Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hajas

Hajas Pilný autor

Tak včera i dneska po X pokusech jen 15 bodů za den. Nevadí že neteče mě stačí když kapexD. Krásné kino a hodně filmů všem divákům;)
    Fa90, Ba173, Pe5, Spa4, AO

2. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

Mně kape jen z nosu ( spíš teče). Ani na jedné farmě ani ň . Žádám jiného promítače.
    Hele, nenosíte vy mu nějaké ty úplatečky (švestičky, kapříky....) ? :eek:

3. lacrima

lacrima Titán fóra

To víš , veselékopýtko, promítač mi řekl, že musí jet pro hnůj na jahody .
    Řekla jsem mu, že já si na jahody dávám šlehačku , že je to lepší. A když je ten Valentýn, tak jsem mu hned, jeden pohár,
    co tady doma dělám, přinesla .
    Ochutnal , poděkoval a hned mi za to dal 68 KB

Přeji všem krásného Valentýna.

4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes auta celá serie

pajaable, Bagíra77 a lacrima tohle ocenili.
  5. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

No jo, takže úplatečky....To jsem měla tušit. Na trhu bych ulovila kolečko toho voňavého zlata, a šupajdila za promítačem...Tak třeba se nade mnou taky konečně jednou ustrne...I tu zbytečnou anketu bych vyplnila, slibuju...:p

pajaable, Bagíra77 a lacrima tohle ocenili.
  6. lacrima

lacrima Titán fóra

Na schodech do kina leží [​IMG]
    z kina se ozývá [​IMG] "tak kopni do tý bedny ..." a také [​IMG] " jo ho ho, tuhle rundu platím já ..." a kino je zamčeno .
    Visí tam cedule : " Zkus to později"

To jsou tedy poměry , to jsou dnes lidi , promítač asi slaví Valentýna a práce vázne... no nic beru
    si šípy a jdu si raději zastřílet

7. Hajas

Hajas Pilný autor

Tak u mě promítač je asi sám a nebo Valentýna neslaví. Pustil mě 3x film o autech a 45 bodíků je doma:p

8. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Zdravím,
    Když je dnes ten Valentýn, tak jsem udělala bábovku a kousek donesla promítači. Omluvila jsem se mu, že jsem se tam dlouho neukázala. Promítač se na mně chápavě kouknul, vzal si s úsměvem bábovku, došel si pro mléko a jak přišel zpátky, dal mi nějaký štos papíru - prej dotazník jak jsem spokojená apod. Tak jsem vše vyplnila, ke konci už jsem sice byla unavená a písmenka se mi celá pletla, ale bylo hotovo! Když jsem mu to šla vrátit, tak jsem za dveřmi slyšela jak chválí bábovku a jako poděkování mi dal 30KB. A já mohla jít spokojeně domů. :inlove:

9. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

Ahoj, tak jsem dnes také vyrazil do kina promítače jsem zastíhl v dobrém rozmaru a tak mi do kina nejen pustil ale i promítal dostal jsem 74KB. jupí :p

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dali jsme se s promítačem do řeči a hodilo to pěkných 50KB!:) Ani mně nechtěl pustit domů a tak jsem mu slíbil,že se stavím i zítra!

Po ránu dalších 45KB za auta!

Naposledy upraveno: 15/2/15
  11. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Přes týden kino u mě zavřeno, ale hned jak začal víkend, tak to jede :D. Asi už 6x za 2 dny a skoro vždy za 15 KB, jednou za 5 KB :).​

12. Hajas

Hajas Pilný autor

Tak dneska jsem kino navštívil teprve 4x ale pan promítač mě hned 3x pustil autoškolu a dal mě za to celkem 45 kino bodůxD. Jen tak dál pane promítači.

13. lacrima

lacrima Titán fóra

Než jsem dokončila akci Valentýn , tak jsem viděla ,jak promítač z okna střílí do balónků na náměstí .
    To je tedy život, plnit si akci z pohodlí domova .
    Volal na mě , že později bude v kině , ale ať chodíme raději hromadně , že se mu nechce tam pořád sedět a čekat až někdo dorazí.

Připsal mi 65 KB a popřál hezký zbytek neděle a já, to samé přeji i vám

14. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Ahojky-tak já si nemůžu stěžovat,kino mi šlape jako hodinky zatím denně,především autodoprava,dnes jsem ještě k tomu měl anketu 30KB+60KB za auta,tak ať nám to vydrží.;)

15. bebga

bebga Rádoby autor

Po velmi dlouhé době jsem koukla do kina, jestli nám tam nepustí třeba 50 odstínů šedi :) a on tam dotazník za 30KB a pak nekonečná série šedých autíček, nejdřív dávali po 15KB, pak po 5KB, 3KB, 2KB a ještě asi pětkrát po 1KB. Všechno jsem proměnila za floreny (přibylo jich 5ks) a teď mám v kině 12 KB - zvláštní počet. Jsem zvědavá, jestli zítra zase přijedou šedá autíčka :)
    Krásný den všem ;)

16. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No nevím, nevím ale mi Kino pořád nejede:eek:, asi hold si nejsme všichni rovni, když někomu jde skoro pořád a někomu vůbec:D

PS: Už mě to pomalu ale jistě přestává bavit,:( když má jít tak proč nejde všem?o_O

17. badaji

badaji Obyvatel fóra

Mně kino taky nejde. Kromě jedné ankety před x dny žádná reklama. Škoda, snad někdy budu mít taky štěstí. Fl by se hodily.

18. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Ahojte...:)
    někdy kino šlape a nestíhám se odpoutat od PC a někdy si se mnou hraje.... Kliknu na kino a klasický slogan, že není. Tak to zkusím hned a k mému úžasu už tam jsou autíčka...
    hubabuba...zkus zkoušet vícekrát za sebou, určitě se zadaří...:) Držím palce....páček:)

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Kino zase každý den jede, od rána 3x15 KB, pak 5,3 a ještě se uvidí, zda bude či nebude....třeba si to zopákneme jako včera ...

Kohn se vrací večer s manželkou z biografu. To byl bezvadný film, miláčku. Já jsem smíchy napůl mrtvá. Opravdu, miláčku? Tak to půjdeme zítra ještě jednou....xD

20. bebga

bebga Rádoby autor

Tak jako v životě, tak ani v této hře není vše spravedlivé a nejsme si všichni rovni. Nějak mě pořád mrzí akce Mentorství, ani nevím kolik měsíců už na něj čekám a myslím, že se ani nedočkám. A tak si myslím, že by si zrovna mentoři nemuseli stěžovat na to, že si nejsme všichni rovni. Zkusila jsem teď kino a dostala jsem 1 KB. No nemusí téct, stačí, když kape. Je to jen hra.

babioli, pajaable a ldivacka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.