Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

není na svačině, sedí v traktoru - nejsou lidi xD

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak to není vůbec dobrý!Jestli akci nepochopil,tak jako já včera, nemusel by se už vrátit vůbec!xD

Dneska opět sodovka!! Po ránu se docela hodí!o_O

Naposledy upraveno: 25/11/15
  3. Kuca16

Kuca16 Rádoby autor

Tak mě jde jednou denně sodovka, přesně po 24 hod. dřív ani ťuko_O Vono se říká, že nemusí pršet, stačí když kape, ale v tomhle případě by mohlo kapat krapet rychleji 8)

4. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

No, ale povedzme si úprimne, však ten premietač sa stará o náš pitný režim. Síce len raz denne, ale predsa. Či?

kiki2305 a lacrima tohle ocenili.
  5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) no jo, stará se, ale co až všechno vypijeme? na mne dnes vyšla jen jedna sodovčička :oops:

LubicaKrakova a lacrima tohle ocenili.
  6. lacrima

lacrima Titán fóra

Já spíše začínám mít obavy, aby dříve než ji všechnu vypijeme , nezamrzla ... venku přituhuje [​IMG]
    Prozatím stále jedna voda za 15KB

Janké861 a LubicaKrakova tohle ocenili.
  7. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Dievčatá - dievčatá, vy to nepoznáte: kto nechce málo, nezaslúži si viac. A koniec-koncov, nemusíte slopkať len sódovku, nalejte si niečo dobré a sódovkou to zapite. Uvidíte - oceníte.xDxDxD:cry:

lacrima tohle ocenil(a).
  8. kaolín11

Opět trailer World of Warcraft ! Akorát náš promítač asi trpí nespavostí!Jinak si nedovedu vysvětlit,proč ho pořád pouští až po půlnoci!:eek:
    Zatím to hodilo 61 KB! Dneska nemá promítač šanci! Vyzobu to až do konce,bo se mně také nechce spát!xD

Naposledy upraveno: 26/11/15
    Janina0971, kiki2305 a lacrima tohle ocenili.
  9. lacrima

lacrima Titán fóra

kaolín11 , juchuu, [​IMG] dobrý tip, hned jsem běžela do kina , díky.
    ;)50 KB :music:

evainfo, Janina0971 a kaolín11 tohle ocenili.
  10. kaolín11

Po urputném boji,jsem zněj nakonec vymlátil 65 KB! Vyřízenej promítač upaloval domů! Prej se nemám v kině dlouho ukazovat!xD

Opět ranní sodovka za 15 KB!!!

evainfo, kiki2305 a lacrima tohle ocenili.
  11. -judy66-

-judy66- Zelenáč fóra

CHi chichi---to už tak ztloustl ,že se přes dveře nemůže vrátit a proto se pořád nepromítá:DxD

kaolín11, evainfo a Janina0971 tohle ocenili.
  12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím.
    Být cholerik , praštím do monitoru , jsem kliďas, řeknu si - vlezte mi na hrb, já si ho
    klíďo pořídím.
    Jdu do kina, opět označování. Udělala jsem , co bylo požadováno, a 2x za sebou jsem nedostala žádné KB. Jen mi bylo poděkováno.
    2x označování - 0 kinobodů.

P.S. Už dorazilo 30 KB ....s 20 minutovým zpožděním.

evainfo a kiki2305 tohle ocenili.
  13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mně před chvílí taky jen poděkovali - ale nevěš hlavu, dodatečně se asi za 5 min připsaly KB :D

evainfo, lacrima a pajaable tohle ocenili.
  14. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Konečně 65KB 4x označování a 1x sodovka :D

evainfo tohle ocenil(a).
  15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dostala jsem sodovku :D Tak jsem chtěla ještě, ale promítač si pčíknul a už jsem viděla jen čmouhy :wuerg:

evainfo a lacrima tohle ocenili.
  16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:oops: po sodovce (15 bodíků) mi naběhla šedá obrazovka s tmavým kolečkem, které má uprostřed tečku a dál nic ... a to už několikrát :cry:

evainfo a lacrima tohle ocenili.
  17. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj včera večer 3x označování ;)+ 1x sodovka. Body se načítají o chvíli později.

evainfo tohle ocenil(a).
  18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Nejen, že se body přičítají později, mně se dnes za první a druhé označení přičetly jen 3 a 2 KB :eek:, kde je těch prvních 4x15?:cry:

Medvánek: Mě to právě taky napadlo, jenže pak jsem si vzpomněla, že se mi včera připsalo jen 2x15. Původně jsem myslela, že 4x, jenže to byly KB ještě z dřívějška, co jsem si nevyměnila. Takže alespoň 2x tam být měly, krucipísek :p

EDIT: Tak další zpráva z kina: Pokladník je namol! Jak jinak si vysvětlit, že mi právě připsal dalších 15 KB xD

Naposledy upraveno: 27/11/15
    evainfo tohle ocenil(a).
  19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) kiki2305 - těch 4 x 15 KB bylo vybráno včera - limit naskakuje znovu až po 24 hodinách, takže toto byly ještě zbytky z předchozího limitu

kiki2305 tohle ocenil(a).
  20. dododo53

dododo53 Expert fóra

Já nepochopila princip rámečování, ale upřímně řečeno - je mi to putna. Ovšem dříve mi kolečko děkovalo i za blbě vyplněný test, teˇ(d už mi poněkud rozzlobeně píšou, že můj terst má špatné hodnocení.:p

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.