Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. osmak2001

osmak2001 Pisálek fóra

Bohužel mě kino stále nefunguje.Nějaká vychytávka, aby opět fungovalo, nebo čekat jak to RT splichtí?

ell1956 tohle ocenil(a).
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Promítač se přesunul k nám na Moravu a zřejmě se mu unás líbí!:)

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, večerní promítání jsem nestihla, tak jsem do kina vlítla ráno a jóóó. I u nás pod horami se se promítá jako o život :D

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

pššt, nikde to neříkejte - kino promítá už několik dnů xD
    jediná chybka je, že nějaký filmek je asi nějaký zvláštní, nespustí se, ale shodí mi celý prohlížeč, musím pak vše zavřít a znovu nahodit, píše mi to taky něco o tom, že přestal fungovat nějaký "Container" :cry:

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Taky se mi to stává. Asi jsem momentálně zaostalá....:D

ell1956, skalara.v a sopti tohle ocenili.
  6. doben

doben Ikona fóra

Nevím jak ostatním, ale já když zapnu kino tak se mi objeví černý obdélníček a nic.

ell1956, majat7111 a xyxao tohle ocenili.
  7. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Ahoj Doben aj mne sa to stalo, ale ked som dva krat klikla na ten cierny obdlznik tak sa mi spustila reklama, ale nemozem zarucit, ci to bude takto fungovat vzdy, mne sa to podarilo 2 krat.....

ell1956 tohle ocenil(a).
  8. velryba111

velryba111 Pisálek fóra

Ano kino funguje,někdy tam mám černou obrazovku,chviličku čekám jestli se rozjede a ano promítne se a jsem za to moc ráda,
    60 bodíků jsem obdržela,nesmím to zakřiknout už třetí den po šedesáti-kb.:)

ell1956, kaolín11 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  9. -agi76-

-agi76- Zelenáč fóra

Mně kino promítá docela dobře. Akorát mám problém, že když se spustí raklama na recyklaci tak skončí tím, že se na obrazovce objeví v několika řečích , že mám kliknou sem, ale i když to rozkliknu a shlédnu všechny další dostupné reklamy a vrátím se na původní obrazovku tak je tam pořád, že mám kliknout sem. Když z kina odejdu tak se body nepřípíší. Nevíte někdo co s tím?

ell1956 tohle ocenil(a).
  10. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Ahoj Agi76, mam podobnu skusenost, nevsimla som si totiz ze ta mala obrazovka, v ktorej bezi reklama ma kurzor a mozem ho posunut dole a tam sa zjavi Continue a az po odkliknuti tohto zeleneho Continue mi pripise body. Ale neviem ci hovorime o tom istom, tak sa ospravedlnujem ak nie. Pekny den

ell1956 a velryba111 tohle ocenili.
  11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:( tak vypnuli proud, v kině je dnes jen opakovaná tma ... asi mám příděl reklam a omalovánek zase na několik týdnů vyčerpaný

ell1956 a kiki2305 tohle ocenili.
  12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jsem na tom stejně o_O, ale do včerejška jsem potíže neměla, tak si říkám, že je zase na řadě asi někdo jiný :)

13. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Ahoj, jsem na tom stejně-černé plátno :( a nerozjede se to dál. Jak tak hledím, má to nás více - tak chyba asi nebude v našich PC. Hezký den

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kolečko se sice otáčí, ale filmeček se někde přetrhl. Jediný, kdo to dokázal prorazit, je Lesieur, reklama na kapalinu, která nevím, co je - buď zdravý nápoj z francouzských lesů, vod a strání nebo aviváž....
    Tak aviváž to není, nějaká gurmánská ochucovadla. Ale jestli,to, jak píše skalara.v obsahuje řepkový olej, byla bych snad raději, kdyby to byla aviváž...
    Jo, a ten zpětný chod je sice hezký, ale ve finále jim ta kapalina stejně neteče zpátky do kohoutku, ale z něj.

Naposledy upraveno: 30/9/15
    ell1956 tohle ocenil(a).
  15. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

neházejte flintu do žita a zkoušejte, mně to teď pustilo označování tvarů a 4 FL jsou doma!

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Vydudala jsem z toho 5 reklam, pak už jen černočerná tma a taky mě to dvakrát vykoplo z farmy. Ale bodíky mám. Juchůůů ;)
    Taky jsem dumala, co to je za tu zelenou kapalinu, jestli se to pije, nebo někam leje :D Ale vzhledem k tomu, že je to z řepky, obsahuje to omega3, tak bych to raději nepila. Leda, má- li někdo zácpu xD:oops:

17. velryba111

velryba111 Pisálek fóra

Právě jsem shlédla pět reklam,poradil mi jeden šikovný Farmář co mi vytvořil podpis,(-když ti kino nepromítá,zkus se přihlásit přes jiný
    prohlížeč,po shlédnutí reklamy vždy čekej na tabulku s přípisem kinobodů,pokračuj dále a když se objeví černá tabulka a v ní nic,vykřížkuj,překlikni na jinou plochu něco skliď a vrať se na zpět) a opravdu to funguje,celkem pět reklam jsem shlédla 65 kinobodů je připsáno.
    ještě mi připomenul shlédni denně celkem 5reklam ať mají i ostatní možnost získat plný počet bodíků.
    Děkuji za dobrý tip jak na kino.

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, když se mi ukáže jen černota ... tak chvilku počkám a zkusím i několikrát znovu a vždy se mi tam reklama ukáže :p ..
    Mám pocit, že brzy ráno to dává nejvíce, ale už spěchám a po 5 KB už kino nekoukám :oops: .. další den to začíná zase od 15-ti KB.
    Jen dneska je plátno bílé a celý den nereaguje xD .. mají tam snad "Casting"? :(

19. velryba111

velryba111 Pisálek fóra

Dobré ráno Farmáři.
    Opět se mi dnes podařilo posbírat 60 kino bodů,střídám dva prohlížeče z jednoho 30KB,a z druhého taktéž,funguje:D.Děkuji.

duna.duna1, evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  20. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Já žasnu, už skoro čtrnáct dní kino frčí jak o život, je to prima......florenky přibívají:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.