Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. milteska

milteska Expert fóra

mě už 3 dny také jede v kině auto dráha :) asi krouží po Moravě,jak tu psal Kaolín

pajaable a lacrima tohle ocenili.
  2. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Já bych ho pozvala na Šumavu.U nás je taky krásně.:)Už tři dny ani ťuk.:sleepy:

lacrima a veselékopýtko tohle ocenili.
  3. AF2000

AF2000 Zelenáč fóra

Nic si ztoho nedělej tady na moravě též nic nepromítají a štve mě to !

lacrima tohle ocenil(a).
  4. tikkka66

tikkka66 Zelenáč fóra

a mne zase ani ťuk :oops:

lacrima tohle ocenil(a).
  5. Hajas

Hajas Pilný autor

Tak včera u mě 3x po 15-ti bodech, dneska ani ťuk. No musím tam zajít ještě párkrát a otravovat , oni se slitují a něco promítnouxD
    Fa90, Ba173, Pe5, Spa4, AO

6. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Zdravím,
    Dneska to byl samej sníh, potom to zase roztálo a teď je tam takový fují, že jsem raději zůstala pěkně doma, v teploučku.
    Ale napadlo mně tak, že bych si mohla skočit do kina, třeba mi to zlepší náladu. Naštěstí měli otevřeno a tak jsem zhlédla 2x Rychle a Zběsile a ještě k tomu dostala 30KB. Děkuji, děkuji!

Jinač, těm co to nejde.. zkoušejte to. U nás doma to taky nikomu nešlo, jen to prostě pořád zkoušíme. Jednou jde a jednou zase ne.. Občas se stane, že mně kino promítá - hned to řeknu tchýni, ta se koukne a jí nejde. Nebo já zkouknu 1x kino a ona třeba 2x. Je to podle mně prostě o náhodě.
    :music:

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Milé, farmářské veselékopýtko , žádné hamtyhamty, ať mám víc než tamty ... bylo, bylo, ještě v noci, ale dnes už není . Dnes na kino dolehla krize , nic není a nebude xDxD.

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dneska po dlouhé době ani ťuk!:oops: Asi už mám vybráno na dlouhou dobu!:) Anketu asi jen tak nedostanu,protože minule jsem tam zaškrtal všechno to nejhorší!xD

9. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Kino nejede a nejde o_Očím to asi budeo_O?

10. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

Ahoj, ráno jsem promítače zastihl, pustil mne 5x na dálnici(65 KB doma). Odpoledne už ani ťuk

veselékopýtko a lacrima tohle ocenili.
  11. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky hubabuba1968 , už jsem to psala minule . Jakmile není sníh (u nás všechen během dne zmizel ) ,
    tak promítač hodí ceduli a je na poli . To víš , blíží se jaro a půda se musí připravit k setbě.

U mě také nic a promítače jsem potkala odpoledne v bance , říkal , že musí vzít půjčku na nový kombajn a traktor , že mu to přes
    zimu nějak všechno zrezavělo . No to víš , místo údržbě se věnoval filmům .

12. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Tak u mě furt nic, týden už se v kině nepromítalo, teda u mě, jinde to frčí. Třeba se taky dočkám.:sleepy:

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nejde, ne a ne.... A JÁ ....
    V pokojíku, v teple,
    sedím už hodinku hnedle,
    a šklebím se jak škeble.
    Sedím si tu sama
    k PC přikována..

Tak zas někdy příště
    třeba v RT kině...

14. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahojte,
    tak mně do včerejška kino jelo, dnes ani jednou, "kino-trh" AN...
    ...a chodím se dívat často, dnes už tak 15x..

Naposledy upraveno: 10/2/15
    lacrima, veselékopýtko a pajaable tohle ocenili.
  15. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Zdravím,
    tak ani mně se nepoštěstilo. Kino dnes nepromítá.. Je prý škaredé a takové spavé počasí, tak promítač šel raději spát a kino zavřel.[​IMG]
    Zítra určitě zase promítat bude! :music:

Naposledy upraveno: 10/2/15
    Džambulka, lacrima a pajaable tohle ocenili.
  16. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahojky. už jsem to asi psala. dřívější způsob kina byl lepší. při každém vstupu do sálu se promítalo aspoň 3x za sebou. teď je to spíš lovení v moři. chytíš nechytíš. ryby asi vyloveny. kino mě moc nechodí. včera po čase anketa a dost. když to tak tu čtu kolikrát za sebou. ach jo co dodat. mějte se Zuzka )

lacrima, Allarisse a pajaable tohle ocenili.
  17. kaolín11

Přiznej te se všichni! Kam jste schovali promítače?xD

pajaable, veselékopýtko a lacrima tohle ocenili.
  18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Promítače jsem včera potkal přimrznutého na lavičce v parku nedaleko letního kina v Olomouci. Ale tedy nevím, zda to byl ten co promítal v Hamburku.

19. satelit

satelit Hvězda fóra

Tento film už znám nazpaměť.:cry:

20. kaolín11

satelit Tak tenhle film je vůbec nejlepší,protože se promítá každý den!Jen by za něj mohli dát více bodů!xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.