Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Ahoj, mám dotázek, zda by se i po shlédnutí promítané reklamy na tmu neměly dostávat kinobody. V kině poctivě sedím a koukám, tak proč bez odměny. Navíc je napsáno, že je to s tmou vyřešeno, ale nedozvěděli jsme se, co to "vyřešeno" v tomto případě znamená. Třeba jakože už bude napořád?

2. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahoj. u mě pro změnu z klasického nápisu čekej , černé plátno. kino chytím dost málo. místo kina bych dala nějakou mini hru. na způsob Renza. třeba klasická střelnice na růže.

3. babča2011

babča2011 Pilný autor

já mám zase po klasice -čekej prosím - světlé plátno a čekám a čekám a ono nic

4. kytka50

kytka50 Expert fóra

Mela jsi kliknout na maly zeleny krizek v reklame a potom kino zavrit.Me to body dalo

maminka1976 tohle ocenil(a).
  5. kytka50

kytka50 Expert fóra

-Ivancicka- mela jsi kliknout na maly zeleny krizek po skonceni videa a potom kino normalne zavrit.Me to dalo 2x 15 KB+ dotaznik za 30 KB.Takze spokojenost

maminka1976, ananuki a lumat85 tohle ocenili.
  6. -Ivanička-

-Ivanička- Rádoby autor

kytka50- Díky za radu. Že by měli zase nějakou novou inovaci??? V tom případě by měli dodávat manuál.
    Až nebudu mít jen pouhý černý obdelník, tak proklikám všechny křížky, co objevím.......:oops:

7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Právě odzkoušeno - tyrolské vrcholy je třeba nejdřív zavřít na maličkém křížku v reklamě vpravo dole, až pak
    zavřít kino. Zatím se mi to povedlo jen jednou.
    Reklama naskočila po 4 neúspěšných pokusech s černou obrazovkou.
    :)

8. lumat85

lumat85 Osvícený autor

kytka50: díky za info - konečně naskočilo 15 KB, hledat křížek v reklamě by mě fakt nenapadlo.

Myslím, že tvoje rada všem pomůže - díky :D

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No poprve se mi kino nepripsalo, ale pak jsem postupoval pomalu a takhle : nejdriv sipky vpravo abych si precetl postupne jednotlivy zimni strediska... az bylo zase to co na zacatku, vpravo nahore UVNITR videa je krizek, takovy maly s animackou... po kliknuti je vpravo dole krizek... a pak zmizelo video a bylo podekovani za shlednuti... a pak teprve velky krizek co se zavira okno toho kina...
    Body se za minutu pripsaly, ja necekal, jen jsem prepnul jinam a hral dal...

k.vitek a evca190 tohle ocenili.
  10. lili5404

lili5404 Zelenáč fóra

kino stále nefunguje i když se tam objeví černá obrazovka

11. smon83

smon83 Zelenáč fóra

Mě kino nefunfuje. Kdykoliv na něj kliknu, píše mi to,že momentálně není nic k dispozici.

hviezdička tohle ocenil(a).
  12. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

2x reklama na Alpy a světe div se 30 bodíků doma:p

mousicka tohle ocenil(a).
  13. cocrouche62

cocrouche62 Rádoby autor

Tak u mě po hodně dlouhé době anketa za 30 a pak už jen černá obrazovka:(

14. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj, tak nevím? na kině se mi objeví černá obrazovka a hvězdička jako když se chce spustit.. a nic :-( je to v pořádku? jindy to dá nápis kino není k dispozici

15. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Také mi nabíhá po hlášce "čekej" černá obrazovka, přitom bylo oznámeno / 23.9.14/, že problém černé obrazovky byl vyřešen.

16. Janina666

Janina666 Pisálek fóra

Otevřela jsem si hru v anglické verzi a tam kino normálně jde. Za chvíli jsem měla 2 floreny.:)

17. magdakralova

magdakralova Zelenáč fóra

já jsem teď taky zkusila otevřít hru v anglické verzi, ale objevila se mi jen černá obrazovka, stejně jako v naší verzi. Včera jsem se 2x dívala na video s lyžováním, ale body jsem nedostala ani jednou. Že se musí kliknout na křížek ve hře, to se nikde nepíše. Kino mě hodně štve. Hlásím se do něho každý den a výsledek nula. Vyplňovat pořád dokola stejnou anketu mi přijde absurdní.

18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jj, též jsem včera mrkla na sníh a vysoké hory... a po dokoukání a odkřížkování ani bodík -.- Už mě to kino neba... Prý je funkční... Dle mého... přeložím podle filmové věty "hnus velebnosti" :mad:

EDIT: Teď dočítám, že jste odkřížkovali napřed video-křížek, a pak Farma-křížek... ale to v nápovědě není >:( Takže jsem přišla o 15 bodů!

19. ladystep

ladystep Zelenáč fóra

V kině zrovna probíhá dotazník.:)

20. rosnička007

rosnička007 Obyvatel fóra

Souhlasím,co tady píšete.Mám stejné zkušenosti.Teď nabízí v kině anketu za 30 KB.Dobře.Vyplnila jsem to a NIC.Další den to samé!!!:(Znovu jsem vyplnila a kde nic tu nic.Ať si z nás už nedělají ,,dobrý den,,!:mad:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.