Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

sem to nějak popletla o_O sem to šla zkusit znovu a auta odklikla ... 15 kinobodů ... je možné v jednom dni tolik reklam? :) farmazázrak ... tak jsem zase koukla a to stejné a 5 kinobodů ... pak zase 3 body ... dva body a schluss :)
    no jsem v šoku ... není na farmě nějaká oslava, že se tak rozdává :)
    Ria30. děkuji :)

Naposledy upraveno: 29/1/15
  2. Zlatíčko56

Zlatíčko56 Zelenáč fóra

• Prosím, nevytváraj nám tu OT. Preštuduj a dodržuj pravidlá fóra, ďakujem
    Ahojky možná že píšu úplně někam jinam ale potřebuji pomoc kdo má maz byt ryby na splnění úkolu prosím pošlete nějaké předem moc a moc děkuji zlatičko56 :(

3. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Zlatíčko56, tu sa nachádzaš v diskusii o kine, takže tvoj príspevok je tu OT(off topic-mimo témy).
    Ryby posielať nejdú, ak ti chýbajú máš možnosť si ich na trhu kúpiť.
    Nabudúce, ak budeš potrebovať poradiť, pomôcť, máme tu sekcie ako Všeobecné dotazy alebo Nováčci.
    Peknú hru prajem

edit: tak to už neostáva len vyčkávať, či sa ponuka objaví, alebo si daj chlieviky na plochu a skús dochovať sám/a. Držím palce.
    No ak plníš úlohy v práve prebiehajúcej akcii(Farmárske narodeniny), tak tam máš tiež možnosť stornovať, a možno sa ti objaví po 2h.iné zvieratko.

Naposledy upraveno moderátorem: 29/1/15
    lacrima a mirae tohle ocenili.
  4. Zlatíčko56

Zlatíčko56 Zelenáč fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš.Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*
    Děkuji a omlouvám se ale na trhu nejsou :(

Naposledy upraveno moderátorem: 29/1/15
  5. myskacarodejka

myskacarodejka Rádoby autor

• Off topic, tvůj příspěvek nesouvisí s tématem vlákna. Pajda361
    Ryb i japonských kaprů je na trhu dost, stačí mít peníze;)A kino dnes nic.:oops:

6. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Tentokrák fakt zírám......kino po dlooooouhý pauze funguje....to je paráda

Bagíra77, mirae a lacrima tohle ocenili.
  7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Asi se štěstí už unavilo :D... a sedlo i na mne :p, po několika měsících dokonce tři reklamy na různé onlinovky, i body v pohodě přiletěly. A to i bez čištění počítače, takže v tom to určitě nebude. :)

Bagíra77, mirae a lacrima tohle ocenili.
  8. samec

samec Magnát fóra

To je něco--jak to RT naděluje všem stejným dílem--že? Někomu běží kino několikátý den a někomu sotva jeden aneb vůbec--tak to není ,že by neměli sponzory! Celou dobu jsme to tady četli, neb si sponzory vybrali několik šťastlivců na puštění kina? Kdo to tady vysvětlí?--Mne běželi tři hry předevčírem--totˇvše, tak to není nevyčištěným PC.

9. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Včera tady pár lidí psalo, že kino funguje, tak jsem do něj hned naklusala a nemohla jsem věřit svým očím, opravdu fungovalo a dokonce i bodíky připisovalo..:p
    Po třech reklamách už mi to nešlo a tak jsem to dnes ráno zkusila znova a ano, zase šlo! xD Vyplnila jsem dotazníček a 30Kb bylo doma :inlove:
    Jen tak dále!

lacrima, Bagíra77 a mirae tohle ocenili.
  10. davidson00

davidson00 Baron fóra

tak jsem také shlédla 1 reklamu, body se mi připsaly, tak se tam také podívejte, Alena

lacrima a Bagíra77 tohle ocenili.
  11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

no jo já mám snad vánoce 2x reklama 3x auta tj.5x15 kb jupí

lacrima a Bagíra77 tohle ocenili.
  12. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Zdravím,průběžně přes den jsem zkoušel zda se něco nepromítá-psalo se momentálně nic k dispozici,ovšem teď na večer mě kino obdarovalo 75KB-spokojenost,Přeji krásnou dobrou noc.;)

13. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím , odešla jsem z pole a říkám si, je tma, nikdo mě neuvidí , mohu jít do města klidně v holínkách .
    Tak tam vejdu , koukám , promítač tam sedí a znuděně zívá. Prý už chtěl jít domů . Tož mu říkám " pusť něco, ne "
    lezu tady po tmě , málem jsem spadla u tržnice do nějakého kanálu , tož aspoň něco malého , třeba reklamu dej, ne ?
    Něco bručel, že jsem byla včera , že už má sbaleno , ale nakonec to pustil.
    Tak jsem rychle, rychle odklikla pár aut , aby jsem nevyšla ze cviku , KB připsané a já jdu spokojeně do hajan.

Přeji dobrou noc a hezké sny.

Naposledy upraveno: 30/1/15
  14. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Hele, kino mi prostě nefunguje.Objeví se slibný bílý obdélník, info, že po skončení videa mám kliknout na X no a to je vše. Žádné video, nic. Většinou chvíli počkám, jako že bych to trefila kliknout po skončení, ale tak naslepo je to na nic. No a floreny potřebuju, jsem na nule.

15. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

zemekraska,kino funguje,len tam treba ísť v noci ako lacrima,alebo zavčas rána.

skalara.v a lacrima tohle ocenili.
  16. -pavoušek-

-pavoušek- Zelenáč fóra

Co mám dělat s těma náklaďákama,nic s tím nejde udělat?

17. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj -pavoušek-,
    také mi to ráno nefungovalo. Zkus zavřít okno (prohlížeče) a jdi na to znovu. U mě to zabralo.

lacrima tohle ocenil(a).
  18. Ivona101

Ivona101 Pisálek fóra

Zkoušela jsem snad všechno a nic.Co se dělá s těma autama?

19. davidson00

davidson00 Baron fóra

Ahoj, já to dělám takhle: dám start, po té kliknu na to první auto, to znamená že má náklad v pořádku a je hotovo,
    také jsem 1x obdržela 15 bodů, zkoušejte to

skalara.v a lacrima tohle ocenili.
  20. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

včera třikrát reklama a dnes jedny autíčka, kterým moc nerozumím, ale body mi to pokaždé dá

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.