Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sksima

sksima Perspektivní autor

Ahojte. Tak dnes sa mi konečne spustilo kino aj keď som najprv nechápala čo tam je potom som niekde poklikala a bolo to. Hoci to šlo len 2x aj tak mám floréník. :)

Ria30. tohle ocenil(a).
  2. Jurisa

Jurisa Pisálek fóra

zázrak, vonku poľadovica a letné kino funguje, získala som dokopy 3 floréniky, skúšajte tiež, milí farmári, držím palčeky :D

Ria30. tohle ocenil(a).
  3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak konečně zase jednou kino alpy :)

Ria30. tohle ocenil(a).
  4. Silwin

Silwin Rádoby autor

Tak mně teď v kině naběhl úkol s rámováním aut. :music:

sksima tohle ocenil(a).
  5. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Konečně se mi spustil film - Alpy. Další (asi po hodině) se mi nepodařil spustit. Tak se asi florenů jen tak nedočkám. :cry: Všem ostatním, přeji větší štěstí.

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

o_O óooo, dnes napodesáté... konečně není kolečko a černá obrazovka... ale Tyroly. Ale příště už tolikrát v průběhu dne klikat nebudu :p

7. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Já jsem si dnes jednou zalyžovala i když to v reálu vůbec neumím a anketa.Ta už mě dost nebaví,ale je za ní hodně bodů.Jinak kolečko,zásek a černo.
    Chce to hodně trpělivosti a zkoušet a zkoušet.No někdy je to o nervy.

8. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Já jedu farmu přes Mozilu, a kino stále nic. Zkouším každý den několikrát, když už vám to nškteým funguje. Ale pořád stejné: Nejdřív "čekej prosím" a pak jen černo. Že by to byla reklama na černochy v tunelu? A kinobody žádné.

k.vitek, tomokoco a skalara.v tohle ocenili.
  9. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

No dneska to zkoušejte, něco padááá :D málo, padáá...)

10. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Když už se v kině reklamy objeví, tak většinou jsou 2 a pak je černo. Dnes se objevila jen jedna reklama na hory, ale i ta potěšila a 15 bodů to hodilo ;).

evca190 tohle ocenil(a).
  11. fialka40

fialka40 Pilný autor

Ahojte.
    Po dlhej dobe mi išlo kino aj včera i dnes a mala som tam úlohu s rámovaním áut (ako to tu už trefne nazval(-a?) Silwin). A fungovalo mi to tak, že 2-3 razy po sebe sa video v pohode spustilo, odklikala som podľa postupu čo som mala a pripísalo kinobody. Potom sa mi objavil text, že už nie je pre mňa ďalšie video. Ale nevzdala som to a o niekoľko sekúnd som sa do kina vrátila a čuduj sa svete, zase sa to rozbehlo na 2-3 razy po sebe a potom znovu vypísalo text, že už pre mňa nie je ďalšie video. Spravilo mi to takto niekoľko krát, ale nakoniec som týmto spôsobom nahrala 4 florény za jeden deň, čiže 8 florénov za dva dni. Takže odporúčam - nevzdávať sa a vytrvať :).

12. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

mna v kine rozculuje tento text -

Pozri si video až do konca a potom klikni na tlačidlo (X), ktoré sa nachádza vpravo hore. Následne získaš svoju odmenu.
    malo by tam byt napisane- pozri si video a MOZNO ti bude pripisana odmena :D
    v poslednej dobe pusta video,ale body nepripisuje :cry:

kometak96 a babioli tohle ocenili.
  13. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak já dneska jedna anketa-co mě už fakt nebaví,ale co bodů za ní je hodně a jedna s nějakým jídlem celého světa.
    alexandrakerulova-občas musím posuvníkem a vpravo dole je většinou křížek nebo zelené okénko,které se musí odkliknout.Ten velký zelený kříž nahoře kino zavírá a někdy se tím nepotvrdí shlédnutí videa.Tak raději než ho zavřeš se ujisti,jestli tam není ještě něco na potvrzení.Mě to funguje bez problémů a body jsou vždy připsány.

14. devon80

devon80 Zelenáč fóra

toto mám napsáno já : Zhlédni celé video, poté klikni na (X) vpravo nahoře a získej svoji odměnu.
    a už delší dobu nemůžu žádné video spustit :( jen černá obrazovka

15. MetjůTaj

MetjůTaj Rádoby autor

asi od 20 listopadu mám z kina 12FL

16. drevenakova

drevenakova Perspektivní autor

Jak si může RT myslet, že mají všichni stejné podmínky ke hře? / Bodík v dotazníku / Když někomu kino jde a někomu nejde, tak to rozhodně stejné podmínky nejsou , tak proč ten dotaz ??

17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Všem kino jde, alespoň sem tam, já mám pořád tmuo_O.

katkap95 tohle ocenil(a).
  18. ferinko

ferinko Zelenáč fóra

ešte pred spustením samotnej farmeramy mi každý den dookola púšťaju reklamu na dorneo a ked potom kliknem na kino,tak pre mna nemajuá bohužial ziadné video.V kine som nemal video už pol roka,nech klikam v ktorejkolvek dennej,či nočnej dobe.Sluby sa slubuju a blazni sa raduju.HURA

19. samec

samec Magnát fóra

dnes byla zarámovaná auta ráno--ale kinobod žádný---ať si RT vše zpapá sama--a pouští si videa pro své potěšení......

20. drevenakova

drevenakova Perspektivní autor

Zemanka01 - odpovídám na tomto vláknu, abych nebyla na kalendáři off topic .Božka Němcová napsala o babičce - "šťastná to žena !" A já to píšu o tobě, kino mi zahrálo od léta asi tak 3x /dotazník/ a to tam chodím několikrát denně.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.