ani ty občasné náklaďáky za 15 bodů. RT těmito podivnostmi škodí sám sobě. Hraju tuto krásnou hru od začátku. Platit jsem přestala už 1. rok. A to přesně ve chvíli, když jsem cítila, že ze mě "někdo" dělá blbce. Jaké důvody k tomu mají, je možno jen spekulovat. Za své poctivě vydělané peníze chci poctivý produkt. Až se tak stane, budu ráda platit znova.

19. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

• Zbytečné zahlcování fóra. Pajda361
    o_Oo_Oo_O

katkap95, Kaculii7 a Smudlikova tohle ocenili.
  20. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Nevěřil bych, že mě rozradostní i ta hláška v kině (po tom pouhopouhém bílém plátně)...
    Jen jsem očekával, že se objeví i nějaký film (nebo aspoň předfilm).
    Bohužel se ale zdá, že se promíteč zamiloval do jediného políčka filmového pásu, a to byl i důvod proč toto políčko s textem na pár dní zmizelo (lampa ho propálila)...
    Naštěstí se už našla kopie...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.