Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) neužívá si on to volno nějak často? to vánoce, to velikonoce, to špatné počasí, to pěkné počasí, to došly filmy, to se mu nechce - lempl je to ... xD

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A vy si myslíte, že bude makat ? Teď , před prodejem? Pchá...nemakal za "soudruha němce", nebude
    makat ani za "soudruha číňana" . Takové lenory nepředěláš....
    xDxD

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já se naopak těším, propagace čínských výrobků v naší republice má nezastupitelnou hodnotu a tu lze uskutečňovat právě přes naše letní kino. To bude srandy v českých luzích a hájích! A nebude problém vyměnit stávajícího promítače za čínského, ne?

petaM2001, Kuca16 a pajaable tohle ocenili.
  4. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

u mě v kině stále nic

petaM2001 tohle ocenil(a).
  5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak jsem myslel že by něco káplo ale zasé nic:oops:

6. samec

samec Magnát fóra

Ahoj kaolín11---je středa a kino má pořád prodlouženej víkend? Tady ho má většinou půl roku ,než dá zas kousíček něčehoxD:D

kaolín11 tohle ocenil(a).
  7. eli2006

eli2006 Vážený autor

A to jsem myslela,že bude promítat nepřetržitě,když je na návštěvě tak vzácná návštěva.A ono houby z octem.

Janké861 tohle ocenil(a).
  8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kino stále nepromítá :(:(:(

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Akce na poloviční pomocníky dávno proběhla a OaD pomalu končí, tak už by zase mohli propustit promítače na svobodu!o_O:p

Hagerr a kometak96 tohle ocenili.
  10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

kino nepromítá,už je to nějak dlouho :(:(:(

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No, ale ukažte mi troubu, který by inzeroval u firmy, co mění majitele..... leda tak vypichovat očička nebo škrtat lidi.

12. katkager72990

katkager72990 Zelenáč fóra

Nechapem funkciu kina. Vzdy ked sa pozeram (a to sa pozeram hodne casto) tak nepremieta. Za cele obdobie hry som ziskala dokopy asi 5 florenov a to som level 90

anajavonuj tohle ocenil(a).
  13. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Stále - čekejte prosím.....
    tak čekám a čekám a nic :cry:

kometak96 a skalara.v tohle ocenili.
  14. denny1985

denny1985 Rádoby autor

Je to pravda videa už v kině nebyla hodně dlouho pomalu přemýšlím jestli to kino nechtějí zrušit.Já si myslím že už možná videa ani nebudou.Protože tak se dali získat floreny zadarmo.A to se určitě soudruhům z Činy nelíbilo. Určitě budou spis proto aby si je lidi kupovali .Aby s toho měla jejich firma prachy. A pokud nějaké videa budou tak myslím že budou opravdu jen jednou za čas. To je můj názor.

Hagerr a kometak96 tohle ocenili.
  15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kino pořád nic :(:(:(

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

V bance [​IMG] je tam nějakej dotazník za 4 FL,ale nepodařilo se mně jej ošálit.Třeba bude někdo úspěšnější!:)

17. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kino zase nic.

18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

kino nic a ten dotazník ten už jsem dělal několikrát i u jiné hry a nikdy odměna nebyla :wuerg:
    to samé jen v bleděmodré:oops:

Naposledy upraveno: 3/4/16
  19. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Premietač je tu, hybajte do kina, zobrala som 65 bodov a idem ja von :p.

skalara.v a vilm4 tohle ocenili.
  20. satelit

satelit Hvězda fóra

Sice jen 30 KB ale dobrý jsou:)

skalara.v a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.