Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj tak po dlouhé době mi běží kino jak po másle nahrála jsem si 93 kinobodů prima díky

2. ell1956

ell1956 Komisař fóra

To je paráda kino frčí......:)

3. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Kino frčelo fakt pěkně, ale teď opět klasika, černá obrazovka.:cry:

4. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

dotaz...v kterém roce to bylo, že kino frčelo...já znám jen černou obrazovku...asi nejsem vyvolená:eek::(

zvoneček tohle ocenil(a).
  5. Mája

Mája Zelenáč fóra

Před časem šlo kino pěkně, ale teď už se mi spustí jen jednou a potom černá obrazovka.

6. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Dnes jsem shlédnul pouze jeden film,pak už černá obrazovka,kinobody jsem neobdržel,vyzkouším to ještě odpoledne a budu držet palce aby kino šlo jako včera,mějte se,s pozdravem Richard.;)

7. pepicek2

pepicek2 Pisálek fóra

Promítač má zřejmě zase volno.

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

dnes jenom jedno kino alpy 15 bodů;)

Farmerama 95+ *** Bahamarama 213+
    farmařím od 5.10.2010

Naposledy upraveno: 20/12/14
  9. kemča1

kemča1 Pisálek fóra

Dnes všechno opět černé. Kino má asi opět dovolenou. :cry:

10. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky , u mě běží ledovce a už vím proč jsem nachlazená a proč pěstujeme anýz.
    Nachlazená jsem z toho, jak tam pořád venku v letním kině čumím , i když je tam tma a když tam tma není, tak čumím na ledovce.
    A anýz ? No přece horký anýzový čaj do termosky , Ať v tom letním kině mi není taková zima.

ezzra a nanyblacks tohle ocenili.
  11. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Alpy bych bral, ale u mě jen černo :-(

12. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

tak ja začínam mať dojem, že u mňa je letné kino priamo prepojené s tútorstvom, u oboch sa mi už dlho objavuje oznámenie, že momentálne to nejde, resp. onedlho to začne. Tak hádam to nebude trvať celý ďalší rok.....

13. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Včera kino šlo a to nám musí stačit. Další promítání bude za půl roku.

lacrima tohle ocenil(a).
  14. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

To včerejší fungující kino byla asi fatamorgána, protože dnes je tam opět to co vždy - tmao_O

Naposledy upraveno: 21/12/14
  15. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky hubabuba1968 ,no, teď tam mám také zhasnuto. Promítač šel asi domů nebo se odstěhoval do Humpolce .
    "Film nezemře, dokud bude v kinech tma."
    Samuel Goldwyn

nanyblacks a ezzra tohle ocenili.
  16. Lomnička

Lomnička Rádoby autor

U mě to samé - předevčírem kino šlo jedna báseň, vytřískala jsem to až do 2 kinobodů, získala jsem asi 3 floreny. A dnes opět nic. Tak alespoň vím, že CHYBA NENÍ U MĚ, že mám všechno vyčištěné, a to je dobrá informace.
    Dospěla jsem tak k utvrzení mého přesvědčení, že v této jde trvale (nejen u kina) o peníze a všechny záhady se dají vysvětlit snahou RT o naše ždímání. :)
    Farmu hraju od začátku, tedy asi 4 roky, a přesně při prvé podivnosti jsem do této hry přestala platit. Což bylo hned první rok, kdy při probíhajících dožínkách byly lidem již získané kaštany XXL odebrány a nahrazeny 2 kusy normálních kaštanů. Přičemž většina lidí do toho šla, protože ten kaštan XXL byl moc krásný. Takže neplatím. hraju pro potěšení, akce dělám, jen když je v odměnách něco, co mě zajímá. S tím, že nic není jisté a že mi může být kdykoli cokoli odebráno, účet zablokován... no a pak asi začnu chodit do hospody :)

elbedna a hubabuba1968 tohle ocenili.
  17. Johnny

Johnny Polobůh fóra

kino už zase nejde,asi mají vánoční prázdniny :(:(:(

Farmerama 95+ *** Bahamarama 213+
    farmařím od 5.10.2010

nanyblacks tohle ocenil(a).
  18. sksima

sksima Perspektivní autor

Tak ako som sa včera z kina tešila tak som dnes smutná. :( Včera išlo aj nová reklama tam bola ale dnes nič.

19. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Také jsem měla velikou radost, ale bohužel velice krátkou dobu. Kino má opět smuteční obrazovku.:cry:

20. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Ahoj,u mě také kino nejde,nedá se nic dělat,musíme si počkat až bude v provozu,ale jak si já pamatuji kino nikdy moc dlouho neběželo,je to jediný způsob jak získat floreny zdarma,měl bych návrh pro RT jako kompenzaci by mohli každému hráči věnovat strom Florenovník,myslím že by o moc nepřišli a nemuseli by shánět reklamy,všichni by si přišli na své,s pozdravem Richard.

Naposledy upraveno: 22/12/14
    BoXeRkA69 a -Pietro1976- tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.