Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak si stačilo postěžovat a už jsem tam měla satelitní snímky :) 1*15 KB, díky za ně, jen kdyby to vydrželo.

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dnes v kině: Najdi správnou orientaci. Míněno stranovou, ne sexuální (všichni jsou chlapečci).;)

3. blondmary

blondmary Magnát fóra

No zorientovala som maličkého na správnu stranu a šťuchol mi za to 15 kb do vrecka :)

4. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Satelit právě přeletěl přes střední moravu a nadělil mi 1x15KB :)

5. lacrima

lacrima Titán fóra

Právě prověřena orientace chlapečků xD za 45 KB [​IMG]

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Asi jsem našel správné orientace, tak jsem dostal 60 KB :D.

7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Na mne už zbylo jen posledních 15 KB, ale dobré jsou ;)

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

dnes 50 Kb ;)

9. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Kino u mě celkem maká, každý den něco hodí, někdy šmejráček satelit a pak zkouška jestli poznám pravou stranu od levý strany, ale dobrý :)

10. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Už druhý den hledám správnou orientaci ;). Samozřejmě ne tu svoji v tom mám jasno.:p

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem se dnes měla možnost konečně správně orientovat za 45 KB a ne jako
    včera, kdy to bylo jen jednou a za 2 KB.
    xDxD:p

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

dneska jsem se orientoval ale 4*:music:

13. lacrima

lacrima Titán fóra

Levá, pravá, přední , zadní ...
    Orientace hotová, chlapečci prověřeni , tentokrát za 50KB

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Máte v kině nějakou protekci. Mě vždycky vyhodí po prvním promítání, jen asi 2x jsem si vyškemrala repete :). Tedy, jsem vděčná i za těch 15KB/den, nemyslím to jako stížnost - to jen závidím :p

15. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Já na kino docela zapomněla,jsem si říkala,je akce ,promítat se nebude a jen tak náhodou jsem koukla a hned to bylo za 60.Dobrý.:)

16. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Můžu se zeptat, jak to děláte, že máte vyšší částku než 15 KB? Tedy, kino vám dá opakovaně nějaký "film", nebo to získáte naráz? Mně se ještě nikdy nestalo, že by mě nechalo kino plnit víc než jeden úkol za 15KB a pouze asi 2x se mi to povedlo dvakrát v jednom dni, tak se ptám proto, jestli má cenu to zkoušet stále dokola (zatím u mě po týdnech skutečně žádný efekt), nebo jestli to má nějaké jiné zákonitosti? I několik dní za sebou kino nemá co vysílat.

17. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

Sovinka, ano, hráči více vyplňují antety, čučí na videa,...Tak získají více KB.
    Někdy to prostě jde, asi jen máme pech. Dříve toho bylo i více.

18. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Zdravím všechny kinaře :)) U mně dnes po pár dnech "Žádného videa" konečně "Orientace", za 50 kinobodů celkem. Díky moc !!!

Sovinka: ono to tak prostě je- je to asi jeden z náhodných prvků. Např. tady čtu že kino v ten den jede - tak běžím, a u mně nejede. Zkouším několoikrát za den, a nejede. Zkouším další dny, opakovaně, a když konečně dostanu film tak jen jednou za 15 KB, a pak třeba zas pár dní nic.. někdy dokonce pár týdnů i měsíců nic.....a proto mám takovou radost když mi to dá jako dnes 3 x film po 15 KB a ten poslední za 5 KB. (potom už dál nezkouším, v minulosti se to snižovalo na 3 Kb a ev. ještě 2 Kb - ale pak tu někdo psal že je možné že si tím odčerpáš příděl filmů které bys následující den mohla zkouknout za plný počet.... Je to samozřejmě jen domněnka....

lacrima tohle ocenil(a).
  19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Před chvílí zase orientace , žádní chlapečci, ale důchodci...dobrých 45KB.
    xDxD A další, takže za 60 KB. Jen tak dál....

lacrima, kiki2305 a kometak96 tohle ocenili.
  20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Ahojte,
    žiadnu Anketu som na Slovensku ešte nezažila, v tejto hre:music:, a možno by som aj rada8), ale už viackrát sa mi zadarilo spustiť reklamu (nejakých číňanov) na Androide, keď normálne na PC mi nešla, kto máte možnosť vyskúšajte [​IMG].

lacrima a kometak96 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.