Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Někomu tady kino fachá, tak jsem si řekla, že tam taky zajdu..
    Koupím popcorn, jednu XXXXXL colu a jdu si pro lístek.. Já blbá že si první nezjistila, jestli vůbec kino promítá. Tak mám prý přijít později, dnes nepromítá (hlavně že v obchůdku mi vše prodali!:music:). No nic, tak aspoň že mám vyřešenou večeři. :inlove:

2. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

Ahoj, také se musím přidat, kino nejde. Skončila párty (narozeniny) a tak skončilo i kino. :cry:

pajaable a Allarisse tohle ocenili.
  3. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Včera ani dnes žádné video, škoda, třeba zítra :(

4. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Tak jsem tu veřejně pochválila kino a reklamy na auta - a od té doby ani ťuk. Lepší se asi radovat potichu v soukromí nebo v kroužku rodinném, ale já měla tááááááákovou radost z florenů!!! ;)

5. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Dneska se povedl formulář za 30 KinoPunktů :).. Ale tak pěknýýý je :)

lacrima tohle ocenil(a).
  6. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

je to tak... od včerejška ani ťuk :( nebo snad někomu něco běží?

lacrima tohle ocenil(a).
  7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Já jsem kino přechválil u mně taky mám zkusit později tak snad se dočkáme

lacrima tohle ocenil(a).
  8. Lomnička

Lomnička Rádoby autor

Já od včerejška taky nic. Pár dní jsem rýsovala obdelníčky na náklaďáky a dnes už zase "momentálně žádné video...". Narozky skončily, přátelé. Získala jsem celých 13 florenů: Jsem boháč. Moc děkuju. A to nám musí stačit. Zas pěkně utáhli kohoutek :)

9. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Po odmlce zase zkuste jede to;)tak čtyři zlatáčky doma,tak šup šup lidi honem do kina:)

Naposledy upraveno: 4/2/15
    1wolf999, pajaable a lacrima tohle ocenili.
  10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Právě teď .. čas 19.56...jedno kinooooo. Že by přeci jen návrat ? xD

čas 22.16 a kino opět, opět auta a 15 bodů...jen tak dál
    čas 22.20 a 22.24 znovu auta
    čas 23.48 - auta

11. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Dnes jsem se koukala do kina snad třicetkrát a vůbec nic, už tři dny nic.

lacrima tohle ocenil(a).
  12. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

Ahoj, tak jsem nyní vyzkoušel kino a 2x autíčka :D, 30KB připsáno.:p

Tak ve 22:40 ještě jedno kino. jupí

13. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po menší pauze se dneska opět objevila auta :). Sice jenom jednou, ale 15 KB je tam ;).

14. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Jéjé, musím se sama sobě smát, páč jsem došlěchtila to co jsem chtěla - zavřu farmu (záložku) a říkám si, že zase zítra.. Za pár minut si uvědomím, že jsem vlastně nenakrmila ovešky a pjasátka - otevřu farmu, nakrmím je a zase zavřu farmu (tak zase zíítra).
    Pročítám si fórum a narazím na tohle vlákno.. Pan kometak96 píše, že mu kino fachá, tááákže - otevřu (ZASE!) farmu, jdu do města kouknout se do kina a tadáá, běží! Tralaláá :music: Prohlédnu si 2x autíčka a 30KB doma. Jsem ráda, protože mi včera nešlo. Začala akce, tak se zase kino rozběhlo.
    Tak teda naposled, zavírám farmu a už jí neotevřu, až zase zítra! xD

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také hlásím 45 kb z kina! Zase je tam to s těma autama,akorát dneska už to bylo o něco slabší.

lacrima, pajaable a ElleBasey tohle ocenili.
  16. ElleBasey

ElleBasey Zelenáč fóra

Po dlouhé, ale hodně dlouhé době také kino a auta za 15 bodíků.

17. kaolín11

Nějak se mně to kino začíná líbit! Ještě mně to znova hodilo auta a dalších 36 kb je doma! Dneska celkem 81 kb!:)

18. lacrima

lacrima Titán fóra

Šlechtím, šlechtím a najednou vidím, jak jeden čuník "vzal kramle" a utíká z domečku směrem k městu...
    ... jsem si říkala "zatraceně pišišvor malý " , co ho to popadlo ... tak jsem hned běžela za ním.
    A představte si prcek sedí v kině , oči vykulené a kouká na auta. Co vám budu povídat , sedla jsem k němu a za chvilku jsme si domů přinesli 74 KB.

Přeji i vám všem úspěšné pokoukání v kině a dobrou noc.

19. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Dobré ráno přeji,musím pochválit pána co u mne zatím nejednou každý den promítá,tak ať nám to vydrží co nejdéle,krásný den všem.;)

20. kaolín11

Opět auta,ale jenom za 1kb!:oops: Několikrát sem to zvopakoval a je konec.Tak snad zase večer,to je promítač štědřejší!:)

lacrima tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.