Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Ivanička-

-Ivanička- Rádoby autor

• Porušení VOP
    Vyřešeného není nic. Když jdu třeba sklidit k vnoučatům, tak někde kino občas funguje a jinde né. A u mě už nefunguje řadu měsíců. Takže hlavně už nepsat příspěvky, že je kino funkční, ale není nic k promítání, protože není český sponzor, který by reklamu vyrobil. .
    Česká reklama z Tyrol, je vyrobená, ale nemá ji každý. Takže funkčnost kina je nulová.....:mad:>:(

Naposledy upraveno: 11/11/14
  2. perutyn1

perutyn1 Pisálek fóra

Niekto má reklamu, niekto čiernu obrazovku a ja už hóóóódne dlho v akomkoľvek čase : Sorry, but we have no available offers for you at the moment. Please try again later. Prípadne slovenský preklad ...

3. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dnes jsem jako vždy zašel do kina a vyskočila anketa. Ta mě potěšila, vyplnil jsem a myslel jsem, že to je pro dnešek vše... Potom jsem zašel znovu do kina a vyskočilo video, to už jsem nečekal a hodně mě po potěšilo ;). U ankety i videa přičteny body v pohodě :).

evca190 tohle ocenil(a).
  4. evca190

evca190 Vážený autor

Na radu komeťáka jsem skočila do kina a taky mi pustili tu sněžnou reklamu ;) 15 bodů je doma ;) Díky za info ;)

kometak96 tohle ocenil(a).
  5. Dfder

Dfder Zelenáč fóra

Chtěl jsem Vás napodobit, také jsem shlédl - černou obrazovku, ta je bohužel za 0 bodů.

6. Eleonor2014

Eleonor2014 Rádoby autor

Tak já taky shlédla reklamu a to dokonce 2x (ne dnes),ale body se mě nepřipsali ani jednou.Měla jsem i anketu a za tu jsem body dostala.

7. anvan

anvan Dozorce fóra

Taky se mi dnes ukázalo video - po delším čase. Ale aby se body připsaly, je nutné ještě po skončení videa na obrazovce odkliknout křížek, co tam po reklamě zůstane (vlastně reklamu zavřít). Teprve pak se vám ukáže na obrazovce ta divná věta, že děkují za shlédnutí videa, a teprve potom se uzavírá celé okno křížkem. Pak se body přičtou.

8. Eleonor2014

Eleonor2014 Rádoby autor

Aha tak to jsem nevěděla,já myslela,že stačí jen ten křížek v pravo jak tam píšou.No jo,tak hold smůla.

9. devon80

devon80 Zelenáč fóra

mi se nezobrazuje ani anketa ani videa :(

10. mousicka

mousicka Guest

Ahojte, práve sa mi podarilo pozrieť 4 videá a nejaká anketa. Body pripísané hneď. Tak šup šup, možno budete mať šťastie aj vy :)

Vďaka Julinka :) Mne dnes išlo cca po 2 týždňoch,takže tiež žiadna sláva :D

Naposledy upraveno moderátorem: 13/11/14
    Ria30. a Julinka11 tohle ocenili.
  11. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Ahoj mousicko...:)
    gratuluji ji...já stále černo a pak slogan: "Momentálně není žádné video k dispozici.."....:D
    Jak říkám, můj účet je asi zakletý, žádné kino...asi je u nás na severu větší zima..:D a nebo je to tím, že letní kino už ukončilo provoz a stěhuje se na jih do teplých krajin, kde se nenosí zimní bundy a teplá obuv, kde není potřeba na zahřátí při sledování kina grogu či svařeného vína...:D...

mousicka tohle ocenil(a).
  12. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Tak já jsem teďka shlédla tři reklamy o lyžování hned za sebou, zkuste to taky :)

mousicka tohle ocenil(a).
  13. zmel

zmel Pilný autor

takto presne je to aj u mna. Kino stale nejde a nejde, ani ziadna anketa ako pisala mousicka.

.roksy. - skusila som, ale stale ta ista veta

14. samec

samec Magnát fóra

Trapné kino je třeba vyhodit z města---dělají si z nás akorát srandu a jako ovce čekáme na tmu\\\prý už opravenou\\\\--a že kino je letní a odešlo díky zimě na odpočinek? Jak tady někdo píše,tak podle toho je tady zimní období i v létě;)

15. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Nechápu, proč nelze kino opravit všem. Bylo to sice nahlášeno, ale nic se neděje. Mohl by nás někdo informovat, jestli se tím někdo z RT zabýva?

16. jižibaba

jižibaba Pisálek fóra

Jo, taky mám temno, jak od Jiráska.:(

17. muri1970

muri1970 Pisálek fóra

Dobrý den. Již po druhé dávám tento dotaz.
    Kliknu na otevření kina, ukáže se mi černá obrazovka... uprostřed začne jako najíždět film a nic. Prostě černo. Mohu dostat vysvětlení? Muri

18. samec

samec Magnát fóra

Zdravím---dnes najednou třikrát Alpy---ale zas temno na toxD

19. mousicka

mousicka Guest

Ahojte.
    Čierna obrazovka je hlásená ako chyba. U niektorých sa aj napriek tomu podarí pozrieť video, ale body nepripíše, skúste sa pozrieť sem, kolega pekne popísal postup ako na to. Snáď vám to pomôže,peknú hru.

20. gazela52

gazela52 Aktivní autor

My víme, že černá obrazovka je chyba. Zajímalo by mne, jestli s tím bude RT něco dělat. Možná by se to mělo nahlásit znova,nebo urgovat, že nedošlo k nápravě.

Laca-25 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.