Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD xDxD tak já už mám konečně dnešní lekci francouzštiny za sebou, sedadlo bylo kupodivu volné, dnešní příděl florenů získán bez jakékoliv kolize, nikdo se mě nesnažil přisednout ...

pajaable, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  2. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

:oops:neskoro som si spomenula na kino a nejako mi utieklo, keď všetkým tak pekne bežalo.... Už mi oznamuje len klasiku, že momentálne nemá pre mňa nič.. škoda preškoda

pajaable a evainfo tohle ocenili.
  3. house

house Rádoby autor

Mám temné kino i temné podezření, že i když mi to nic nepromítne, je to zaregistrováno jako mínus 15 bodů, čímž se mi denní příděl zkrátí. A abych lovila "vši" za dva body.....

evainfo, pajaable a Julinka11 tohle ocenili.
  4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) ještě se mi nestalo (když kino promítá), aby mi to za těch 24 h nenačetlo těch 3-4x 15 bodíků ... párkrát to zahlásí, že nic není k dispozici, párkrát to ukáže černou obrazovku, ale při troše vytrvalosti, pár restartech nebo změně prohlížeče se k výsledku dopracuji ... je to sice zdlouhavé, ale floreny za to stojí, u mne na stromě nerostou :p

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dnes 4x 15 KB , za každou reklamou sice černá obrazovka, ale při znovuotevření kinosálu se reklama rozběhla.

evainfo tohle ocenil(a).
  6. zmel

zmel Pilný autor

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba. Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť, použi u svojho príspevku voľbu upraviť, ďakujem
    Mozem otvarat kinosalu kolko chcem, restartovat, no mam vzdy iba ciernu obrazovku alebo hlasku ze momentalne nie je ziadne video.

Mala som sa postazovat skor, ked som pridala predchadzajuci prispevok, podarilo sa otvorit kino 2x po sebe a potom este raz. Ale vdaka aj za to malo :)

Naposledy upraveno moderátorem: 9/10/15
    evainfo, xyxao a pajaable tohle ocenili.
  7. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Celý týden se mi povedlo kino spustit tak 1x až 2x za den a dnes konečně mi šlapalo jak má, dnešní nášup 80 KB :music:

evainfo, jesterka74 a duna.duna1 tohle ocenili.
  8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

V kině reklamy. Sice odehraje jedna, pak 3x černé plátno, ale při trpělivosti
    jsem si přišla na 4x 15 KB.

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:cry: aha, tak už vím, kdo mi sedí na sedadle, proč se do kina nemůžu dostat ... stojím venku a čekám, tak se rychle dokoukejte, já chci taky svoji porci francouzštiny xD

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já dostávám jen porce Jiráska :cry: Nechápu, proč natočili tolik dílů. Je to horší, než "Tak jde čas" :eek:

Naposledy upraveno: 10/10/15
    Madulka_cz a evainfo tohle ocenili.
  11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) honem tam utíkej, povolili mi 3 kousky francouzštiny, proložené mnoha díly Temna, ale teď už mě vyhodili úplně, prý přijď později ... třeba je teď řada na tobě xD

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  12. lacrima

lacrima Titán fóra

Reklama na corn flakes docela dobrá , až na to, že nejen, že dostávám na ně chuť ( zvláště na ty čokoládové),
    ale po třetím opakovaném zhlédnutí především hlad .
    Takže ... 65 KB je doma a raději to balím , protože jinak by jsem musela hned ráno do obchodu a doplnit zásoby v lednici.

13. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Za dnešek jsem nasbírala už 80 KB což je úžasný,jen jsem zkusila po dlouhé době,ale pokud to takhle půjde dál,budu sedět v biografu den co den :D

Přičítají se mi pak třeba jen po 5,3,2,1 KB...

Naposledy upraveno: 11/10/15
    evainfo tohle ocenil(a).
  14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Uvoľnite sedadlá aj ja chcem sedieť v kine lebo ma do neho nechcú pustiť.Tak šup-šup už ste v ňom pridlhoxDxDxD.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

V kině právě nyní už ne reklama, ale opět označování.

Kupodivu, to můj v posledních dnech namáhaný mozek pochopil a dostala
    jsem skvělé hodnocení. Což je mi stejně fuk, za skvělé či špatné je stejný
    počet KB. xDxDxDxD

evainfo, -Kuteno- a skalara.v tohle ocenili.
  16. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

s těma autama teď mám furt a nevím přesně co mám dělat,protože úkolů označování je tam 10,ale pořád se pohybuju na tom prvním a nepustí mě dál

Pokud uspěju alespoň takto,získám 1 KB :D

evainfo, -Kuteno- a pajaable tohle ocenili.
  17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD ano, auto v krabici mě teda dostalo ... překladatel zjevně využívá služby "strýčka gůgla" a nevidí rozdíl mezi krabicí a rámečkem

dál se posuneš vpravo - modrý rámeček, je v něm napsáno 1/10
    ale pustí to vždy jen na 4 situace a pak je konec, ale body to dává

evainfo, skalara.v a pajaable tohle ocenili.
  18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

352. a 353. díl Jiráska :( Proč? Irenko, proč :cry:

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak dajako som sa prepašoval do kina 1 stolička bola voľná KB pripísané.Len som nemohol presne na bod položiť ceruzku bo sa mi hádali vanilkyxDxD ale na koniec sa všetky pokusy zadarili na 100 % aj s autami.

skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  20. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Kino už zase nechodi??? Klikám dobrú pol hodinu a stále nič:cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.