Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Dobré ráno,
    tak jsem si přečetla zdejší nové komentáře a řekla si , že se zkusím znova podívat do kina, když mi to včera nic spustit nechtělo protože jsem si nekoupila žádnou vstupenku.. Tak teda jdu do kina, koupím poslední vstupenku (už je prý na dnešek vyprodáno, ale to jsem ještě netušila..) a jdu do kina.. Projíždím autíčka a dá mi to 15KB. Bohužel, jedno promítání mně prý stačilo.. :music:

lacrima a Tygřice1970 tohle ocenili.
  2. honzi

honzi Komisař fóra

Mě promítač nemá rád a stávkuje... Jezdím do města každých deset minut a on mě pošle pryč s tím, že pro mě nic nemá a ať to zkusím později...Vypadá rozespale... lacrimko, nechceš mi pomoct ho vzbudit?

lacrima a Tygřice1970 tohle ocenili.
  3. njklmn

njklmn Pisálek fóra

Ahojky.tak me kino funguje uz 4 den a par bodiku je doma . Predtim 5 mesicu ani tuk !!!!

Bagíra77 a lacrima tohle ocenili.
  4. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

ahoj, prosím o radu... kino mi čas od času jede, za den kolem 10 videí, body dává v pořádku, v podstatě se mi objevuje pouze označování aut. Anglicky rozumím, takže chápu, co se po mně chce, ale je tu jeden případ, kdy prostě nedokážu udělat nic... a pak se mi to objevuje pořád dokola... Píše to: Click 3 times on the right to set a point. Click ? if you cannot find the point.
    A ať dělám co dělám, ať klikám kdekoli, tak nic, když dám Submit, tak se očí kolečko a taky nic... tak to vypnu, body se nepřipíšou a za chvíli se mi pustí to samé... má na tenhle konkrétní úkol někdo nějaký fígl?
    PS: stejný příspěvek jsem dala i do technických dotazů, nevím kam přesně to patří, tak prosím modíky za prominutí a klidně to někde smažte;)

5. honzi

honzi Komisař fóra

farmarka_e - mám tam teď t samé, taky nevím, co st ím

u mě se promítač konečně pořádně probral, pogratuloval mi k postupu a pustil jedny auta...

lacrima tohle ocenil(a).
  6. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

farmarka_e ahojky,já to tam měla také několikrát a jak píšeš ,ať jsem klikla na co chtěla,nic to neudělalo.A přesně na kliknutí na Submit se kolečko točí a nic to neudělá.Naštěstí se mi tam potom objeví zase auta,u kterých se mi body připíší a to je nemusím ani označovat.Přeji ať se také zadaří.:)

lacrima a mirae tohle ocenili.
  7. petina11

petina11 Pisálek fóra

Ahoj kino mě občas jde ale objevují se tam auta a píše to jen anglicky to bohužel neumím tak klikám na co se dá ale za tím jen 1připsané body může mě někdo poradit co nebo na co mám klikat moc děkuji

lacrima tohle ocenil(a).
  8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já teda babetu nemám, tak jsem cupitala pěšky. A co myslíte? No nebyl tam promítač. Pěkně mě jeden den namlsal a pak se asi hodil marod. Druhá farma taky nic.
    Jo a ty dortíčky jsou k sežrání :inlove:

9. kotatkozdenatko

kotatkozdenatko Zelenáč fóra

Už toho mam dost, jak to že moji kamarádi mají funkční kino a já? je to asi týden, co mi to pustilo 2 videa a od tý doby nic, kámoši načítají floreny a jí mam kulový jsem fakt naštvanááááá

skalara.v a lacrima tohle ocenili.
  10. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Kino musím za poledních pár dní hodně pochválit :). Docela často se spouští obtahování aut, takže super ;). Někdy to hodí 15 KB, někdy zase 2 KB, ale hlavně, že to něco hodí :p.

lacrima a mirae tohle ocenili.
  11. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

no tak dnes ani jeden KB škoda :cry:

12. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Asi budu brzy bohatáxDpo docela dlouhé době co mě v kině jako diváka ignorovali a nic pro mě neměli,tak poslední čtyři nebo pět dní jede na plno;)opět čtyři florenky doma a to během pul hodiny.....pro dnešek nebudu chamtivá a z kina odcházím:puž bych stejně nic nedostala,ale zítra jsem tu coby vášnivý divák zas.P.S.je velká škoda,že to nejede všem,nebot si to zasloužíme:)

lacrima a mousicka tohle ocenili.
  13. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

taky tam mám reklamu na německá(?) auta, sice nevím, co tam dělám, asi mám počítat, kolik jich vidím zezadu(?), ale asi po třech kliknutích mi poděkují a dají body. Někdy 15, někdy 2...ale nejsem zmlsaná a jsem moc ráda i za toxD
    tak auta jsou anglická a mám další dva bodíky :D

Naposledy upraveno: 1/2/15
    lacrima tohle ocenil(a).
  14. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Zatím kino šlape jak má i když s občasnými přestávkami.o_O Jen tak dál:D

PS: Aspoň občas dobrá zpráva;)

15. kuře99

kuře99 Pisálek fóra

• Sloučení multipostu - varování (danda-vnovis)
    Nechápu proč někomu kino jde a jinému ne.Mě například nejde a jiní ho chválí.Nejde mi to do hlavy,neměly by být podmínky pro všechny stejné???????????????>:(

Tak se musím omluvit,hned jak jsem to napsala ,kino se rozjelo.Předtím dva dny ani ťuk.:)

Naposledy upraveno moderátorem: 2/2/15
    lacrima tohle ocenil(a).
  16. lacrima

lacrima Titán fóra

Nevím proč , ale dnes jsem si celý den pobrukovala [​IMG]jednu písničku ,kterou určitě všichni znáte :

"Jdu takhle ulicí,
    za mnou dva mladíci, náhodou,
    Jdu takhle do kina, právě se začíná, náhodou
    čistě náhodou kouknu se tmou, mezi přítomné ,
    hleďme Ti mladíci jsou náhodou blízko mne..."

Nikdo tam blízko mě neseděl , zato promítač mi šoupnul nejprve dotazník , což obnášelo 30 KB,
    pak jsem se koukla do Dubaje, letenku k tomu sice nedávali, ale proč by jsem se na to za 15KB nedívala, že?
    Pak jsem ještě spočítala několikrát auta , to mohu dělat téměř nazpaměť, takže nevadí, že u toho už málem spím...
    Suma sumárum je doma 97 KB a jdu spát

Dobrou noc.

17. kann84

kann84 Pisálek fóra

mne tiež nejde kino a keď aj nabehnú tie autá tak nič nevidím lebo obraz je niekde mimo a nedá sa posunúť žiadnym spôsobom, neviete ako na to? kašlem asi na to :-(

18. lacrima

lacrima Titán fóra

Vařím oběd a v tom si vzpomínám na říkanku z 1. třídy :
    "Aničko stůj auto houká na něm v pytli bílá mouka.
    Auto mouku rozváží z dalekého nádraží."
    Ani nemusím přemýšlet co to znamená a proč mě to napadlo a běžím do kina . Říkám si poslední dobou hraje nonstop
    je to na pár vteřinek ,mohla by jsem ty KB dorovnat do stovky, krupicová kaše počká .

[​IMG][​IMG]
    Na autech jsem "trhla" 6 KB a pak promítač řekl, že se jde podívat do trhu , ať přijdu později .

P.S. Nebojte krupicová kaše se dnes nekoná , právě vytahuji z trouby

Přeji i vám dobrou chuť a báječné zážitky( v podobě KB) v kině.

njklmn, cocrouche62 a Tygřice1970 tohle ocenili.
  19. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

přece je to letní kino a to v zimě nepromítá - :Dnebo u vás jo?

20. vincenc

vincenc Zelenáč fóra

tak na jedné farmě kino jede a na druhé-stejný prohlížeč nic a trh je taky stejný

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.