Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já tam byla teďka a dalo mi to 2x

lacrima tohle ocenil(a).
  2. cocrouche62

cocrouche62 Rádoby autor

Já se z toho pořád nemohu vzpamatovat, ale kino mi asi tři dny stále jede:D
    Tak chodím co nejčastěji a koukám a koukám dokud mám na co:D
    Jen doufám, že nám to zase neutnou !
    Tak všem hezký kulturní zážitek:D( a hlavně co nejvíc florenků)

3. honzi

honzi Komisař fóra

Tak můj promítač je asi Japonec, protože ráno mi přičítal po dvou KB a teď mi zase přičítá od 15 KB... Šetřím, šetřím, už mám přes 200 za 3 nebo 4 dny, kdyby to takhle šlo pořád... už mám na 10 Fl :D

4. lacrima

lacrima Titán fóra

Je to super , kino jede , 15 KB připsáno .

Děkuji a vše nejlepší k narozeninám Farmeramo.

5. Preceja

Preceja Mistr fóra

V kině mi neustále dokola jede reklama na Goodgame empire, ale ať dělám co dělám, body mi to nedává. Co s tím?

6. bonka61

bonka61 Zelenáč fóra

tak mně to promítá už asi pátou reklamu, ale KB ani jeden

7. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte Preceja a bonka61,
    problém je nahlásený - dochádza k veľmi dlhému oneskoreniu a pripísaniu KB.

Kolegyňka mala rovnakú skúsenosť, kde v 20:07h. pozrela reklamu, a až o
    [​IMG] boli bodíky pripísané.
    V spodnej lište máte takto možnosť vidieť, či sa vám KB pripísali, a aj kedy.
    Snáď to skoro opravia, peknú hru prajem.

pajaable a lacrima tohle ocenili.
  8. mirae

mirae Perspektivní autor

Hezké ráno všem. Mně zpráva o připsání bodů naskočí taky s malým zpožděním, ale zjistila jsem, že když zhlédnu reklamu, kliknu na křížek a jsem ve městě, tak nic, ale když (po pár vteřínách čekání v tom městě) kliknu znovu na kino a vrátím se do něj, tak mi skoro hned, taky během pár vteřin, naskočí ta zpráva o připsání kinobodů. A KB se připočtou. Tak se vždycky vracím do kina a zpráva i připsání zafunguje.

mousicka, pajaable a lacrima tohle ocenili.
  9. Johnny

Johnny Polobůh fóra

V kině začali promítat každý den je to super

10. Simík21

Simík21 Znalec fóra

juchůůůů taky mi zafungovalo xD díky díky ;)

mousicka, pajaable a lacrima tohle ocenili.
  11. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem, po obědě jsem si zajela do města , říkám si , kouknu jak je na tom paní Bunroe , zda také už
    obědvala nebo zda ji ještě scházejí hrnce a baterky a v tom vidím, že se v kině svítí.
    Říkám si, co tam asi promítač dělá . Dožvýkává řízek a počítá auta . Tak mu říkám :
    "Dojez si to v klidu , já ti ty auta spočítám "

Celý vděčný mi hned připsal 30 KB .
    Vzhledem k tomu , že mi v noci dal kolem 75 KB, děkuji , slibuji , že zase přijdu a odcházím spokojeně domů.

To je děs, odskočím si do kina a pneumatiky fuč.

12. samec

samec Magnát fóra

Ach jo----pořád nic!!!:cry:

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Takhle je to fajn , krásné odreagování , kino jede , teď sice po dvou bodech, ale i tak u mě velká spokojenost . ;)

Simík21, mousicka a lacrima tohle ocenili.
  14. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Zdravím,
    tak já teda dnes štěstí mít nebudu - kino mi nejde. Možná, že si musím koupit nějakou tu vstupenku..
    Ale jsem ráda, že aspoň tři dny šlo, bylo to docela hezké zpříjemnění celkové hry. :p

lacrima tohle ocenil(a).
  15. lacrima

lacrima Titán fóra

Tak hold mi to nedalo ... když jsem bez pneumatik , tak jsem si půjčila os souseda Babetu a peláším do města [​IMG]
    .... jsem si říkala "co kdyby, že ? ..." a oplatilo se mi to .
    Promítač mi vyplatil 35 KB a prý přijď zase zítra a něco mi přines dobrého , honí mě mlsná.

Stejně se chystám , že ráno budu dělat mufinky a když jsou ty narozeniny , tak proč ne , že ?

16. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

Lacrima,jsem tě viděla na té babetě odjíždět,já šla na představení po tobě a také jsem bodíky získala.:D

17. honzi

honzi Komisař fóra

A já jsem chytl promítače v takový náladě, že mi tam hodil dvoje auta a pak usnul... Když jsem ho probudil, řekl mi, že pro mě nic nemá a ať to zkusím později - zkouším a nic :D

18. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

Jupí jupí dnes od rána celkem 2 bodíků díky díky moc :)

mirae, Simík21 a lacrima tohle ocenili.
  19. lacrima

lacrima Titán fóra

Tož jsem se pokusila toho promítače ukecat. Hodila jsem po něm očko a říkám mu :
    "Hele, sklizeň mám až za čtvrt hodiny, tak mi něco ještě promítni."
    Dal mi tam auta , asi pod příslibem těch zítřejších mufinků a hnedle mám dalších 44 KB v kapsičce .
    Tak startuju a jedu to sklidit , ať mám v kapse i ty poslední baterie pro naše hvězdy.

Tygřice1970, Allarisse a mirae tohle ocenili.
  20. kikushha

kikushha Pisálek fóra

ahojte
    tak ja som ešte ani raz v kine nebol a ani sa tam zatiaľ vôbec nechystám :D:D
    radšej isť niekam do normálneho reálneho kina alebo v lete do amfiteátra keď vôbec niečo také ešte funguje xDxD
    ale za mojich študenských čias ešte také niečo premietalo xDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.