Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Teraz som získala 2 florény v kine, neboli to filmy, nepochopila som síce o čo ide, bezhlavo som to tam poklikala a bodíky pridalo, takže fajn:D

bebga a mousicka tohle ocenili.
  2. bebga

bebga Rádoby autor

nemohu skoro uvěřit, 2x reklama na Tyrolsko, hned po tom anketa a znova reklama !!! to je 75 kinobodů ! čím jen jsem si to zasloužila? po tak dlouhé době zase něco ... :)

k.vitek a mousicka tohle ocenili.
  3. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Ahoj, tak já jsem po 3 dny testovala kino poprvé mě to pustilo 4x za sebou, podruhé 3x a potřetí což je dnes 2x... No celkem mě to překvapilo... Na to, že dlouuuuhou dobu nešlo... :) A to v různé době...

Naposledy upraveno: 24/11/14
    mousicka tohle ocenil(a).
  4. erbana

erbana Zelenáč fóra

já Tyrolsko shlédla dnes už třikrát. Nepřibyl ani jeden kinobodík.

5. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Lyžovala jsem dnes 3 x - 3 x 15 kino bodů

6. Cainy

Cainy Pisálek fóra

Tak já dneska 3 lyžovala a poté se spustila anketa. Dneska velká spokojenost :)

7. -Ivanička-

-Ivanička- Rádoby autor

Asi zase dostanu "černý puntík" za pravdu, když napíší, že jako vždy kino nejede a nejede.....

8. pusinka2011

pusinka2011 Rádoby autor

Po dlouhé době jsem si konečně v kině vrzla))) Třikrát ledovce, body připsány, kdyby to tak bylo každý den, tak jsem spokojená.

9. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak kino mi ke konci minulého týdne a včera pouštělo reklamy a dnes vyskočila anketa :). Vždy byly připsány body bez problému, takže spokojenost ;).

evca190 a danda-vnovis tohle ocenili.
  10. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, taky sem zkoušela funkčnost reklam a všechno připsáno bez problémů. Reklamy jsou plně funkční, přesně jak zde uvádíte.
    Příjemnou hru danda

kometak96 tohle ocenil(a).
  11. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Tak jsem honem běžela do kina a nic... pořád stejné, reklama žádná a po hlášce "čekej prosím"černá obrazovka.

12. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

U mně taky v kině jen černo. Setrvalý stav už dlóóóóóóuho, fňuk.

13. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

3x reklama na Alpy - bodíky připsány - ještě párkrát a já se tam snad pojedu podívat osobně. xD

tomokoco tohle ocenil(a).
  14. Dudunka

Dudunka Zelenáč fóra

Ahoj souhlasím s Tebou jsem si jistá že ti IT programátoři se snaží nám to znepříjemnit,ono to jde i bez toho jejich kina.

15. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Reklama se mi neotevře v Chromu (zůstane černá obrazovka), v Mozile ano - tedy pokud je.

16. -Ivanička-

-Ivanička- Rádoby autor

• Opätovné porušenie VOP!
    zizala42- Tak to máš fajn, že ti to jde. Mě na žádném prohlížeči !! Zatočí se bílé kolečko v černém obdélníčku a nic se neděje třeba půl hodiny. Když to zkusím znovu, tak stará, známá hláška, že momentálně.........atd, přitom se před již řadou dnů psalo, že je to opraveno. Když se mi objevila anketa u vnučky, tak jsem jim tam napsala, že hru nedoporučuji, že nejsou pro všechny hráče stejné podmínky.(kolonka, kterou chtěli vyplnit) Ale myslím, že i anketa je na houby, protože ji určitě nikdo z RT nečte.

drevenakova tohle ocenil(a).
  17. Johnny

Johnny Polobůh fóra

kino zase dlouho nic :(:(:(

18. evca190

evca190 Vážený autor

Právě jsem 3x lyžovala ;) Body v pořádku připsány :)

Lyzarka, Ria30. a kometak96 tohle ocenili.
  19. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ach jo... kdesi v úterý se mi 3x zobrazilo Tyrolsko a klikla jsem na vnitřní křížek a body se mi postupně připsaly... ale od té doby zase nic. Točící se kolečko a tma... kde je potíž? Vždyť píšete, že u Vás se reklamy promítají...

Lyzarka tohle ocenil(a).
  20. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Já koukám stále jen na černou obrazovku, nebo na nápis Žádné video není bohužel momentálně k dispozici. Zkus to prosím později. o_O

katkap95 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.