Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Zdjavím,
    Já dnes také jela autíčka, 3x. 2x po 15KB a poslední mi to dalo snad jen 3KB. Ale to nevadí, hlavně že jede.. :inlove:

pajaable, mousicka a lacrima tohle ocenili.
  2. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem,
    dostala jsem chuť na něco dobrého a tak si říkám, do obchodu si odskočím , než bude oběd.
    Co čert nechtěl , cesta rozkopaná , musela jsem kolem trhu 2 x objet ,
    objížďka vedla kolem kina , říkám si : třeba promítání právě začíná .
    Promítač se protáhl líně ,kdo tu má promítat v takové zimě.
    Pustil mi auta , KB připsal hned a já chvátám domů rychle na oběd.

Přeji všem hodně KB a dobrou chuť.

Naposledy upraveno: 5/2/15
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jojo máš pravdu,také mně teď dal 1 kb!:D

pajaable a lacrima tohle ocenili.
  4. mijan7

mijan7 Pisálek fóra

Ahoj všem zašla jsem též do kina ale místo filmu mi tam šouplui něco v angličtině pracně jsem si to přeložila a zní to jestli chci pomoci science a research dala jsem ne odešla z kina vrátila jsem se a nabídka tam je znova

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dnes kino také je, auta jako včera, dnes jen s jednou vyjímkou, že dává jen po 1 KB. Ale to neva, hlavně, že se promítá.
    Celý den po 1KB , teď ve 20.26 poprvé 15 KB , čas 21.20 opět auta za 15KB.

Naposledy upraveno: 5/2/15
  6. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Mám takový aspon za mě zajímavý poznatek...do kina chodím pouze veček po 20hodině.Kino dává 4x15kb.3x5kb a suma pokračuje 2 A 1kb....vždy to dělám do té doby než vyzvednu čtyři floreny za bodíky a opakuji zase za 24 hodin.....zatím se daří;)tak vám taky přeju hodně štěstí:)

7. kaolín11

Promítač se od rána umoudřil a daroval mě 3x15 kb.Aspoň někdo dneska potěšil!:)

pajaable, karolinka120484 a lacrima tohle ocenili.
  8. lacrima

lacrima Titán fóra

No výborně , kaolín11 , máš pravdu rychle jsem tam vběhla za tebou , slyšela jsem , jak ti říká, že už chtěl jít také spát ,
    sedla jsem si do zadní řady , aby jsem tě nerušila v přepočítávání aut a už mám také 45 KB vybráno.
    Tak pojď , jdeme domů , ať může také odejít.
    Vezmeme to dnes přes pole a jsme doma coby dup.

Dobrou noc .

9. kaolín11

Promítač měl po ránu dobrou náladu a věnoval mně 15+5+3+2KB!:) Říkal , ale ať přídeme ještě večer,to prej bude štědřejší!xD

10. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

U mě v kině asi promítač chrápe! Za pět dní pouze jedno video, to je dost žalostný !!!:cry::cry:

lacrima, pajaable a kaolín11 tohle ocenili.
  11. karolinka120484

karolinka120484 Perspektivní autor

Dnes mě kino obdarovalo 60kb za auto.dopravu,včera jsem měla anketu.30kb,přeji krásný den všem.:)

12. davidson00

davidson00 Baron fóra

Tak já také zkontrolovala kde má správně naložený náklad a dostala bodíky, díky,díky,díky, tyto slovíčka vyslovuji když mám ohromnou radost, tak zase příště, zdravím Alena

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes jenom pár bodíků,ale zatím každý den

Julinka11 a lacrima tohle ocenili.
  14. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky , nemusí pršet , stačí když kape
    kap,kap, kap ...nakapalo 14 KB

15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No na mém "AB" trhu už tři dny ani ťuko_O, jen 1 x anketa:D

PS: A pak že kino jede,o_Oale asi jen někde:cry:, kdyby aspoň sem tam něco káplo;)

16. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Příjemný den lidičky...:)
    já su spokojená ženština. Za posledních pár dnů jsem shlédla v kině plno reklam. Převažují autíčka. Na kontě mám 1581 KB a čekám na tu 2 tisícovku...:D
    Děkuji za kino, které poslední dny šlape, i když venku bych v něm sedět nechtěla..:)

17. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Nám taky něco-volali mravenci.Já mohu jen jednou za den do Dubaje,asi proto že je to taková dálka,promítač šetří.

lacrima tohle ocenil(a).
  18. kaolín11

Je to jasný!!!! Promítač se odstěhoval k nám na Jižní Moravu!!xD
    Průběžně za celé dopoledne 2+2+2+2+2 kb.:)

19. lacrima

lacrima Titán fóra

Kap, kap [​IMG] Kapka ku kapce , auto k autíčku , body k bodíkům a přibylo dalších 6 KB

20. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Tak včera za celý den nic !! Trochu mě to mrzí, když čtu jak to někomu pěkně šlape !

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.