Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

rosnička007 ta anketa má několik stran a musíš ji vyplnit celou - a teprve až ji dokončíš a uzavřeš, můžeš zavřít kino. Body se připíšou, vím to z vlastní zkušenosti, už jsem to vyplňovala třikrát a kinobody to dalo, i když jsem RT nijak zvlášť nechválila ;)

evca190 a Ria30. tohle ocenili.
  2. Tabita56

Tabita56 Rádoby autor

Kino stále oznamuje, že nič nie je k dispozícii. A ani žiadna anketa tam nie je.

3. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Dneska jsem měla v kině anketu, kterou jsem vyplnila kinobody připsány a dvě videa. body taky v pohodě připsány

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Také mi vyskočila anketa. Také jsem si s gustem smlsla. :D

5. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahoj, funguje mi kino a připsalo 15 bodů. :D

6. Pavca42

Pavca42 Perspektivní autor

Mě naskočí černé okno a napíše se ,, čekej prosím ,, a konec :(

7. Martina12345

Martina12345 Pisálek fóra

Dvakrát jsem byla v kině a nic jsem nedostala.

8. bobina07

bobina07 Pisálek fóra

Ahoj, tak mě kino naskočí a dokonce to vypadá, že by promítalo, ale pak mám pouze černou obrazovku, takže zase nic...a to trvá již hodně dlouho. Co s tím ?

9. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

bobina07 a co se takhle podívat do Technické sekce, do vlákna Aktuální chyby ve hře?

10. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak ten problém s tou černou obrazovkou po otevření kina se zdá být vyřešen, protože jsem teď otevřel kino a pohodě jsem sledoval reklamy za body :). Přesněji řečeno 2 :D.

evca190 tohle ocenil(a).
  11. evca190

evca190 Vážený autor

Právě jsem to zkusila a u mě teda problém vyřešen není :music: Pořád "běží" reklama na černočernou tmu :p

kometak96 a Iwuska tohle ocenili.
  12. haloween

haloween Pisálek fóra

Tak konečně po půl roce anketa... A pak zase pořád tma ...načítání...tma.....a tma....

13. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Ani u mne problém vyřešen není

14. bebga

bebga Rádoby autor

Za poslední dva dny jsem získala asi 3FL, kino někdy šlo někdy ne, vždy reklama na Tyrolsko - krásné, i když nemusím sníh :) Taky jsem měla dotazník, dala jsem si na odpovědích záležet. Včera večer nešlo kino, ale jak jsem před půlnocí sklízela karafiáty, opět Tyrolsko, ráno opět nic. Hezký den všem a hlavně - kéž by kino fungovalo jako kdysi dávno, do hry jsem vložila pouze 50Kč (abych se mohla stát marmeládnicí) každý floren se tedy hodí :)

15. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Shlédla jsem reklamu na Tyrolsko, ale body se mi nepřipsaly!

16. lumat85

lumat85 Osvícený autor

I já dnes měla reklamu -bacha na malý křížek v reklamě, bez něj se body nepřičtou
    No dál už jen černočerná tma

17. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Přeji hezký den,
    sem tam kliknu na kino, když si vzpomenu... Někdy je hláška, že není momentálně nic, někdy je černý obdelník a někdy se reklama spustí. Kino body si nechávám, neměním je na floreny. Nemáte někdo zkušenosti, zda je omezený počet kino bodů? Nerada bych, aby se mi stalo, že shlédnu reklamu a KB se nepřičtou, jelikož jsem dosáhla nějakého počtu v inventáři. Nemám jich zatím tolik, ale chtěla bych je mít v záloze, jak se říká na horší časy.
    Jinak jsem už zvykla, že kino spíš nejde, než jde. Nejsme perspektivní lokace pro příjem reklam a i když se reporty posílají, nic se nemění. Zvykla jsem si na to, že něco nejde a má jít a nedělám si z toho špatný den. Stále je to hra, která má víc much, než chlév v létě a vše dát do pořádku při tak obšírném provozu, je už asi nemožné.

18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes reklama a body jupí ;):);)

Farmerama 94 - Bahamarama 207
    listopad 2010

19. zuzánek10

zuzánek10 Zelenáč fóra

Tak to máš skvělý, já jen černou obrazovku.

20. Pavca42

Pavca42 Perspektivní autor

Hmm není vyřešen je tam stále :(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.