Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak tak, potreti anketa, zadny film, ale vyplnuju podle toho co zrovna ted plati... asi vybiraji jen ty kde je to pokazdy stejny :)
    Kazdy floren dobrej, hned jsem utracel :)

mahulka a mousicka tohle ocenili.
  2. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

a nekteri nemaji ani anketu, ani kino...

mahulka tohle ocenil(a).
  3. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Ahoj, buďme rádi za anketu, bodíky dá a pak i floren. Třeba z odpovědí udělají průměr:D a myslím, že se na každého dostane.

mahulka, Laca-25 a mousicka tohle ocenili.
  4. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Tak teď právě mi kino nabídlo anketu za 30kinobodů.:D

5. hadička98

hadička98 Pisálek fóra

Mám podobnou zkušenost, už hezkých pár měsíců mi kino nefunguje, navrhuji RT tento nesmysl zrušit a dát na plochu po něm něco, z čeho bude mít hráč užitek nebo kino zprovoznit.

6. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

keď sa občas v noci (nadránom okolo 4.00) prebudím a spomeniem si a farmu, tak sa mi viackrát pritrafil reklamný film a aj body pripísalo. Ale anketu som nevidela ani raz8)

mahulka tohle ocenil(a).
  7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Já se budím pravidelně každou noc a kino pořád nic :(:(:(

F 94 - B 206 - trh BC - 10/2010

mahulka tohle ocenil(a).
  8. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Johnny
    stalo sa mi to asi 3x za mesiac, treba vydržať;)

mahulka tohle ocenil(a).
  9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

• Prosím, nevkládej více příspěvků pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu "upravit". Přečti si a dodržuj pravidla fóra. Děkuji.
    Zdravím ve spolek.
    Tradičně již několik měsíců má můj promítač dovolenou. Asi je na Bahamách...
    A anketa? Na rozdíl od mé ženušky jsem ji ještě ani jednou neviděl, takže ani nevím, o čem je řeč. Už se to začíná podobat pověstnému Mentor systému - někdo má, někdo nemá... Co naděláš?
    -----------------------------
    Tak jen jsem dopsal svůj předchozí příspěvek a přečetl pár jiných, zkusil jsem ještě jednou kino. A hádejte, co na mě juklo? Odpověď: Už vím, co obsahuje anketa (tedy kromě 30 kinobodů,které mi předala). Děkuji.

Naposledy upraveno moderátorem: 29/10/14
    mahulka tohle ocenil(a).
  10. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Tak sem teď před chvílí vlezla do kina, a světe div se opět přibyli nějako KB,
    vyplnila jsem sice už asi po třetí stejnou anketu po delší době,
    takže 30 KB doma,
    jsem spokojená a ostatním přeju taky ať nějaké KB přibudou.

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

anketa 30 bodů ;):);)

F 94 - B 206 - trh BC - 10/2010

12. haloween

haloween Pisálek fóra

Chodím do kina pokaždé, co se připojím na farmu. Kino nefungovalo ani nepamatuji...

jahudka81 a mahulka tohle ocenili.
  13. rosela59

rosela59 Pisálek fóra

Teď právě mi kino po dlouhé době nabídlo anketu a 30KB :D

mahulka tohle ocenil(a).
  14. kamillka.v

kamillka.v Zelenáč fóra

kino je jeden velkej podvod na lidi, hlavně že při každém přihlášení na farmu musím koukat na reklamu zadarmo :). Cash for action taky nic, floreny nic :-(

15. -ovce159-

-ovce159- Zelenáč fóra

Připojuji se ke Kamillce je to jen podvod nic víc a pro česke hráče jeden velký smích

mahulka a bebga tohle ocenili.
  16. bebga

bebga Rádoby autor

Taky koukám do kina pokaždé, co jsem na farmě a nic, ale s reklamami před načtením hry mám bohaté zkušenosti. Není to spíš tím, že reklamy jsou, jen RT Čechům nepřeje floreny?

babioli tohle ocenil(a).
  17. Kašpárek

Kašpárek Rádoby autor

Pořád prosazuji teorii, že se o zadávání reklam pro českou lokaci nikdo nestará. Kdyby oslovili jednoho šikovného maníka, třeba i z řad hráčů, jenom by koukali, jak by reklamy lítaly.

18. Jenifer.76

Jenifer.76 Perspektivní autor

souhlas s Kamilkou!

19. -Tonda1-

-Tonda1- Rádoby autor

Kašpárek- máš pravdu, ale o to RT přeci nejde. Aby měli z ČR nějaký floren navíc, tak o to oni nestojí. Jim se pouze hodí, když je hráči a to i z ČR dotují. Tam jim peníze od nás nesmrdí. Česko je pro ně asi něco podřadného, když nám neumožní žádnou výhodu. U nich určitě kino jede denně a to od začátku provozu. Snad by nebyl problém, pouštět nám reklamy i v němčině, když jich mají tolik, ale to by jim někdo musel tvrdě šlapat na paty, aby nám umožnili promítání.....

bebga, jahudka81 a mahulka tohle ocenili.
  20. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

nic nejde. ztráta času

mahulka tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.