Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ketrin76

Ketrin76 Zelenáč fóra

může mi někdo říct proč to jako nejde?takové hury bury kolem toho bylo a naposled jsem byla v kině tak před měsícem ,ale osobně ,zato v tom farmářském ani nepamatuju.zkouším to už fakt jen ze zvyku,prostě další nefunkční zbytečnost na farmě.-.-.
    keliška by řekla: Hnus velebnosti

k.vitek a hullk1 tohle ocenili.
  2. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

měly by se vrátit k původnímu kinu. to celkem fungovalo. 4 denně a celkem vždy když se tam vlezlo.

3. evca190

evca190 Vážený autor

Právě jsem vyplnila anketu za 30 kino bodů ;)

mousicka tohle ocenil(a).
  4. Jenifer.76

Jenifer.76 Perspektivní autor

souhlas, původní kino fungovalo na 50%, tohle nové nejede ani na 15%
    žalostná bilance :eek:

5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Hlavně, že nám tam přidali Čekej prosím ... A nic.
    To vážně nemá chybu.
    :inlove:

6. house

house Rádoby autor

Jo - a tu tabulku zvětšili, abychom to náhodou nepřehlídli.

7. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

já nevím jak komu, ale mě kino nikdy nefunguje...čekám a vždy dostanu odpověď BOHUŽEL, ŽÁDNÉ VIDEO K DISPOZICIo_O...nevím proč kino ze hry neodstraní...absolutní zbytečnost. Buď ať je funkční, nebo se na to mají vykašlat.

8. martinek000000

martinek000000 Pisálek fóra

Stížnosti ani psaní sem nikomu nepomuže RTna nas z vysoka kašle co jim je do toho kdyby to někoho jen trošku zajimalo určitě bychom se zde dočetli nějakych těch blabla bla vymlouvaní a okecavaní takle ale nikdo nereaguje jen hráči zde smutní že to co je v jinde dostupne zde si ani neškrtnem

9. šamanka.

šamanka. Pisálek fóra

Já mám nejraději výmluvy, že reklamy prostě nejsou. Ale když se chce přihlásit na svou farmu ten, kdo nenakupuje floreny, tak mu tam vždycky naskočí reklama, zřejmě ho chtějí otrávit čekáním a myslí si, že ho tak přinutí k nákupu. Taky strategie, i když ujetá.:wuerg:

10. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím šamanka.
    nemyslím, že by tě někdo nutil k nákupu, hra je stále zdarma, jen prvky, které jsou placené musí neplatící hráč oželet. Pokud někdo platit nechce, nic ho k placení nedonutí, pokud já vím.
    To že reklamní agentury nechtějí pro své klienty reklamu v kině (neznáme podmínky smluv, to si uvědomte), je prostě patrné. Pokud někdo o reklamu nestojí, těžko mu jí RT vnutí a prodá.

Navíc reklamní video na začátku (u neplatících) je zjevně pro firmy zadávající reklamu zajímavější - z jejich pohledu je vnuceno více hráčům a video v kině s ním nelze směšovat. Opět narážíme na to, že neznáme podmínky nabídek a o ty s náma opravdu nikdo dělit nebude. V zahraničí jsou však naprosto stejné pro všechny herní lokace. Hm takže asi české firmy škudlí a přijde jim to jako vyhozené peníze.
    danda-vnovis

11. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Myslím si, že by mohli RT urobiť to isté čo robia s JARMOKOM, ak nieje žiadna reklama tak cez kino prehodiť plachtu.
    Aspoň by hráči vedeli, že kino nič nepremieta a nezdržiavali by sa zbytočne klikaním na kino.

Denakca1 a Alena tohle ocenili.
  12. dododo53

dododo53 Expert fóra

Háček bude v tom, že v jiných lokacích kino promítá, takže RT nestojí za to házet na nás jako jediné plachtu. A vůbec cokoli.

Julinka11, Laca-25 a lacrima tohle ocenili.
  13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tohle vlákno je fajn...jako indikátor. Když se tu objeví nové příspěvky, znamená to, že všechno ostatní ve hře víceméně funguje bez poruch. Nadávat na něco se prostě musí a když není nic jiného, kino je tutovka...

AsDYxC a Julinka11 tohle ocenili.
  14. šamanka.

šamanka. Pisálek fóra

Zdravím danda-vnovis.
    Nechci se hádat, ale je to trochu jinak. V kině by klikli všichni hráči, a několikrát denně. Jenže je tu směna za floreny. A když je nasyslíš v kině, nebudeš je kupovat. Já taky občas ujedu a něco koupím, vím že z něčeho se to zaplatit musí, ale poslední dobou je to už směšné, obzvlášť to, co se vyklube za tajemných stájí a sazeniček. A třeba děti, kterým na to rodiče nedají peníze raději skončí, než by hrály napůl a smutně koukaly, na co zase nemají nárok.
    Přeji všem hezký den a pevné nervy.

15. vierabarcziova

vierabarcziova Zelenáč fóra

tak ja som ešte nemala šťastie ani na jedno kino, za to moja priateľka v Rakúsku si ho pozrie aj 4 krát za deň !!!!!!

16. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím šamanka.
    ono v jádru nejde o to, jak to vidíme my dvě, ale jak to vnímá potencionální zákazník - zadavatel reklamy. Tomu to může připadat, že vnucená reklama je účelnější než reklama, na kterou si klikne hráč sám v kině. Navíc, řekněme si upřímně, kdo dneska touží po koukání na reklamy a to je právě to, co si většinou potencionální zadavatel reklamy řekne, aniž by nad tím uvažoval jako ty nebo já.
    Takže ono to není o tom, že bych se přikláněla k variantě vnucené reklamy, kterou každý neplatící musí shlédnout, až je mu to nepříjemné. Je to o tom, že potencionální zákazník je krátkozraký nebo jsou nevhodně postaveny podmínky a cena reklamy. A to je pak důsledkem nedostatku videí v kině. A jistě máš pravdu, že RT má zájem, aby lidi nakupovali za reálné peníze, proto se obávám, že podmínky pro kino jsou nastaveny nevýhodně.

A to je to, s čím nikdo z nás nedokáže pohnout. Nicméně i tak tlačíme na provozovatele hry, aby s tím něco udělal. Neznamená to, že se s tím jen smíříme a jako ovce budeme čekat, co sami nabídnou.
    danda-vnovis

Naposledy upraveno: 22/10/14
    Pachmina, skalara.v a AsDYxC tohle ocenili.
  17. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Žádné video není bohužel momentálně k dispozici. Zkus to prosím později.Tohle zas to dělá no. :(

18. martuška5554

martuška5554 Zelenáč fóra

Ahojte ja som si prave teraz asi po 3 mesiacoch pozrela reklamu body boli pripisane ,zatial som takto neskoro neskušala .

mousicka tohle ocenil(a).
  19. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Kino ne a ne pustit. To bude tak pul roku bez kina,nemaj nato prostředky a jeto zajimavé že reklamy davaj na 1 zacatku8)Jinak kino budou muset předělat na funkční biograf.

20. rampusak

rampusak Veterán fóra

Tak jsem potřetí vyplnila anketu, asi ji už zná víc lidí. Jen mi trošku uniká co si z toho tvůrce hry asi vezme, když jsem ji prvně vyplnila zcela pravdivě, takže kladných prvků málo. Podruhé pravý opak, vychvalování až do nebes a že to vřele doporučím každému. Dnes jako 91letý ani on ani ona a zlatý dobrý střed abych si to u nich nerozházela. Tak nevím, tohle není šidítko tohle je něco co zavání že si to z nás dělá iáááá a sem tam pustí bod.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.