Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lacrima

lacrima Titán fóra

V noci satelitní mapa za 45 KB , nyní (prozatím) za 15KB .
    Promítač pak odešel domů, prý má přijít dnes brzo na oběd a mám přijít později.
    Tak jdu také něco uvařit, pak skočím na hřbitov a po cestě se stavím v kině.;)

kometak96, skalara.v a satelit tohle ocenili.
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj martas1991,
    pokud mladej do PC nainstaloval ad-block nebo nějakou jinou ochranu proti příjmu reklam, tak bohužel, kino prostě nepojede. Bude nejlepší se obrátit přímo na něj a požádat ho, aby to odinstaloval.

3. janja02

janja02 Zelenáč fóra

Ahoj pajda,díky za radu-uvidíme:):p

4. karbar

karbar Vévoda fóra

Syn mi to také v PC udělal.Nakonec se mi podařilo to odblokovat alespon pro tuto farmu.

5. martas1991

martas1991 Perspektivní autor

Tak mladej odinstaloval a kino je funkčníxD,už můžu zase sbírat kinobodíky:p Díky za radu!

6. lacrima

lacrima Titán fóra

Přemluvila jsem promítače, aby mi pustil alespoň satelitní snímky .
    Něco si sice mumlal pod vousy, že už chtěl jít spát, ale nakonec mi to spustil a 45KB je doma.
    Přeji dobrou noc.

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ted jsem hádal kočárky 3 floreny doma :p

8. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

U mě se asi týden střídají kočárky a satelitní snímky - někdy i 3x za sebou ,občas je jeden den pauza. :)

lacrima a evainfo tohle ocenili.
  9. elen22*

elen22* Perspektivní autor

mne kino ide ibaže s prestávkami. Tak sa tam chodím pozerať asi každú druhú hodinu a funguje to. Nemôže fungovať stále, že? Ale v dvoch či troch hodinových intervaloch. Ale aspoň že funguje. Stále lepšie ako nič. Len takto ma to nutí byť častejšie za deň na farme. Inak som chodila len ráno a večer.

10. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Ahojky. Dnes 3x15 KB za satelit :p

evainfo a lacrima tohle ocenili.
  11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes kino nic ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  12. lacrima

lacrima Titán fóra

Venku je krásně , maminky vyrazily s kočárky ven , [​IMG] připsáno 45 KB.

evainfo, kometak96 a Janké861 tohle ocenili.
  13. švestinka

švestinka Velmistr fóra

U mně zatím dnes nic.

evainfo tohle ocenil(a).
  14. babina51

babina51 Veterán fóra

Zatím 2X-15 bodíků.
    FA98,BAHA300
    K,M,P,SPA5,,,,ALCH3

15. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

U mňa dnes pekných 60 KB ;)

16. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Mě teda kino některý den jde , pak zase 14dní nic a vím, že nic neměním.....

Zatím se mi z něj nejvíc podařilo dostat asi 35...jinak spíš jen 20 a konec.

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný den :) .. do kina chodím se zvířátky pravidelně každý den, ale v různou denní dobu. Není vždy možnost si ho v klidu odklikat, nebo se k němu dostat a někdy dá jen jednou 15 KB a někdy vícekrát. No musím pochválit promítače, protože dodržuje pracovní rozpis a je v kině poslední dobou každý den :D. Dnes jsem na satelitních snímcích poprvé udělala 100% xD ... nevím proč, ale jsem si na určitých snímcích (kde byla zeleň) představovala něčí chatu a podle 60-ti % tam nikdo nebydlí o_O .... no dnes se taky tady chválím ... heč :p

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jééé, v kině jsou paňďuláci, ty jsou ale krásní, hned se jde do kina s radostí, po těch satelitech je to pěkná změna xD

evainfo, lacrima a Janké861 tohle ocenili.
  19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já tam už několikátý den nemám nic o_O

lacrima, zelenamys a evainfo tohle ocenili.
  20. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Taky jsem pár dní měla NIC, a dnes konečně něco - postavy a k nim přiřadit ikony - to jsem tu ještě neviděla, ale dalo to jen 5 kinobodů, a další není. Tak zkusím později.

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.