Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. šebejda

šebejda Baron fóra

čau šteby a satelite-> jestli vám tohle zůstane i v reálném životě, odstěhoval bych se do....nic mne nenapadá, co třeba Kongo nebo Křovácká lidová republika, tam by to třeba přelouskali:)

pajaable tohle ocenil(a).
  2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

satelit - Já vím, že to myslíš dobře . To ti chválím.
    :inlove:
    A i napotřetí jsem nazývána ihenranidibenem....hrůza!
    :p

stěby tohle ocenil(a).
  3. stěby

stěby Hvězda fóra

pajaable - jj, to jméno je pořád stejné. Jak tě jednou uloví, už ti ten luxusní nick zůstane xD. Ale ať mi říkají třeba Ovčáčku, hlavně když mi to hodí nějaký ten Fl :D. Už mám doma tři...

šebejda - už se vidím jako velký náčelník Mašukulumbů ;).

kiki2305 a pajaable tohle ocenili.
  4. farma_maggie

farma_maggie Pisálek fóra

Ahoj, dnes poprvé asi po dvou měsících kino fungovalo. Získala jsem 3 floreny, hurá! Chvíli jsem ale přemýšlela jak to vlastně funguje, informace o připsání bodů mi přišla až poté, kdy už nebylo na co koukat. A nazvali mě "Ewnawogalmacheneab"

Pozor, jedeme dál ..;) pustili mi nový "film".
    Jen moc nerozumím připisování bodů. Jednou dostanu 15 a pak 3?

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vykoukal jsem si bodů na 4 FL, jeden jsem měl, tak mám na koupení jedné sazeničky :D pořád lepší než nic.

farma_maggie: ahoj, ty jsi poprvé v kině? Body se snižují až na 1 a další film pokud bude až za 24 hod.

evainfo tohle ocenil(a).
  6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Vidím, že s mým "Uswofi" jsem na tom ještě dobře xDA nakonec jsem taky vytáhla z kina 4 FL

EdmondDantes tohle ocenil(a).
  7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Dnes po dlouhé době kino hned 4 x o_O zírámo_O

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak fakt nevím, co jsem komu udělal![​IMG]:music:

skalara.v a KiQuSiQ tohle ocenili.
  9. farma_maggie

farma_maggie Pisálek fóra

Pitrýsek47: Ahoj, farmu mám asi 2 měsíce a do dneška tam žádný film nebyl. Díky za vysvětlení bodů:)

10. Pitrýsek47

Tak to přeji hezkou hru a hodně bodů v kině, chce to zkoušet a odklikat (většinou je jedno co), zvládla jsi to na výbornou, body se připíšou i když někdy se zpožděním ,-)

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p kino taky něco dalo, vydržela jsem až do dvou bodíků ... ale po každém označování jsem musela restartovat farmu, jinak to psalo, že až příště xD

12. zuzik.t

zuzik.t Perspektivní autor

Minule jsem byla Galifer, dnes [​IMG] . Asi mne šetří, aby se mi nezamotal jazyk... Po 2 měsících konečně 2x rozlišení osob a konec... :cry:

satelit a evainfo tohle ocenili.
  13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, kino mi dojede k označení osoby a konec. Nejde odeslat. Vyčistěno, vypnuto a znovu zapnuto a stále stejně:cry::cry:

evainfo tohle ocenil(a).
  14. Pitrýsek47

A když osobu označíš, ukáže se co? Někdy je tam víc rámců (5-6), ale je to tam napsáno. Až po jejich odklikání a odklikání osob se ukáže zeleně odeslat.
    Jestli to nepomůže tobě, tak třeba někomu jinému.

evainfo tohle ocenil(a).
  15. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Dnes som mala kino aj s bodíkmi, paráda po tak dlhej dobe. Jednoduchý test s označovanými osobami na fotografii (dospelý, alebo dieťa).

evainfo tohle ocenil(a).
  16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes v kině 15 bodů,aspoň něco;)

evainfo, skalara.v a kaolín11 tohle ocenili.
  17. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Konečne aj na Slovensku po dlhom čase premietalo kino ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Včera 3x15 bodů (nebo to bylo převčírem ? to je fuk), dneska už nic. Mám čekat. Tak čekám o_O

evainfo a Hagerr tohle ocenili.
  19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes 48 kino bodů ;)

20. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Konečně i na mě se usmálo štěstí a připsalo se mi 68 KB :D:D:D

skalara.v a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.