Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak dnes mi černou obrazovku vystřídal Dotazník (mám dojem, že už potřetí, za tu dobu, co je v Kině), a pak jsem ještě po 10 minutách narazila na Reklamu z Tyrol... takže 2 FL doma ;) a to po hódně dlouhé době 8) ...a už je zase černá obrazovka

evca190 a Lyzarka tohle ocenili.
  2. evca190

evca190 Vážený autor

Právě jsem zhlédla v kině reklamu na Tyroly ;) 15 kinobodů připsáno ;)

Edit: tak reklamu se mi podařilo spustit 3x po sobě :music: Za každou připsáno 15 bodů ;)

Naposledy upraveno: 15/11/14
    kometak96 tohle ocenil(a).
  3. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

Taky tak, stihla jsem to dvakrát.....už si voskuju lyže :)

švestinka tohle ocenil(a).
  4. magdakralova

magdakralova Zelenáč fóra

Pár dnů mi teď kino taky funguje, tak doufám, že už to takto vydrží. Držím nám všem palce.

5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

:( a dnes už zase černá obrazovka anebo Žádné video...

EDIT: :mad: já mám fakt jen černou obrazovku... napřed Čekej, a pak ztmavne a šlus... Chjo

Naposledy upraveno: 16/11/14
  6. MetjůTaj

MetjůTaj Rádoby autor

ráno mě to fungovalo získal jsem 3 FL a pak to nejelo

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes mi fungovalo kino 3 x

Farmeráma 94 - Bahamaráma 208
    listopad 2010

8. Čonkin

Čonkin Rádoby autor

a nemaš nahodou zapnutý AD block na farmě ???? pak ti to nikdy neukaže žadnou reklamu ..... Ivan

9. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Čonkin napsal: a nemaš nahodou zapnutý AD block na farmě ???? pak ti to nikdy neukaže žadnou reklamu ..... Ivan

Prosím - kde je "čudlík" na ten AD block? Sice myslím že ho zapnutý nemám, protože v hluboké minulosti mi kino šlo, ale chtěla bych to prověřit.

10. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, ADblock je rozšíření prohlížeče a najít ho lze v rozšířeních (extensions prohlížeče). Tam se provádí i jeho deaktivace.
    Příjemnou hru danda

11. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Dneska 3x alpy - odměna 3x připsána

12. švestinka

švestinka Velmistr fóra

danda-vnovis - děkuju za vysvětlení

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  13. nevrona

nevrona Rádoby autor

Jen tiše závidím těm co jim kino funguje u mne stále tma, adblock vypnutý,může mi ještě něco blokovat reklamu?

14. k.vitek

k.vitek Titán fóra

švestinka - taky děkuju danda-vnovis za vysvětlivku... jen si s tím neumím poradit xD Fíha, já su analfabet... no asi to do tohoto vlákna nepatří... zkusím Začátečnické otázky :p

EDIT:
    Děkuji za pochopení!
    Když jdu tou cestou, cos popsal/a, ve Správci doplňků Adblock nevidím... z toho mi plyne, že nemám co odebrat... a mělo by mi Kino fungovat... Což se daří tak na 5 % Chjo. "Miluju" černou obrazovku :(

Naposledy upraveno: 17/11/14
  15. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím dám sem takový rychlý návod pro Mozillu a chrome, což jsou asi nejpoužívanější prohlížeče

Pro kompletní vypnutí tak vždycky můžete navštívit stránku rozšíření. Google Chrome: ikonka 3 vodorovných čar - Nástroje - Rozšíření - AdBlock (lze buď smazat nebo deaktivovat). Firefox: Nástroje - Správce doplňků - Adblock (lze zakázat nebo odebrat). U nastavení Internet Exploreru je ovládací ikona primárně ve spodní liště prohlížeče.

Příjemnou hru
    danda
    PS: nebudu to brát zde jako offtopic, jelikož to s kinem velmi úzce souvisí - aktivní AdBlock neumožňuje prvek kino používat.

terkacheerka a švestinka tohle ocenili.
  16. evicka79

evicka79 Zelenáč fóra

Ahojte,ještě že jsem se sem koukla a deaktivovala ADblock a zázrak,video funguje!!!!!!!

17. necek

necek Pisálek fóra

Tak jsem vyplnila po několikáté celou anketu, vždy tam bylo vyplněno 100 procent a poděkování. Nikdy jsem ale žádné kino body nedostala.

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nevím jak jinde ale já mám jen tmu:cry:

19. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

moje letné kino je už pár týždňov zazimované a nemá ponuky, aj keď doň vždy s nádejou nakúkam

20. Googleen

Googleen Pisálek fóra

Tak dnes se mi poprve podarilo shlednout kino:) jsem moc rada!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.